Spartan ارسال شده در April 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: این آقای هلپر چرا باید به من بگه جات باشم نمیام اینجا؟ قوانین تیم کارکنان تا جایی که من یادمه این بود که خصومت شخصی نباید در کار باشه. این آقا منو تا آنلاین شدم Find کرده و امد لایسمو تیک کرده. چرا؟ چون تعلیقش کردم. هلپر باید کمک کنه بازیکن جذب سرور بشه، نه اینکه فراریش بده. • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده April 3, 2021 توسط Spartan 3 2 1 1 1 شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در April 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2021 با سلام و درود خدمت شاکی محترم خب حرف از وظایف من شد! در 13 ساعت قبل، Spartan گفته است: هلپر باید کمک کنه بازیکن جذب سرور بشه، نه اینکه فراریش بده. در رابطه با این حرفتون به صورت خیلی ساده می تونم بگم که کاری که من کردم به نفع پلیر ها بود با نبود شما ارساکیا برای پلیر ها جذاب تره 1 3 Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Matinjli ارسال شده در April 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2021 (ویرایش شده) درود, بخش حرف های نامربوط در مدرک واضح نیست و این بخش را به مسئولین بالا تر میسپارم. ویرایش شده April 4, 2021 توسط Mistress You Changed My Life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Matinjli ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 شکایت رد شد شما حتی ادب و اداب حرف زدن را در فروم و در قبال هلپر بنده رعایت نمی کنید. +بسته شد. 1 You Changed My Life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده