Automat ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 در 38 دقیقه قبل، Supervisor گفته است: [Tobeh/] دهنت سرویس 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 در 2 دقیقه قبل، Automat گفته است: دهنت سرویس جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 حاجی علی رو گول زدی الان میاد یکار میکنه میلیونی پول مفتی بگیری. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 (ویرایش شده) باید یه Vote جدید اضافه کنیم، انتخاب امام جمعه شهریور ماه ویرایش شده September 2, 2023 توسط Supervisor جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 اگه @DrDep با من رل بزنه موافقم شما پدر کلیسا باش Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 در 10 ساعت قبل، Supervisor گفته است: باید یه Vote جدید اضافه کنیم، انتخاب امام جمعه شهریور ماه برای این یکی باید دیگه فکشن جدید بزنن به اسم معارف اسلامی اکتیویتی ش هم باید هر هفته ۱۰ نفر رو بیارن نماز بخونن 1 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TAURIEL ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 در 18 ساعت قبل، Supervisor گفته است: [Tobeh/] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 در 20 ساعت قبل، Supervisor گفته است: باید یه Vote جدید اضافه کنیم، انتخاب امام جمعه شهریور ماه در 8 ساعت قبل، Automat گفته است: برای این یکی باید دیگه فکشن جدید بزنن به اسم معارف اسلامی اکتیویتی ش هم باید هر هفته ۱۰ نفر رو بیارن نماز بخونن اول باید مسجد بیاد بعد رنک بندی رنک Sandi's man ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 در 4 دقیقه قبل، vartoluYT گفته است: اول باید مسجد بیاد بعد رنک بندی رنک Sandi's man باز که اسکی رفتین تازه اون ماله فکشن بسیج بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 در 4 دقیقه قبل، LordMeysam گفته است: باز که اسکی رفتین تازه اون ماله فکشن بسیج بود خاطرات این تایپیک یادم اومد ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 در 4 ساعت قبل، LordMeysam گفته است: باز که اسکی رفتین تازه اون ماله فکشن بسیج بود نقل قول The player X banned by akhon forbidden reason: Bi ehtrami be akhond @Supervisor اگه اینجوری بخوایم ادامه بدیم میشه اقلیت Basij رو به سرور اضافه کرد. Rank 1: Basiji Rank 2 : Basij fa'al Rank 3 :Basij fa'al Rank 4 : Sandis man Rank 5 : The fisherman 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SiNER ارسال شده در September 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2023 در در ۱۴۰۰/۱/۳ در 01:44، MiladME گفته است: من توی یک پست پیشنهاد رسکپت دوبرابر دادم و توی یک پست پیشنهاد خانه موقت برای لول پایین ها دادم مشاهده کردم اگه کسی اخطار اقلیت داشته باشه تو بقیه اقلیت ها راهش نمیدن . اگه میشه یک پدر برای کلیساها انتخاب کنید تا افراد بهشون مراجعه کنند و مجازات هاشون بخشیده بشه ولی باید هزینه سنگینی بدن (من خودم حاضرم مسئول این کار بشم) چون هم اسکینم اسکین پدر در کلیسا هست هم ماشینم از همون مدل ماشین کنار کلیسای LS هست و تاحالا دستگیرهم نشدم حتی میشه جرم هاروهم ببخشیم ولی قیمتش باید جوری باشه که هرکسی توانایی پرداخت نداشته باشه ممنون که پیشنهاد بنده حقیر رو مطالعه کردید Milad.MEهستم درود بر ❤آرساکیا❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 10 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 10 درود، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. این مورد به دلیل مخالفت دوستان، متاسفانه رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده