Mohammadhasan ارسال شده در March 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2021 سلام خدمت همه کسانی که دارن این مطلب رو میخونن همونطور که میدونید پی چک هیل ۲۱۹ دلاره و پی چک sheal ۱۹۳ دلاره،ولی اینقدر خیلی کم و ناچیزه اعضای اقلیت NR به ازای هر نیوز ۱۰۰۰ دلار میگیرن و نیوز چیزیه که کاملا دست خود شخص هست و به کس دیگه ای نیاز نیست،اما مدیک باید بیوفته دنبال طرف و با هزارتا خواهش و تمنا بهش هیل بده و اما؛چرا وقتی میتونیم تا ۵۰ دلار برای هیل قیمت بذاریم حداکثرش ۵ دلاره؟ طرف از ته lv درخواست مدیک میده و ۴ کیلومتر بریم برای جمعا ۲۰۰ دلار؟ خواهش میکنم به این موضوع رسیدگی بشه در 12 دقیقه قبل، mhyr1384 گفته است: سلام خدمت همه کسانی که دارن این مطلب رو میخونن همونطور که میدونید پی چک هیل ۲۱۹ دلاره و پی چک sheal ۱۹۳ دلاره،ولی اینقدر خیلی کم و ناچیزه اعضای اقلیت NR به ازای هر نیوز ۱۰۰۰ دلار میگیرن و نیوز چیزیه که کاملا دست خود شخص هست و به کس دیگه ای نیاز نیست،اما مدیک باید بیوفته دنبال طرف و با هزارتا خواهش و تمنا بهش هیل بده و اما؛چرا وقتی میتونیم تا ۵۰ دلار برای هیل قیمت بذاریم حداکثرش ۵ دلاره؟ طرف از ته lv درخواست مدیک میده و ۴ کیلومتر بریم برای جمعا ۲۰۰ دلار؟ خواهش میکنم به این موضوع رسیدگی بشه از همه خواهش میکنم که نظرشون رو مطرح کنن شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
52hz ارسال شده در March 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2021 اره از نظر من هم بهتره که سود بانک ها بیشتر بشه واقعا الان ادم انگیزه ای واسه گذاشتن پول تو بانک نداره ?!So what لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در March 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2021 سلام اگه پولش بیشتر بشه باعث ابیوز بیشتر میشه مثلا توی NR نمیشه ابیوز کرد و اشتباه هم کنی FW میگیری و تایم خاصی داره ولی توی مدیک اینجوری نیست و شما میتونی پشت سر هم ب دوستت Heal بدی ولی با اینکه مثلا Heal دادن قیمتش 3-5 دلاره منم مشکل داشتم خیلی ناجوره کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در March 29, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 (ویرایش شده) در 18 ساعت قبل، N0B0DY گفته است: سلام اگه پولش بیشتر بشه باعث ابیوز بیشتر میشه مثلا توی NR نمیشه ابیوز کرد و اشتباه هم کنی FW میگیری و تایم خاصی داره ولی توی مدیک اینجوری نیست و شما میتونی پشت سر هم ب دوستت Heal بدی ولی با اینکه مثلا Heal دادن قیمتش 3-5 دلاره منم مشکل داشتم خیلی ناجوره درسته ولی داخل NR هم میشه نیوز های بیخود زد.شما بیای بگی برای پیدا کردن کار از /jobs استفاده کنید,واقعا منطقی نیست ویرایش شده March 29, 2021 توسط mhyr1384 شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YaXuN ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۷ در 00:25، mhyr1384 گفته است: سلام خدمت همه کسانی که دارن این مطلب رو میخونن همونطور که میدونید پی چک هیل ۲۱۹ دلاره و پی چک sheal ۱۹۳ دلاره،ولی اینقدر خیلی کم و ناچیزه اعضای اقلیت NR به ازای هر نیوز ۱۰۰۰ دلار میگیرن و نیوز چیزیه که کاملا دست خود شخص هست و به کس دیگه ای نیاز نیست،اما مدیک باید بیوفته دنبال طرف و با هزارتا خواهش و تمنا بهش هیل بده و اما؛چرا وقتی میتونیم تا ۵۰ دلار برای هیل قیمت بذاریم حداکثرش ۵ دلاره؟ طرف از ته lv درخواست مدیک میده و ۴ کیلومتر بریم برای جمعا ۲۰۰ دلار؟ خواهش میکنم به این موضوع رسیدگی بشه از همه خواهش میکنم که نظرشون رو مطرح کنن اره واقعا خیلی رو مخه طرف تو Get CP اس اف هستش میاد سرویس مدیک میده خب واسه ۲۰۰ دلار بریم چی کار کنیم واسه همینه که خیلیا فقط اکتیویتی پر میکنن FW نگیرن یا اصلن به مدیک واسه موندگار شدن نمیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 مدیک نبودم ولی موافقم با پیشنهادتون ، واقعا یکم تغییر نیازه. در 19 ساعت قبل، N0B0DY گفته است: سلام اگه پولش بیشتر بشه باعث ابیوز بیشتر میشه مثلا توی NR نمیشه ابیوز کرد و اشتباه هم کنی FW میگیری ناموسا اینم منطقی نیست که با NR مقایسه کنید، به مولا تو HQ بودیم و Bind کرده بودیم و مولتی پلی میدادیم و هر 3دقیقه ی دکمه میزدیم. ب هرحال... مشکل فقط از مدیک نیست! Taxi هر 30دقیقه یک Service میاد، اونم کجاست... از مبدا تا مقصد شاید 1دقیقه و 30ثانیه طول بکشه اما: 3/27= 9 --- 9x15=135---- 135ثانیه باید صبر کرد تا اکتیویتی جور بشه، یعنی وقتی رسیدیم به مقصد فرد مورد نظر باید 1دقیقه وقتشو تلف کنه به خاطر اکتیویتی، آیا فرد دلش میسوزه؟ میره باو یا اکیویتی نمیگیریم یا اگه بگیریم حدودا 250$ 1 ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در March 29, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 واقعا اکتیویتی تاکسی سخته قبول دارم.طرف یه ریکانکت میزنه از جلو خونش در میاد در 3 ساعت قبل، Yaxun گفته است: اره واقعا خیلی رو مخه طرف تو Get CP اس اف هستش میاد سرویس مدیک میده خب واسه ۲۰۰ دلار بریم چی کار کنیم واسه همینه که خیلیا فقط اکتیویتی پر میکنن FW نگیرن یا اصلن به مدیک واسه موندگار شدن نمیان من خودم که از ماه اول ۲۰۲۱ تو مدیک هستم تا حالا اکتیویتی بالا ۱۵ نزدم به جز هفته اول،چون چیز زیادی گیر آدم نمیاد شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 موافقم. 1 خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 حداقل تو مدیک اکتیویتی هست بدبختای تاکسی اکتیویتی هم ندارن سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در March 29, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 در 11 دقیقه قبل، Danir گفته است: حداقل تو مدیک اکتیویتی هست بدبختای تاکسی اکتیویتی هم ندارن بحث ما اکتیویتی نیست،من میگم چرا وقتی مکانیک میاد ۲۰۰ دلار برای ریپیر میگیره ما نهایتا ۵ دلار برا هیل بگیریم؟ شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در 16 ساعت قبل، mhyr1384 گفته است: بحث ما اکتیویتی نیست،من میگم چرا وقتی مکانیک میاد ۲۰۰ دلار برای ریپیر میگیره ما نهایتا ۵ دلار برا هیل بگیریم؟ من Repair رو 1$ میزنم Tow LS= 650$ Tow LV= 750$ ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در March 30, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در هم اکنون، iErfaN گفته است: من Repair رو 1$ میزنم Tow LS= 650$ Tow LV= 750$ تو کارت درسته داداش بقیه کارشون نادرسته خیلی میگیرن من مکانیک رو گفتم نه تی تی سی شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در 22 دقیقه قبل، mhyr1384 گفته است: تو کارت درسته داداش بقیه کارشون نادرسته خیلی میگیرن من مکانیک رو گفتم نه تی تی سی پس: Repair= 200$ Refill= 400$ ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در March 30, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در 2 ساعت قبل، iErfaN گفته است: پس: Repair= 200$ Refill= 400$ تو هم نادرست شدی شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در 1 ساعت قبل، mhyr1384 گفته است: تو هم نادرست شدی از عواقب Sho khosh هستش @Amjrmahdi ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در March 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۹ در 18:54، mhyr1384 گفته است: درسته ولی داخل NR هم میشه نیوز های بیخود زد.شما بیای بگی برای پیدا کردن کار از /jobs استفاده کنید,واقعا منطقی نیست یکی از وظایف NR اینه ک تبلیغات کمکی انجام بده و اگه تبلیغات کمکیش هم زیاد باشه AV / FW میگیره در در ۱۴۰۰/۱/۹ در 19:57، iErfaN گفته است: ناموسا اینم منطقی نیست که با NR مقایسه کنید، به مولا تو HQ بودیم و Bind کرده بودیم و مولتی پلی میدادیم و هر 3دقیقه ی دکمه میزدیم. ب هرحال... من این روهم موافقم اکانت اصلی خودمو بردم NR دیدم نمیشه واقعا مولتی بردم همین حرکتو میزدم خودمم در در ۱۴۰۰/۱/۹ در 19:57، iErfaN گفته است: 135ثانیه باید صبر کرد تا اکتیویتی جور بشه، یعنی وقتی رسیدیم به مقصد فرد مورد نظر باید 1دقیقه وقتشو تلف کنه به خاطر اکتیویتی، آیا فرد دلش میسوزه؟ میره باو یا اکیویتی نمیگیریم یا اگه بگیریم حدودا 250$ کلا دسته های ملایم اکتیویتی سخت و بدون سودی دارن کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در March 31, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2021 در 43 دقیقه قبل، N0B0DY گفته است: یکی از وظایف NR اینه ک تبلیغات کمکی انجام بده و اگه تبلیغات کمکیش هم زیاد باشه AV / FW میگیره من این روهم موافقم اکانت اصلی خودمو بردم NR دیدم نمیشه واقعا مولتی بردم همین حرکتو میزدم خودمم کلا دسته های ملایم اکتیویتی سخت و بدون سودی دارن البته تاکسی ها هم تنبلی میکنن،یه روز ۶ تا تاکسی آنلاین بود من ۸ بار سرویس تاکسی دادم ولی هیچکس دیوتی نبود تا دفعه نهم یه نفر دیوتی شد و سرویسم ارسال شد ولی دوباره اونم آف دیوتی کرد در 45 دقیقه قبل، N0B0DY گفته است: یکی از وظایف NR اینه ک تبلیغات کمکی انجام بده و اگه تبلیغات کمکیش هم زیاد باشه AV / FW میگیره ولی ما هر روز نیوز هایی از قبیل: Baraye peyda kardane shoghl az [/jobs] estefade konid و Baraye azadi az zendan az [\lawyers] estefade konid مشاهده میکنیم شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YaXuN ارسال شده در March 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2021 در 15 دقیقه قبل، mhyr1384 گفته است: البته تاکسی ها هم تنبلی میکنن،یه روز ۶ تا تاکسی آنلاین بود من ۸ بار سرویس تاکسی دادم ولی هیچکس دیوتی نبود تا دفعه نهم یه نفر دیوتی شد و سرویسم ارسال شد ولی دوباره اونم آف دیوتی کرد ولی ما هر روز نیوز هایی از قبیل: Baraye peyda kardane shoghl az [/jobs] estefade konid و Baraye azadi az zendan az [\lawyers] estefade konid مشاهده میکنیم اره والا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در March 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2021 در 2 ساعت قبل، mhyr1384 گفته است: البته تاکسی ها هم تنبلی میکنن،یه روز ۶ تا تاکسی آنلاین بود من ۸ بار سرویس تاکسی دادم ولی هیچکس دیوتی نبود تا دفعه نهم یه نفر دیوتی شد و سرویسم ارسال شد ولی دوباره اونم آف دیوتی کرد انصافا تاکسی سخته در 2 ساعت قبل، mhyr1384 گفته است: ولی ما هر روز نیوز هایی از قبیل: Baraye peyda kardane shoghl az [/jobs] estefade konid و Baraye azadi az zendan az [\lawyers] estefade konid مشاهده میکنیم بله هر 20 دقیقه (اگه اشتباه نکنم) مجازن ازین نیوز ها بدن و اگه زودتر باشه مجازات داره حالا اینکه مجازات اعمال میشه یا ن دیگه ب مسئولاش مربوطه 1 کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در April 9, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2021 همه نظراتشون رو گفتن حالا نوبت شماس @Ali @Meli شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در April 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۸ در 00:25، mhyr1384 گفته است: سلام خدمت همه کسانی که دارن این مطلب رو میخونن همونطور که میدونید پی چک هیل ۲۱۹ دلاره و پی چک sheal ۱۹۳ دلاره،ولی اینقدر خیلی کم و ناچیزه اعضای اقلیت NR به ازای هر نیوز ۱۰۰۰ دلار میگیرن و نیوز چیزیه که کاملا دست خود شخص هست و به کس دیگه ای نیاز نیست،اما مدیک باید بیوفته دنبال طرف و با هزارتا خواهش و تمنا بهش هیل بده و اما؛چرا وقتی میتونیم تا ۵۰ دلار برای هیل قیمت بذاریم حداکثرش ۵ دلاره؟ طرف از ته lv درخواست مدیک میده و ۴ کیلومتر بریم برای جمعا ۲۰۰ دلار؟ خواهش میکنم به این موضوع رسیدگی بشه از همه خواهش میکنم که نظرشون رو مطرح کنن عزیزم مدیک همیشه قشره زحمت کش مظلوم بودهو اگه بخوام از چیزایی که تو ۶ماهی که تو مدیک هستم دیدم بگم و مطرح کنم خودم خسته میشم حالا من فکرنکنم نظری به حاله ما کنن .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در April 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2021 در 6 ساعت قبل، scorpro1234 گفته است: عزیزم مدیک همیشه قشره زحمت کش مظلوم بودهو اگه بخوام از چیزایی که تو ۶ماهی که تو مدیک هستم دیدم بگم و مطرح کنم خودم خسته میشم حالا من فکرنکنم نظری به حاله ما کنن مدیک مظلومه شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در April 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2021 مدیک تو گذشته فکشن خوبی بود و همچنین کاربردی این گذشته مال اون موقع بود که مدیک میبردن ایونت هیل بده FTP مدیک میبردن بانک رابری مدیک میبردن تو همین جدیدی ها که کار ماهیگیری کار پر پولی شد کار مدیک جور بود ولی دیگه الان مدیک ارزش موندن نداره 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در April 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2021 در 4 ساعت قبل، Lazyboy گفته است: مدیک تو گذشته فکشن خوبی بود و همچنین کاربردی این گذشته مال اون موقع بود که مدیک میبردن ایونت هیل بده FTP مدیک میبردن بانک رابری مدیک میبردن تو همین جدیدی ها که کار ماهیگیری کار پر پولی شد کار مدیک جور بود ولی دیگه الان مدیک ارزش موندن نداره الان کسی کاری به مدیک نداره نهایت استفاده از ما: داخل بانک ls اف تی پی کرده بودن ما رفتیم اینا میگفتن شما برین تو بشین سپر انسانی ما شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در April 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2021 در 16 ساعت قبل، scorpro1234 گفته است: عزیزم مدیک همیشه قشره زحمت کش مظلوم بودهو اگه بخوام از چیزایی که تو ۶ماهی که تو مدیک هستم دیدم بگم و مطرح کنم خودم خسته میشم حالا من فکرنکنم نظری به حاله ما کنن سلطان مدیک هستن هرچی گفتن حقه در 8 دقیقه قبل، mhyr1384 گفته است: داخل بانک ls اف تی پی کرده بودن ما رفتیم اینا میگفتن شما برین تو بشین سپر انسانی ما حاجی پس من نیام درخواست گذاشته بودم کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده