Oneplayer1380 ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مسئولیت پذیر - صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بای داده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلا توش کار کردم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 با نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
taha210555 ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: قوی پرتلاش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الا ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳:۰۰تا ۱۸:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:علاقه نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):کمک و علاقه خودم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون معلم بودن رو دوست داشته و دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۸ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shreder ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: آرین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مودب دوستدار گیم قوی گانری خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نرفتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای اینکه به دسته متوسط برم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که علاقه به تست گیری دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۵ نقل قول ✯ Menace II Society ✯ M2S My Bro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirkz ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مسئولیت پذیر - صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بای داده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلا توش کار کردم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 با نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ABOLFAZL15 ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش . مسئولیت پذیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: داخل فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moj ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: مجتبی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: زرنگ.مسئولیت پذیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: داخل فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به دلیل اینکه از این فکشن خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون از این فکشن خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
erfan11228 ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش،گیمر،صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن یکی از فکشن خوب سرور در این سرور و من علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peace ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 26 • اسم واقعی: رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق - مردم دار - عاشق طبیعت - خوش برخورد. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت 18:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): تجربه های جدید. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای خوبیه خیلی بهش علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟10+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirssjjdj ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق- پرتوان- فعال- ارام. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): صبح 8:00-11:00بعدظهر20:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون علاقه دارم و میدانم که میتوانم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و فعال بودنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟10 ویرایش شده 11 ساعت قبل توسط amirssjjdj نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JeadeN ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمدرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان،صبور،خوش اخلاق، علاقه مند به گیم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ تا ۳ ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (6:00 - 8:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب درامد و گرفتن مقام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار نقل قول 𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱 𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱 𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱 My brothers: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kian15 ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 15 • اسم واقعی: کیان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲الی ۳و۱۸الی ۹شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):لیدر مهربونی دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳الی ۶بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JeadeN ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:; • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: آیدین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان،صبور،خوش اخلاق، علاقه مند به گیم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 تا ۴ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (6:00 - 9:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب درامد و گرفتن مقام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ بار نقل قول 𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱 𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱 𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱 My brothers: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با استعداد - مسئولیت پذیر - خوش رفتار - وفادار و قوی - دوستدار محیط زیست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): یک سری دلایل شخصی و بعضی افراد علاقه دارم به این اقلیت بپیوندم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داشتن تجربه و لیدر عالی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amircr7r ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان گیمر صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 8:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ چون فکشن خوبیه (حداقل چند کلمه): تجربه کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alininja ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: علی اکبر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ الی ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1500-2100 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):صبور و با حوصله هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هر فکشنی به عضو فعال احتیاج داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 الی 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LeXeR ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فردی با حوصله و مردمی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حداقل 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): درآمد و کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بنده به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 مرتبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
salam ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه شدید • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeltaWhitey00 ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من امیرعلی هستم و خیلی از این معلم شدن خوشم میاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ بار • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14 تا 24 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون در فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون از این فکشن خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlueMoon ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:19 • اسم واقعی:صدرا • در چند کلمه خود را توصیف کنید:خوش اخلاق_با حال با معرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):12:00-18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خوشم نمیومد ازش • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):دوست دارم و فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پول خوب و اسکین زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3بار نقل قول آرامِشاَفسانَستمازادِهیدَردیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PLaY ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد جواد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب اروم گیمر مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:80FP شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن بسیار علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار 1 نقل قول ماه من رفت ماهت بمیرد آسمان... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amircr7r ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان گیمر صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 8:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ چون فکشن خوبیه (حداقل چند کلمه): تجربه کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.