Rony ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 در 10 دقیقه قبل، KARLO گفته است: نمیدونم اسم قبلیت چی بوده، اما موقعی که من باهات آشنا شدم تو سرور اسمت Rony بود تو ucp میتونی ببینی واسه ریجستر هم دفعات زندانی شده رو ببین تو که کم نمیاری !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLOVEU ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 در 8 دقیقه قبل، Rony گفته است: تو ucp میتونی ببینی واسه ریجستر هم دفعات زندانی شده رو ببین تو که کم نمیاری Ez /call 110 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KARLO ارسال شده در May 25, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 در 7 دقیقه قبل، Rony گفته است: تو ucp میتونی ببینی واسه ریجستر هم دفعات زندانی شده رو ببین تو که کم نمیاری البته کارای مهم تری دارم اما در اسرع وقت برسی میشود سفید عین کف بهشت، اما هنو بغض تو گلو منه چه زشت! 11228 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLOVEU ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 در 7 دقیقه قبل، KARLO گفته است: البته کارای مهم تری دارم اما در اسرع وقت برسی میشود زحمت نکش خودم برات میگم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 در 6 دقیقه قبل، KARLO گفته است: البته کارای مهم تری دارم اما در اسرع وقت برسی میشود باش امتحانات تموم شد بررسی کن فعلا خداحافظ !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLOVEU ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 در 8 دقیقه قبل، Rony گفته است: باش امتحانات تموم شد بررسی کن فعلا خداحافظ نرووووووو سمیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KARLO ارسال شده در May 25, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 در 7 دقیقه قبل، Rony گفته است: باش امتحانات تموم شد بررسی کن فعلا خداحافظ البته من اسم امتحان نیوردم... شاید چون شما امتحان آنلاین دارید ذهنتون نا خودآگاه میره سمت این مسائل #قضاوت_فقط_مخصوص_خداست دیگه لطفا خارج از بحث تایپیک صحبت نکنید با تشکر ... @Rony@Taaj سفید عین کف بهشت، اما هنو بغض تو گلو منه چه زشت! 11228 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Caps ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 Fishing همینطوریش اومده فکشن ها رو بی معنی کرده بعد میخواین درامدشو ببرن بالا؟ یعنی صبح پا میشین میاین تو سرور یک مسیر رو هی میرید و میاین و فکر میکنید بازی همینه بنظرم یا باید حذف شه یا باید درامدش به اندازه بقیه Job ها بشه چون 70 درصد گیم و سرور داره محور Fishing میچرخه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KARLO ارسال شده در May 25, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 در 7 دقیقه قبل، Caps گفته است: Fishing همینطوریش اومده فکشن ها رو بی معنی کرده بعد میخواین درامدشو ببرن بالا؟ یعنی صبح پا میشین میاین تو سرور یک مسیر رو هی میرید و میاین و فکر میکنید بازی همینه بنظرم یا باید حذف شه یا باید درامدش به اندازه بقیه Job ها بشه چون 70 درصد گیم و سرور داره محور Fishing میچرخه. بله درسته از این لحاظ هم میشه بهش نگاه کردتشکر از نظر ارزشمند شما سفید عین کف بهشت، اما هنو بغض تو گلو منه چه زشت! 11228 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLOVEU ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 در 10 دقیقه قبل، KARLO گفته است: البته من اسم امتحان نیوردم... شاید چون شما امتحان آنلاین دارید ذهنتون نا خودآگاه میره سمت این مسائل #قضاوت_فقط_مخصوص_خداست دیگه لطفا خارج از بحث تایپیک صحبت نکنید با تشکر ... @Rony@Taaj خارج بحث؟؟ البته مشکل شماست به من مربوط نیست. ولی بگما این فیش پول مفت میده. Rony محسن این ببین حتما... @KARLO لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KARLO ارسال شده در May 25, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 در 7 دقیقه قبل، Taaj گفته است: ولی بگما این فیش پول مفت میده. اوکی اینم نظر شماست و محترمه، هرکسی نظر خودشو داره تشکر از نظر ارزشمند شما سفید عین کف بهشت، اما هنو بغض تو گلو منه چه زشت! 11228 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در May 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2021 (ویرایش شده) در 21 ساعت قبل، Rony گفته است: فکر کن یه غذا رو یه جا بهت مفتی میدن همونو یه جا دیگه بهت پولی میدن با همون کیفیت ترجیها اونی که پول بدی براش مزش رو بیشتر حس میکنی و بیشتر به دلت میشینه مثه آب معدنی ولی اونی که مفته رو انتخاب میکنی @RuDe اینجا جوابتو میگیری که چرا بده ولی میریم @Taaj اغلب واسه اونی بد میشه که تهدید میکنه فرومم مثه سرور یه قوانینی داره که برو حتما بخون بعد خود به خود طرز صحبت کردنت درست میشه ویرایش شده May 26, 2021 توسط Rony !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLOVEU ارسال شده در May 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2021 در 36 دقیقه قبل، Rony گفته است: @RuDe اینجا جوابتو میگیری که چرا بده ولی میریم @Taaj اغلب واسه اونی بد میشه که تهدید میکنه فرومم مثه سرور یه قوانینی داره که برو حتما بخون بعد خود به خود طرز صحبت کردنت درست میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toxicel ارسال شده در May 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2021 در 1 ساعت قبل، Rony گفته است: @RuDe اینجا جوابتو میگیری که چرا بده ولی میریم @Taaj اغلب واسه اونی بد میشه که تهدید میکنه فرومم مثه سرور یه قوانینی داره که برو حتما بخون بعد خود به خود طرز صحبت کردنت درست میشه تو خوبی. من حتی اگه به بن شدَنمم تموم بشه بازم جواب شما هارو میدم @Rony لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Esmail ارسال شده در May 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2021 حداقل یه شغل دیگه بیارید حوسله ما سر نره ناموسن تنها یک چراغ است که مرا هدایت میکند و آن چراغ تجربه است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در May 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2021 نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در May 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2021 دا در در ۱۴۰۰/۱/۲۳ در 18:09، Rony گفته است: من کلا با ماهیگیری مخالفم پول مفت دارن میریزن تو سرور لول ۵ ماشین میلیونی داره و لول ۱۰ اسکین گلدی الان شما خیلی از ماشین های قیمت پایین رو توی سرور نمیبینی در صورتی که وقتی ماهیگیری نبود هر ماشینی تو سرور پیدا میشد هرکس به اندازه هوش و توان خودش پول درمیاورد به هر راه و روشی شده نه اینکه بره واستا یه جا هر چند ثانیه یه دکمه رو بزنه و سر ۵دیقه ۱۰k مفت بدون هیچ تلاشی در بیاره انهنگام که خود تو بر فونیکس سوار بودی ان هم بدون پالان.و سپس هر روز در فیش حاضر شده و مصل چیز فیش گرفتی و انگاه که پس از ان بر اینفر خود تکیه زدی و از مال ارسا بی نیاز شدی حالا امدی میگی فیش پول مفت میریزن سرور؟ گلم حالت عدی هر فیش ده هزارتا میده شما زورتون میاد بالای یک دلار برای repair بدید حالا امدی میگی فیش حذف شه؟ ماشین معمولی بیاد؟ ماشین معمولی هم میاد به شرطی که پولدار ها ی محترم مسخره نکنن بقیه را اونی که لول پنجه و ماشین میلیونی داره دمش گرم خودشو پر پر کرده میلیونی از فیش کشیده اگر واقعا همچین موجودی وجود داره باید ببریمش مسابقات جهانی در ضمن گلد رو لول یک هم میشه خرید @_@ 1 ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KARLO ارسال شده در June 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱۰ در 15:31، PERSIANKILLER2004 گفته است: انهنگام که خود تو بر فونیکس سوار بودی ان هم بدون پالان.و سپس هر روز در فیش حاضر شده و مصل چیز فیش گرفتی و انگاه که پس از ان بر اینفر خود تکیه زدی و از مال ارسا بی نیاز شدی حالا امدی میگی فیش پول مفت میریزن سرور؟ گلم حالت عدی هر فیش ده هزارتا میده شما زورتون میاد بالای یک دلار برای repair بدید حالا امدی میگی فیش حذف شه؟ ماشین معمولی بیاد؟ ماشین معمولی هم میاد به شرطی که پولدار ها ی محترم مسخره نکنن بقیه را اونی که لول پنجه و ماشین میلیونی داره دمش گرم خودشو پر پر کرده میلیونی از فیش کشیده اگر واقعا همچین موجودی وجود داره باید ببریمش مسابقات جهانی در ضمن گلد رو لول یک هم میشه خرید @_@ داشم ولشون کن اینا یه مشت بچه سال هستن که حرف منطقی حالی شون نمیشه (از منی که دو سه ماهه باهاشون رفت و آمد دارم بپرس ) من که بیخیال بحث کردن باهاشون شدم بزار فکر کنن حق با اوناست ... اما حقیقت رو نمیشه عوض کردتشکر از نظر ارزشمند شما در در ۱۴۰۰/۳/۵ در 16:23، RuDe گفته است: من حتی اگه به بن شدَنمم تموم بشه بازم جواب شما هارو میدم ارزششو نداره داش 1 1 سفید عین کف بهشت، اما هنو بغض تو گلو منه چه زشت! 11228 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در June 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۱/۲۳ در 18:09، Rony گفته است: من کلا با ماهیگیری مخالفم پول مفت دارن میریزن تو سرور لول ۵ ماشین میلیونی داره و لول ۱۰ اسکین گلدی الان شما خیلی از ماشین های قیمت پایین رو توی سرور نمیبینی در صورتی که وقتی ماهیگیری نبود هر ماشینی تو سرور پیدا میشد هرکس به اندازه هوش و توان خودش پول درمیاورد به هر راه و روشی شده نه اینکه بره واستا یه جا هر چند ثانیه یه دکمه رو بزنه و سر ۵دیقه ۱۰k مفت بدون هیچ تلاشی در بیاره درسته ولی اونایی که به قول خودشون هوش و توان دارند ماشین میلیونی ما رو به صورت کلاهبرداری قاپ میزنند این کاره خوبیه داداش خوب ببین من Blade داشتم که قیمت استاندارد اون 1.8 هست یارو از جلوم رد میشه میگه من عاشق این ماشینم و از این حرف ها بعد با یه قیمت خیلی ارزون بهش پیشنهاد میدم میگه که با اینفرنوس ترید میدی میگم من 169 k بیشتر ندارم میگه خوب باشه من که میخوام از سرور بای بدم با همون 169k بهش ترید میدم میریم دم در خونه یارو با اون اک مولتی دیگه میاد که اون دوچرخه داره میاد میزنه Tradecar xx 169000/ (به جای xx آیدی) و اگه من دقت نمیکردم اون Acc میکردم و ماشین 1.8 میلی با دوچرخه 5k ای اونم با اینکه 169 k بهش بدم از بین میرفت اینا هوش دارن ولی از راه کلاه برداری @Ali @Mahi @Rony @Taaj @Plato @N0B0DY @KARLO @Original @PayamKingG @Farab @Felatios @Smoke @VARTOLU @Mohana @Alireza @KulaK @angel @Meli @اونایی که یادم رفت ویرایش شده June 11, 2021 توسط abolfazlkermani3636 1 به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در June 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2021 من کجا کلاهبرداری کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در June 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2021 در 1 ساعت قبل، abolfazlkermani3636 گفته است: درسته ولی اونایی که به قول خودشون هوش و توان دارند ماشین میلیونی ما رو به صورت کلاهبرداری قاپ میزنند این کاره خوبیه داداش خوب ببین من Blade داشتم که قیمت استاندارد اون 1.8 هست یارو از جلوم رد میشه میگه من عاشق این ماشینم و از این حرف ها بعد با یه قیمت خیلی ارزون بهش پیشنهاد میدم میگه که با اینفرنوس ترید میدی میگم من 169 k بیشتر ندارم میگه خوب باشه من که میخوام از سرور بای بدم با همون 169k بهش ترید میدم میریم دم در خونه یارو با اون اک مولتی دیگه میاد که اون دوچرخه داره میاد میزنه Tradecar xx 169000/ (به جای xx آیدی) و اگه من دقت نمیکردم اون Acc میکردم و ماشین 1.8 میلی با دوچرخه 5k ای اونم با اینکه 169 k بهش بدم از بین میرفت اینا هوش دارن ولی از راه کلاه برداری @Ali @Mahi @Rony @Taaj @Plato @N0B0DY @KARLO @Original @PayamKingG @Farab @Felatios @Smoke @VARTOLU @Mohana @Alireza @KulaK @angel @Meli @اونایی که یادم رفت عزیزم اونا زرنگ نیستن اونا ... ان که توی بازی ام ادم نمیشن در 42 دقیقه قبل، Mahi گفته است: من کجا کلاهبرداری کردم تگت کرده نظر بدی کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در June 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2021 در 8 دقیقه قبل، N0B0DY گفته است: عزیزم اونا زرنگ نیستن اونا ... ان که توی بازی ام ادم نمیشن آره بخدا خیلی این اتفاق افتاده اومدم از ماشین گرونه شروع کردم با ودوو هم دقیقا این اتفاق افتاده در 44 دقیقه قبل، Mahi گفته است: من کجا کلاهبرداری کردم دادا تگ کردم بفهمین آدمای دوروبرتون رو. روم به دیوار شما کی کلاه برداری کردید به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در June 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2021 در 2 ساعت قبل، abolfazlkermani3636 گفته است: درسته ولی اونایی که به قول خودشون هوش و توان دارند ماشین میلیونی ما رو به صورت کلاهبرداری قاپ میزنند این کاره خوبیه داداش خوب ببین من Blade داشتم که قیمت استاندارد اون 1.8 هست یارو از جلوم رد میشه میگه من عاشق این ماشینم و از این حرف ها بعد با یه قیمت خیلی ارزون بهش پیشنهاد میدم میگه که با اینفرنوس ترید میدی میگم من 169 k بیشتر ندارم میگه خوب باشه من که میخوام از سرور بای بدم با همون 169k بهش ترید میدم میریم دم در خونه یارو با اون اک مولتی دیگه میاد که اون دوچرخه داره میاد میزنه Tradecar xx 169000/ (به جای xx آیدی) و اگه من دقت نمیکردم اون Acc میکردم و ماشین 1.8 میلی با دوچرخه 5k ای اونم با اینکه 169 k بهش بدم از بین میرفت اینا هوش دارن ولی از راه کلاه برداری @Ali @Mahi @Rony @Taaj @Plato @N0B0DY @KARLO @Original @PayamKingG @Farab @Felatios @Smoke @VARTOLU @Mohana @Alireza @KulaK @angel @Meli @اونایی که یادم رفت ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در June 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2021 در 9 دقیقه قبل، Farab گفته است: جای تعجب نداره راس میگم به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در June 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2021 در 8 دقیقه قبل، abolfazlkermani3636 گفته است: جای تعجب نداره راس میگم مدرک بده از کلاه برداری Blade شما بهت بازگردونده میشه اون شخص هم بن میشه اگر هم مدرک ندارید خودتون سهل انگاری انجام دادید ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده