Palycity ارسال شده در April 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 من نه راجب این موضوع با کسی مشکلی دارم نه چیزی ولی چرا باید یک پلیری که لول سی باشه هنوز نتونه فقط برای تست بره حتی تست هم نمیان بگیرن خب بر اساس سطح شما بخوای بگیری همیشه یک نفر هست که بیاد و از ما بالاتر باشه طرفو میبینی کلا ده ساعت درخواست نزاشته سریع اکسپت میکنن و میبرن برای تست بعد من که سه ماهه دارم زحمت میکشم میگن نه نوبتت نیست چیزی هم بگیم که رد میکنن شما خودتونو جای ما بزارین میفهمین یعنی چی من میگم مثلا یک صف بزارن که به ترتیب برن تست بگیرن نه بر اساس سطح چون نه تنها من بلکه خیلیا هستن که میخوان بیان ولی چون لولشون پایینه باید چند ماه صبر کنن که فقط برن تست بدن که شایدم رد بشن باید دوباره ماه ها بشینی تا بهت زنگ بزنم اینجا من قصد توهین به هیچکسی رو نداشتم فقط خواستم یک قوانینی که به نظر من یک ناعدالتیه رو بردارم 1 خیلیا خوبن ولی سلیقه ما نیستن http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Palycity.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Gulakh.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در April 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2021 در 15 ساعت قبل، Palycity گفته است: من نه راجب این موضوع با کسی مشکلی دارم نه چیزی ولی چرا باید یک پلیری که لول سی باشه هنوز نتونه فقط برای تست بره حتی تست هم نمیان بگیرن خب بر اساس سطح شما بخوای بگیری همیشه یک نفر هست که بیاد و از ما بالاتر باشه طرفو میبینی کلا ده ساعت درخواست نزاشته سریع اکسپت میکنن و میبرن برای تست بعد من که سه ماهه دارم زحمت میکشم میگن نه نوبتت نیست چیزی هم بگیم که رد میکنن شما خودتونو جای ما بزارین میفهمین یعنی چی من میگم مثلا یک صف بزارن که به ترتیب برن تست بگیرن نه بر اساس سطح چون نه تنها من بلکه خیلیا هستن که میخوان بیان ولی چون لولشون پایینه باید چند ماه صبر کنن که فقط برن تست بدن که شایدم رد بشن باید دوباره ماه ها بشینی تا بهت زنگ بزنم اینجا من قصد توهین به هیچکسی رو نداشتم فقط خواستم یک قوانینی که به نظر من یک ناعدالتیه رو بردارم سلام این فقط مشکل شما نیست و مشکل همه است ولی متاسفانه کاری براش انجام نمیشه من خودم بارها پیگیری کردم هیچکس رسیدگی نمیکنه پس وقتتو هدر نده کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در April 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2021 در 20 ساعت قبل، Palycity گفته است: من نه راجب این موضوع با کسی مشکلی دارم نه چیزی ولی چرا باید یک پلیری که لول سی باشه هنوز نتونه فقط برای تست بره حتی تست هم نمیان بگیرن خب بر اساس سطح شما بخوای بگیری همیشه یک نفر هست که بیاد و از ما بالاتر باشه طرفو میبینی کلا ده ساعت درخواست نزاشته سریع اکسپت میکنن و میبرن برای تست بعد من که سه ماهه دارم زحمت میکشم میگن نه نوبتت نیست چیزی هم بگیم که رد میکنن شما خودتونو جای ما بزارین میفهمین یعنی چی من میگم مثلا یک صف بزارن که به ترتیب برن تست بگیرن نه بر اساس سطح چون نه تنها من بلکه خیلیا هستن که میخوان بیان ولی چون لولشون پایینه باید چند ماه صبر کنن که فقط برن تست بدن که شایدم رد بشن باید دوباره ماه ها بشینی تا بهت زنگ بزنم اینجا من قصد توهین به هیچکسی رو نداشتم فقط خواستم یک قوانینی که به نظر من یک ناعدالتیه رو بردارم عزیز دل همه این مشکل رو دارن مثل خودم (= PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YaXuN ارسال شده در April 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2021 در 20 ساعت قبل، Palycity گفته است: من نه راجب این موضوع با کسی مشکلی دارم نه چیزی ولی چرا باید یک پلیری که لول سی باشه هنوز نتونه فقط برای تست بره حتی تست هم نمیان بگیرن خب بر اساس سطح شما بخوای بگیری همیشه یک نفر هست که بیاد و از ما بالاتر باشه طرفو میبینی کلا ده ساعت درخواست نزاشته سریع اکسپت میکنن و میبرن برای تست بعد من که سه ماهه دارم زحمت میکشم میگن نه نوبتت نیست چیزی هم بگیم که رد میکنن شما خودتونو جای ما بزارین میفهمین یعنی چی من میگم مثلا یک صف بزارن که به ترتیب برن تست بگیرن نه بر اساس سطح چون نه تنها من بلکه خیلیا هستن که میخوان بیان ولی چون لولشون پایینه باید چند ماه صبر کنن که فقط برن تست بدن که شایدم رد بشن باید دوباره ماه ها بشینی تا بهت زنگ بزنم اینجا من قصد توهین به هیچکسی رو نداشتم فقط خواستم یک قوانینی که به نظر من یک ناعدالتیه رو بردارم اره ولی نمیشه کاری کرد غیر شفاف سازی صف و بالا بردن سطح ورود به دسته ویژه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در April 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۳ در 03:37، Palycity گفته است: من نه راجب این موضوع با کسی مشکلی دارم نه چیزی ولی چرا باید یک پلیری که لول سی باشه هنوز نتونه فقط برای تست بره حتی تست هم نمیان بگیرن خب بر اساس سطح شما بخوای بگیری همیشه یک نفر هست که بیاد و از ما بالاتر باشه طرفو میبینی کلا ده ساعت درخواست نزاشته سریع اکسپت میکنن و میبرن برای تست بعد من که سه ماهه دارم زحمت میکشم میگن نه نوبتت نیست چیزی هم بگیم که رد میکنن شما خودتونو جای ما بزارین میفهمین یعنی چی من میگم مثلا یک صف بزارن که به ترتیب برن تست بگیرن نه بر اساس سطح چون نه تنها من بلکه خیلیا هستن که میخوان بیان ولی چون لولشون پایینه باید چند ماه صبر کنن که فقط برن تست بدن که شایدم رد بشن باید دوباره ماه ها بشینی تا بهت زنگ بزنم اینجا من قصد توهین به هیچکسی رو نداشتم فقط خواستم یک قوانینی که به نظر من یک ناعدالتیه رو بردارم درست ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در April 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۳ در 03:37، Palycity گفته است: من نه راجب این موضوع با کسی مشکلی دارم نه چیزی ولی چرا باید یک پلیری که لول سی باشه هنوز نتونه فقط برای تست بره حتی تست هم نمیان بگیرن خب بر اساس سطح شما بخوای بگیری همیشه یک نفر هست که بیاد و از ما بالاتر باشه طرفو میبینی کلا ده ساعت درخواست نزاشته سریع اکسپت میکنن و میبرن برای تست بعد من که سه ماهه دارم زحمت میکشم میگن نه نوبتت نیست چیزی هم بگیم که رد میکنن شما خودتونو جای ما بزارین میفهمین یعنی چی من میگم مثلا یک صف بزارن که به ترتیب برن تست بگیرن نه بر اساس سطح چون نه تنها من بلکه خیلیا هستن که میخوان بیان ولی چون لولشون پایینه باید چند ماه صبر کنن که فقط برن تست بدن که شایدم رد بشن باید دوباره ماه ها بشینی تا بهت زنگ بزنم اینجا من قصد توهین به هیچکسی رو نداشتم فقط خواستم یک قوانینی که به نظر من یک ناعدالتیه رو بردارم اگر تو زنگ زدی گفتی چرا از من تست نمیگیری دیگه پستتو رد کردن چون قانون اینه که اگر زنگ بزنی پستت رد میشه سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در April 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2021 رفتن به دسته ویژه=پارتی کلفت 1 شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeGa ارسال شده در April 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۳ در 03:37، Palycity گفته است: من نه راجب این موضوع با کسی مشکلی دارم نه چیزی ولی چرا باید یک پلیری که لول سی باشه هنوز نتونه فقط برای تست بره حتی تست هم نمیان بگیرن خب بر اساس سطح شما بخوای بگیری همیشه یک نفر هست که بیاد و از ما بالاتر باشه طرفو میبینی کلا ده ساعت درخواست نزاشته سریع اکسپت میکنن و میبرن برای تست بعد من که سه ماهه دارم زحمت میکشم میگن نه نوبتت نیست چیزی هم بگیم که رد میکنن شما خودتونو جای ما بزارین میفهمین یعنی چی من میگم مثلا یک صف بزارن که به ترتیب برن تست بگیرن نه بر اساس سطح چون نه تنها من بلکه خیلیا هستن که میخوان بیان ولی چون لولشون پایینه باید چند ماه صبر کنن که فقط برن تست بدن که شایدم رد بشن باید دوباره ماه ها بشینی تا بهت زنگ بزنم اینجا من قصد توهین به هیچکسی رو نداشتم فقط خواستم یک قوانینی که به نظر من یک ناعدالتیه رو بردارم زندگی مِثلِ تاس میمونه اِمروز حکم میکنی فردا اِلتماس. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 سیستم عضوگیری و الویت بندی تغییر کرده. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 8, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۱۰ در 11:40، Ravin گفته است: سیستم عضوگیری و الویت بندی تغییر کرده. + ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 درود دوست عزیز: با پیشنهاد شما موافق ام, ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (+) میباشد و همچنین سیستم عضو گیری تغیر کرده است. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در December 20, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2023 سلام عزیزم، ممنون بابت پیشنهادتون. این سیستم بروز رسانی شده. مشتاق پیشنهادات ارزشمند شما در آینده نیز هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده