Himmler ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 ماجرا چیست؟؟ آیا وقعا خشایار اس آر به آرساکیا اومده؟ اخیرا پلیرا ها ادعا کردن که شخصی به نام کچی بیتز(CatchyBeatz) رو در شهر مشاهده کردن!! همچنین پلیرا ها ادعا کردند کی کچی بیتز در آرساکیا مدام میگه Da Da Da و یا ya ya ya و پلیر هارو به بتل رپ دعوت میکنه! اما این شخص کیست؟نظر شما چیه؟ 1 نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 در 19 ساعت قبل، amirjaxon گفته است: ماجرا چیست؟؟ آیا وقعا خشایار اس آر به آرساکیا اومده؟ اخیرا پلیرا ها ادعا کردن که شخصی به نام کچی بیتز(CatchyBeatz) رو در شهر مشاهده کردن!! همچنین پلیرا ها ادعا کردند کی کچی بیتز در آرساکیا مدام میگه Da Da Da و یا ya ya ya و پلیر هارو به بتل رپ دعوت میکنه! اما این شخص کیست؟نظر شما چیه؟ نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 در 1 ساعت قبل، PatrooN گفته است: نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Himmler ارسال شده در April 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 در 7 دقیقه قبل، amirjaxon گفته است: خودتم میذاری نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Himmler ارسال شده در April 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 در 7 دقیقه قبل، PatrooN گفته است: خودتم میذاری دیدم همه گزاشتن خو منم بزارم برا خودم دیگه نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۶ در 15:47، amirjaxon گفته است: ماجرا چیست؟؟ آیا وقعا خشایار اس آر به آرساکیا اومده؟ اخیرا پلیرا ها ادعا کردن که شخصی به نام کچی بیتز(CatchyBeatz) رو در شهر مشاهده کردن!! همچنین پلیرا ها ادعا کردند کی کچی بیتز در آرساکیا مدام میگه Da Da Da و یا ya ya ya و پلیر هارو به بتل رپ دعوت میکنه! اما این شخص کیست؟نظر شما چیه؟ اره یه هفته پیش تو قصابی بود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Himmler ارسال شده در April 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 در ۱ ساعت قبل، Wolfe گفته است: اره یه هفته پیش تو قصابی بود نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 در ۱ ساعت قبل، Wolfe گفته است: اره یه هفته پیش تو قصابی بود منم تو نونوایی دیدمش نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 در ۱ ساعت قبل، scorpro1234 گفته است: منم تو نونوایی دیدمش قصابی داستان داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HoxeiN ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ADiNA ارسال شده در April 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2021 مجبور نیستی usedrugs/ بزنی بعد مطلب بنویسی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Himmler ارسال شده در April 13, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۲۲ در 14:31، ADiNA گفته است: مجبور نیستی usedrugs/ بزنی بعد مطلب بنویسی من خودم drugdealer هستم،یه چنتا جنس نابی هم دارم میخوای؟ تضمین میکنم از کهکشان بالا میری نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۶ در 15:47، MaDuX گفته است: ماجرا چیست؟؟ آیا وقعا خشایار اس آر به آرساکیا اومده؟ اخیرا پلیرا ها ادعا کردن که شخصی به نام کچی بیتز(CatchyBeatz) رو در شهر مشاهده کردن!! همچنین پلیرا ها ادعا کردند کی کچی بیتز در آرساکیا مدام میگه Da Da Da و یا ya ya ya و پلیر هارو به بتل رپ دعوت میکنه! اما این شخص کیست؟نظر شما چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در May 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 13, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۷ در 14:25، MaDuX گفته است: 1 نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در May 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2021 اینم سهمه ما دیدیم همه میزارن اینا همه دارن اونا ندااارن نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در May 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2021 نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در May 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2021 با نیک نیم دیگه ای اومدم نه نیک اصلی که طرفدارا اذیتم نکنن یا یا یا مشکلی دادادادا داره؟ باید یا یا یا یا از شما اجازه میگرفتم؟ چاقی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در May 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2021 در 8 ساعت قبل، AliAgent گفته است: با نیک نیم دیگه ای اومدم نه نیک اصلی که طرفدارا اذیتم نکنن یا یا یا مشکلی دادادادا داره؟ باید یا یا یا یا از شما اجازه میگرفتم؟ چاقی بلع کاملا صحیح و درسته نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlirezaDaneshvar ارسال شده در May 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2021 Good نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در June 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۶ در 15:47، Count گفته است: ماجرا چیست؟؟ آیا وقعا خشایار اس آر به آرساکیا اومده؟ اخیرا پلیرا ها ادعا کردن که شخصی به نام کچی بیتز(CatchyBeatz) رو در شهر مشاهده کردن!! همچنین پلیرا ها ادعا کردند کی کچی بیتز در آرساکیا مدام میگه Da Da Da و یا ya ya ya و پلیر هارو به بتل رپ دعوت میکنه! اما این شخص کیست؟نظر شما چیه؟ AliAgent با معذرت از خوده علی نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.