مؤسس Ali ارسال شده در July 19, 2017 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2017 با سلام و روز بخیر خدمت دنبال کنندگان عزیز مجموعه! ما امروز تریلری را از AG:SA منتشر کردیم تا کمی با محیط جدید آن آشنا شوید. نظرات خود را با ما در همین تاپیک در میان بگذارید! لینک مستقیم (کیفیت اصلی، حجم: 55 مگابایت): http://arsacia.ir/AGSAFirstTrailer.mp4 تماشا در یوتیوب: https://youtu.be/o1ycaCoYBAo تماشا در آپارات: http://www.aparat.com/v/AOzfB آهنگ اختصاصی می باشد. 19 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RepSoL ارسال شده در July 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2017 خیلی خوبه عالیه دمت گرم? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeymanEQ ارسال شده در July 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2017 خیلی قشنگ بود. مد ها و ماشین های خیلی خوبی نصب بود و گرافیکش هم عالی بود. اما خیلی خیلی میتونست بهتره باشه. هم از نظر فیلم برداری و هم از نظر میکس با آهنگی که انتخاب شده. موفق باشید 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kingp1 ارسال شده در July 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2017 کارِتون خیلی قشنگ شده. امیدوارم حد الامکان باگ هارو رفع کرده باشین تا کسی اذیت نشه. ضمنا بهتر بود آهنگ تریلر رو یه چی دگ میزاشتین یکم ناجوره. منتظر تریلر های بعدی تونیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nimbuzz ارسال شده در July 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2017 Release شدن AG:SA نزدیکه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
laststorm ارسال شده در July 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2017 خوبه ولی میتونست طولانی تر باشه + اهنگ دیگه ای که هماهنگ تر باشه براش انتخاب کنید ! امیدوارم تریلر بعدیتون بهتر از اینا باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amir147 ارسال شده در July 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2017 خوبه هم از لحاظ تصویر و مود و هم از لحاظ کیفیت فقط موزیک و فیلم برداری کمی مشکل داشت و میکس نبود ولی در کل جالب بود منتظر تریلر های باحالتون هستیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinjmm ارسال شده در July 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2017 (ویرایش شده) سلام عالی بود فقط یه سوال؟ این پروژه نیاز به لانچر دیگه ای هست برای بازی کردن؟ ویرایش شده July 19, 2017 توسط hosseinjmm لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sajads ارسال شده در July 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2017 خیلی خوب بود.فقط یکم زمانش کم بود,ولی در کل عالی بود.آفرین. Goodjob لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NavidQuick ارسال شده در July 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2017 حرف نداره واقعا عالی حرف دیگه ای ندارم فقط اینکه عالی شده. فقط اگه بتونید زودتر آمادش کنید عالی میشه چون دیگه خسته کننده شده. اگه بیاد مثل بمب میترکونه مخصوصا که گفتید میخواین اطلاعات سرور اصلیو بندازید رو این. یعنی همه چی اکانتامون بیفته رو این. دمتون گرم خسته نباشین. I Love You ArSaCia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoHaM ارسال شده در July 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2017 خیلی هم عالی ! به امید پیشرفت سرور رهــــــــNitrooـــــــــام Dr.Roham لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Depraved ارسال شده در July 22, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2017 55مگ ؟ =| من یوتیوب نگاه کردم عالیه :# به نظرم ماشین بزاری واس دانلود همه دان کنن بریزن تو بازی ماشینا واسه همه جدید بشن سایت مود و اسکین زیاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehrshadHero ارسال شده در July 23, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2017 ایول دمتون گرم چطوری اینو ساختین خیلی باحال بود آهنگش حال کردم دمتون گرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KurD ارسال شده در July 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2017 میکس و ادیتش ضعیف بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIiasghar ارسال شده در July 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2017 سلام خیلی عــــالی و قشــنگ بود دمتون گــرم AlikeЯmaŋ Aℓιαѕgнαя KeRmaNBaX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScuRe ارسال شده در August 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2017 خیلی عالی بود نسبت به گرافیک بازی ولی اگه بیشتر از خود ارساکیا تبلیغ می کردین بهتر بود You don't know me there is no relationWhy you pray for someone that you knew its not real #NO_God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DaniaI ارسال شده در August 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2017 کی میاد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladRSI ارسال شده در June 2, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2018 (ویرایش شده) من فکر کردم یه شهر دیگه ساختید این که همون شهره میشد یکم خلاقیت به کار برد توش . آخه یکم فکر کنیم میبینیم که واقعا سال 1990 ماشین lambor وجود داشته ؟ تو خیابونای این مپ با ماشین infe به زور حرکت میکنیم میترکیم (جاده ها خیلی داغونه اتوبان ها کمه نمیشه سرعت رفت) اونوقت با ماشین سرعت بالا یا مدل بالا بخوایم بریم ؟ به نظر من نسخه ای که داری میاد شبیه مولتی سان آندرس هست و هیچ تفاوتی ندارد اما با این فرق که سازندش شمایی اگر میخواید بهتر کنین آستین هار وبالا بزنین و جاده های وسیع تر و عریض تر و ساختمان های بهتر بسازید مثل مودل ماشین هایی که گرفتید این هم میشه همین کار کرد . یعنی شما مدل ساختمان رو با ساختمان های قبلی عوض کردید و حتی جاده هارو .این کاری نداره ! بنده 3d کار میکنم و میشه مدل 3d رو خروجی روی editor gta انداخت (منظورم روی object های gta هست ) لطفا خیلی خلاقیت نشون بدید تا ما از جایی کپی برداری نکنیم واقعا اگر این کار بکنین شما نسخه جدیدی از Gta خلق کردید . اگر بخواید کمک بگیرید هستم بنده یا حق ویرایش شده June 2, 2018 توسط MiladRSI لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
greenw00D ارسال شده در June 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2018 من که فرقی احساس نکردم. یه مود گرافیکی ، یه GTA V HUD (منم اینو دارم). شهر همونه ، ماشینا همون بود (فقظ کیفیتشون فرق می کرد). بهتره به جای اینکه از کیفیت و چند تا ماشین تریلر بسازین، از قابلیت های جدیدی که نسبت به SAMP و MTA داره تریلر بسازین. اینجوری که هرکسی میتونه با چند تا مود اینارو وارد بازی کنه. ممنون از زحماتتون و امیدوارم همیشه موفق باشین 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrSoheiL ارسال شده در October 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2018 فقط کی میاد گفته بودی عید الان خیلی گذشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Fly without wings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiBle ارسال شده در March 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2019 عالی بود. امید واریم که هرچه سریع تر بیاد. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SamiraHP ارسال شده در September 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2019 خیلی خوبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 @SuperMAN @83mehrdad83 @TlGeRS @TlGeR تاپیک agsa & pyl برای شما هم پنهان شده یا اشتباه از منه؟ >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده