SheytwN ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون شکایت بنده که نباید تایید میشد رو تایید کردن و بنده رو با 80FP کیک کردن! من نمیدونم بنده اصلا مگه به اونایی که ازم شکایت کردن فحش دادم؟ من اصلا توی عکس معلوم هم نیستم! اونا داشتن از کنار من رد میشدن چتم واسه اونا رفته، بعد رفتن شکایت کردن! • مدارک (فیلم یا عکس): - Steady tryin' to maintain -- Same things that a blood bitch may frame -- My brain can't fathom what the hate say - - He say, she say, how 'bout me say? Get the Visa - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
A4E7 ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 @MalariA درود خدمت شاکی محترم ممبر سابق Varios los aztecas Family. خب, شما باید بدونید که فحاشی شدت بالا( مجازات Faction punish 80 ) رو در پیش دارد! شما در چت [SAY/] فحاشی شدت بالا کرده اید!! بنده مقصر نیستم که شما فحاشی کرده اید بنده فقط وظیفه خودمو را انجام دادم. مدارک شما بسیار واضح است, اگر مدرکی لازم است ادمین مربوط به بنده اطلاع بده تا مدرک بیشتری بهشون اراعه دهیم! با تشکر! ?????? ??? ????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiyarash ارسال شده در April 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد، در مدرکی که ارسال کردید و از شما شکایت شده توهین شدت بالا صورت گرفته که با مجازاته : اخراج از اقلیت با 80FP رو به رو خواهید شد. بسته شد. ??? ???? ?? ??? هَرچی بیشتَر از آدمها میفـَهمم،بیشتَر از سَگ ها خوشَم میاد️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده