ImSoroush ارسال شده در یکشنبه در 22:49 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 22:49 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: سروش • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش مهربان بامرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (۰۴:۰۰)-(۲۲:۰۰) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدرش عشقه به فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲۰ بار نقل قول I will fight until the end لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaMeD77 ارسال شده در دیروز در 09:32 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:32 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 26 • اسم واقعی: حامد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و خوش رو و فعال در کمک ب دیگر بازیکنان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۹+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-02:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مند در کمک ب دیگران • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دقیقا با روحیاتم و علاقم سازگاری داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoFoZi ارسال شده در دیروز در 11:14 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 11:14 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۹ • اسم واقعی: امیررضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربان با مرام صبور فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00. 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر مشتی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۶ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ngnfnnf ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: محمد مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربان با مرام صبور فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت الا ۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00. 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر مشتی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۶ ویرایش شده 23 ساعت قبل توسط Ngnfnnf عکس از بازی نزاشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: آرین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب با اخلاق درس خون. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۷ ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 تا 01:00 شب. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): در آمد خوب معلمی با اخلاق و بهترین لیدر و ساب لیدر های عالی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فک می کنم میتونم برای همه بهترین باشم و ۱۰۰ خودمو بزارم برای فکشن و تلاش زیادی کنم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیشتر از ۱۵ بار همیشه توی فروم هستم و حدود ۱۰۰ تا ارسال میزارم توی فروم کلا فعالم. ویرایش شده 23 ساعت قبل توسط Bullet 1 نقل قول My Account GhostBusters: My Account Multi Staffing: My leader clan: Staff Team My Friend : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza15 ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با حوصله و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۴:۰۰ تا ۱۸:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در اقلیت نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه شخصی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه شخصی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۶ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SKandar ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: کوروش • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان , صبور و خوشبین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۷:۰۰ تا ۲۱:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): با حاله و خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیادی به این فکشن دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Polaris ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ایلمان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلن فکشن نبودن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): من این کار را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که برای بچه های سرور موفیده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5یا6 1 نقل قول ℋℯℓℓℴ, ℐ'𝓂 ℘ℴℓ𝒶𝓇𝒾𝓈, 𝒶ℓℓ 𝓈ℯ𝓇𝓋ℯ𝓇𝓈 ℴ𝒻 𝒜𝓇𝓈𝒶𝓀𝒾𝒶 𝒢𝒶𝓂ℯ 𝒶𝓇ℯ 𝒻𝓇𝒾ℯ𝓃𝒹𝓈 𝓌𝒾𝓉ℎ 𝓂ℯ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILAD1390 ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باحوصله و با اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (03:00-12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7الا8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
9w9dhebedihwieud ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14سال • اسم واقعی: محمدمرصاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (13:00 - 18:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: درگذشته فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای کسب مقام 2 • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
POraNG ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال - با تجربه - تابع قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟+11 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):13:00 - 01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتن تایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون فکشن مناسبی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار نقل قول در نومیدی بسی امید است پایین شب سیه سپید است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AghaSamir ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب، صبور، آروم، باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 - 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 1:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن خسته کننده ای بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): قبلا تو این فکشن بودم و دوست دارم دوباره معلم بشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ راحته و پول خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 - 3 بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب، صبور، آروم، باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 - 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 1:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن خسته کننده ای بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): قبلا تو این فکشن بودم و دوست دارم دوباره معلم بشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ راحته و پول خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 - 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XAE ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - فعال - خوشحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:000 - 5:000 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: متاسفانه نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مهارت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه مهارت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول :𝐌𝐲 𝐚𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAryan ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: هانا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر شور و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 5 تا 10 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه به فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ از این فکشن خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 4 بار در روز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amyro ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: نیما • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باادب و فعال و پشت کار زیاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (15:00 - 22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای اینکه در این فکشن مهارت دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ali5060 ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: علی حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 4:00 - 11:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن را دوست دارم و میخواهم رنک دو آن را بگیرم تا به دسته متوسط بروم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به آن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
a1300 ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: ۱۴ اسم واقعی: امیرمحمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید:خوش اخلاق صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):13:00 17:00 20:00 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):این فکشنو دوست دارم اعضای خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟حس راحتی خوبی اعضای حس واقعیت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LayDen ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق-صبور-گیمر-عاشق بازی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 23:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیادی دارم- و بخاطر دوستم که اینجاس میرم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه مندم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4بار ویرایش شده 15 ساعت قبل توسط LayDen نقل قول با هیچکس نبودن بهتر از بودن با آدم اشتباهیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lachlan ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: هادی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 14:00 - 22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:قبلا فکشن نرفتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیادی به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه مندم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodBanG ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرحسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور . مهربان . با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کارهای آسانی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SKOT2 ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش . سری . دوست داشتنی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت اینا • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳:۰۰ الی 00.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): معلم بودن را دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم بهترین از نظر من برای خودم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 یا ۷ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل درود و احترام خدمت متقاضیان عضویت در اقلیت School Instructor پست ها درحال بررسی هستند و به زودی نتایج قرار داده می شود! در صورت ارسال پست پس از این لحظه، در خواست شما نادیده گرفته می شود. 1 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
pouyaxxxwwwxxx ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: پویا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی وفعال و نترس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13.00تا.17.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون علاقه بهش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
pouyaxxxwwwxxx ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: پویا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی وفعال و نترس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13.00تا.17.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون علاقه بهش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل با سلام و درود خدمت متقاضیان اقلیت School Instructor درخواست های شما به شرح زیر می باشد: عزیزانی که درخواست عضویت آنها تایید شد: @KiaaN @KnoT @MasterAssassins @Semtex @UnSolved @AMOEHSAN @SCANIA @HamedKhan @mazhar @PaKaR @GENERALCG @killmonger @SpoiLer @erfan11228 @HYDo @Wandy @Metii @TeacherAmin @Tsunami @Raper @Tommy @RedNinja @SCF @kingbnana @faryan1212 @iMohammadAmin @MoSSaKeN @EleCTeD @SKOT2 @Panda @AsTro @moooooz1389 @Killme @Sami @miladRTT @MMDD @VaLKoR @MxM @Nelma @fered @EpiruS @KaCHaL @SoCfIEld @Hosseiin @omed20 @HosseinSiGma @NiNjANj @AlCheMy @GodOfTime @ALBUM @Ahuramazda @BkaKoUrOsH @iliyagame @hasanhh @NiMAGOD @Kentish @taha210555 @amin1386 @alipk @AMIR123000099996 @FaNaR @45mahdimohebb4 @amirali8741 @Pencilaidin @ImSoroush @NoFoZi @Ngnfnnf @Bullet @SKandar @Polaris @9w9dhebedihwieud @POraNG @iAryan @Amyro @LayDen عزیزانی که درخواست عضویت آنها رد شد: @Carlos @pasha29wk @ToofanBlacK @VlKTR @Hajali82 @amiregzy @makui @AMllR @karkon @HaMeD77 @Alireza15 @MILAD1390 @AghaSamir @XAE @ali5060 @Lachlan زیرا: فرم را به درستی پر نکردید. @NightStorm زیرا: شما باید دارای سطح +5 باشید. @kNox زیرا: در اقلیت دیگری حضور دارید. @Abbas1345 @GodBanG زیرا: شما دارای تنبیه اقلیت هستید. نکات: هرگونه تماس با لیدر و ساب-لیدر و دخالت در تست گیری موجب رد شدن شما در تست خواهد شد. تعداد سوالات پرسیده شده برای تست: 8 سوال قوانین عمومی - 7 سوال از قوانین دسته ملایم - 5 سوال از قوانین فکشن همچنین 5/5AV موجب رد شدن شما از تست خواهد شد. +موفق باشید. 47 دقیقه قبل، Arda گفته است: با سلام و درود خدمت متقاضیان اقلیت School Instructor درخواست های شما به شرح زیر می باشد: عزیزانی که درخواست عضویت آنها تایید شد: @KiaaN @KnoT @MasterAssassins @Semtex @UnSolved @AMOEHSAN @SCANIA @HamedKhan @mazhar @PaKaR @GENERALCG @killmonger @SpoiLer @erfan11228 @HYDo @Wandy @Metii @TeacherAmin @Tsunami @Raper @Tommy @RedNinja @SCF @kingbnana @faryan1212 @iMohammadAmin @MoSSaKeN @EleCTeD @SKOT2 @Panda @AsTro @moooooz1389 @Killme @Sami @miladRTT @MMDD @VaLKoR @MxM @Nelma @fered @EpiruS @KaCHaL @SoCfIEld @Hosseiin @omed20 @HosseinSiGma @NiNjANj @AlCheMy @GodOfTime @ALBUM @Ahuramazda @BkaKoUrOsH @iliyagame @hasanhh @NiMAGOD @Kentish @taha210555 @amin1386 @alipk @AMIR123000099996 @FaNaR @45mahdimohebb4 @amirali8741 @Pencilaidin @ImSoroush @NoFoZi @Ngnfnnf @Bullet @SKandar @Polaris @9w9dhebedihwieud @POraNG @iAryan @Amyro @LayDen عزیزانی که درخواست عضویت آنها رد شد: @Carlos @pasha29wk @ToofanBlacK @VlKTR @Hajali82 @amiregzy @makui @AMllR @karkon @HaMeD77 @Alireza15 @MILAD1390 @AghaSamir @XAE @ali5060 @Lachlan زیرا: فرم را به درستی پر نکردید. @NightStorm زیرا: شما باید دارای سطح +5 باشید. @kNox زیرا: در اقلیت دیگری حضور دارید. @Abbas1345 @GodBanG زیرا: شما دارای تنبیه اقلیت هستید. نکات: هرگونه تماس با لیدر و ساب-لیدر و دخالت در تست گیری موجب رد شدن شما در تست خواهد شد. تعداد سوالات پرسیده شده برای تست: 8 سوال قوانین عمومی - 7 سوال از قوانین دسته ملایم - 5 سوال از قوانین فکشن همچنین 5/5AV موجب رد شدن شما از تست خواهد شد. +موفق باشید. اصلاحیه* @MrNobl درخواست شما تایید شد. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.