queen13 ارسال شده در March 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2018 (ویرایش شده) با سلام. @Scotophile درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده باشید. @hetfield درخواست عضویت شما رد شد. شما در اقلیت دیگری حضور دارید. موارد تست: 10 سوال از قوانین معلم مدرسه، 5 سوال از قوانین عمومی سرور و 5 سوال از قوانین عمومی دستۀ ملایم # ُُُُُSerTeGh # ویرایش شده March 14, 2018 توسط queen13 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdikingh ارسال شده در March 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: منظم، با حوصله و بیکار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00_24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبوده ام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم پول در بیارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ حوصلم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۴ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
queen13 ارسال شده در March 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2018 با سلام. @Mahdikingh درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده باشید. موارد تست: 10 سوال از قوانین معلم مدرسه، 5 سوال از قوانین عمومی سرور و 5 سوال از قوانین عمومی دستۀ ملایم # SerTeGh # نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در March 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خسته • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-04:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدرش عوض شد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تجربه در دسته ملایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای بدی نیست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
queen13 ارسال شده در March 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2018 با سلام. @Spartan73 درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده باشید. موارد تست: 10 سوال از قوانین معلم مدرسه، 5 سوال از قوانین عمومی سرور و 5 سوال از قوانین عمومی دستۀ ملایم # SerTeGh # نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Decavid ارسال شده در March 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2018 • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: شایان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بیکار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): اکثر اوقات • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ماله سرور قبل بود امدادگر بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه مندی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به فکشنای دیگه علاقه ندارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ هر 2 روز 1 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
queen13 ارسال شده در March 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2018 با سلام @Decavid درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده باشید. موارد تست: 10 سوال از قوانین معلم مدرسه، 5 سوال از قوانین عمومی سرور و 5 سوال از قوانین عمومی دستۀ ملایم # SerTeGh # نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HOSEIN1396 ارسال شده در March 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحا بامرام شوخ خوش اخلاق مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوشم میاد از این کار معلمی دوست دارم خوب بلدم کارشو • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کار معلمی بلدم دستوراشو خوب بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4یا 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIiasghar ارسال شده در March 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علی اصغر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: معمولا ادم بدی نیستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رد نکردن درخواست لیدر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ شاید بشه موفق شد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 3 دفعه نقل قول Aℓιαѕgнαя KeRmaNBaX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
queen13 ارسال شده در March 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2018 با سلام @HOSEIN1396 درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده باشید. موارد تست: 5 سوال از قوانین معلم مدرسه، 8 سوال از قوانین عمومی سرور و 7 سوال از قوانین عمومی دستۀ ملایم # SerTeGh # نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlaCkJusTiCe ارسال شده در March 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیررضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ و باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): هر وقت بیکار باشم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پول • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ راحته • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول Every Thing is BlaCk in my World BlaCkJusTiCe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
queen13 ارسال شده در March 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2018 (ویرایش شده) با سلام @Alikerman1 @AmirBlack درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده باشید. موارد تست: 5 سوال از قوانین معلم مدرسه، 8 سوال از قوانین عمومی سرور و 7 سوال از قوانین عمومی دستۀ ملایم # SerTeGh # ویرایش شده March 17, 2018 توسط queen13 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reza7801 ارسال شده در March 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: زود بخشنده بعضی وقت زود صمیمی میشم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ساعت 8 7 ساعت بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 شب تا 5 6 صبخ و روز ها پراکنده • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکش قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون هم یکی از دوتام داخله و علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4 بار بیشتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
war1551 ارسال شده در March 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2018 • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور-با حوصله-خوش زبون-بعضی وقتا کمی عصبانی ولی بروز نمیدم- با طرف مقابل مثل خودش رفتار میکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 تا 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00-16:00- 18:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکش قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون علاقه دارم و میخوام به مردم کمک کنم معلمی شغل انبیاست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ صبور بودن و سخت گیری و توانایی خوب در صحبت با دیگران • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 -3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
queen13 ارسال شده در March 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2018 با سلام @reza7801 درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده باشید. موارد تست: 5 سوال از قوانین معلم مدرسه، 8 سوال از قوانین عمومی سرور و 7 سوال از قوانین عمومی دستۀ ملایم # SerTeGh # نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
queen13 ارسال شده در March 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2018 با سلام @war1551 درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده باشید. در 5 ساعت قبل، queen13 گفته است: موارد تست: 5 سوال از قوانین معلم مدرسه، 8 سوال از قوانین عمومی سرور و 7 سوال از قوانین عمومی دستۀ ملایم # SerTeGh # نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arcane ارسال شده در March 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: یاسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی و کامل • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیشتر عضر تا شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تجربه فکشن های دیگر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مهارت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
queen13 ارسال شده در March 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2018 با سلام @DeadPool درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده باشید. در 19 ساعت قبل، queen13 گفته است: موارد تست: 5 سوال از قوانین معلم مدرسه، 8 سوال از قوانین عمومی سرور و 7 سوال از قوانین عمومی دستۀ ملایم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HoMeR ارسال شده در March 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: هومر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ ولی وظیفه شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟4 یا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اکانتم بن شده بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تجربه ی خوبی میشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 یا 5 نقل قول ο Όμηρος لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
queen13 ارسال شده در March 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2018 با سلام @blackaxe82 درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده باشید. در 23 ساعت قبل، queen13 گفته است: موارد تست: 5 سوال از قوانین معلم مدرسه، 8 سوال از قوانین عمومی سرور و 7 سوال از قوانین عمومی دستۀ ملایم * SerTeGh * نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlaCkJusTiCe ارسال شده در March 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2018 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی باشد، مثال: از 2016/11/11 تا 2016/12/11): 2018/3/20 تا 2018/3/29 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ مسافرت نقل قول Every Thing is BlaCk in my World BlaCkJusTiCe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
queen13 ارسال شده در March 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2018 با سلام @AmirBlack درخواست شما رد شد. درخواست خود را در تاپيک مربوطه (درخواست مرخصي) قرار دهيد. * SerTeGh * نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sinaw ارسال شده در March 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 و دارم میشم 15 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آدم خوبیم اعتماد به تفس دارم همیشه ام سعی میکنم خوب رو از بد تشخیص بدم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 16ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): فکر کنم 21:00-13:00 ولی اگه مدرسه نباشه از 04:00-11:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون من خیلی سابقه از اینجور فکشن ها دارم و قوانینشو بلدم و اعتماد به نفس امم بالاس و کاری بی دلیل انجام نمیدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میتونم از پسش بر بیام و آشنایی کامل باهاش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ فکر کنم حدود 5 بار نقل قول ------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
queen13 ارسال شده در March 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2018 با سلام @SiNaGaMeR با درخواست شما موافقت شد. براي تست آماده باشيد. در 20 ساعت قبل، queen13 گفته است: موارد تست: 5 سوال از قوانین معلم مدرسه، 8 سوال از قوانین عمومی سرور و 7 سوال از قوانین عمومی دستۀ ملایم # SerTeGh # نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Armin123 ارسال شده در March 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2018 players/general/armin123"][/ur سن واقعی: 14 • اسم واقعی: آرمین مختومی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آدم باحال شوخ فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3ال4 شاعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (16:00_10:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای فعالیت کردن و علاقه داشتن به این سرور • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن خوبیه و علاقه داشتن به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4الی5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.