MiladME ارسال شده در March 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 وقتی وارد بازی میشیم یک نفر برای راهنمایی میاد ولی فقط آزمون رانندگی رو میگه و عوض کردن اسکین و شغل ماشین آشغالی رو معرفی میکنه . غیر ممکنه اون تازه وارد زندان رو نبینه صد درصد یه کاری میکنه میندازنش زندان اگه میشه حقوقشون رو زیادتر کنید تا یک دور ویکی اون قسمتی که نوشته کارهایی که باعث میشه پلیس ها مارو دستگیر کنن رو به صورت روزنامه وار برا طرف بخونن 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YaXuN ارسال شده در March 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2021 فک نمیکنم کسی که تازه وارد هست از روی نوب بودن وانتد بگیره خب هر کسی میفهمه زیر کردن افراد با ماشین ،دزدیدن ماشین،مشت زدن به پلیس و خیلی چیزای دیگه که واقعا ضایع هست البته به غیر از داشتن دراگ که اونم تا حدودی میشه فهمید. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در March 23, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2021 در 21 دقیقه قبل، Yaxun گفته است: فک نمیکنم کسی که تازه وارد هست از روی نوب بودن وانتد بگیره خب هر کسی میفهمه زیر کردن افراد با ماشین ،دزدیدن ماشین،مشت زدن به پلیس و خیلی چیزای دیگه که واقعا ضایع هست البته به غیر از داشتن دراگ که اونم تا حدودی میشه فهمید. والا خیلی چیزا هست تازه واردها نمیدونن اگه طرف تازه وارد باشه یا اذیت بقیه میکنه یا انقد اذیتش میکنن که از بازی میره بیرون خیلیاشون نمیدونن مارکت کجاس گوشی رو شارژ کنن یا حتی با تلفن کار کنن . سرعت غیرمجاز میره توی تیکت دادن استخاره میکنه سه ستاره میشه از دستور ریپورت برای گزارش کردن چیزای الکی استفاده میکنه میره منطقه ممنوعه همونجایی که پادگان هست یا اینکه زنگ میزنه پلیس میگه فلانی سرعت زیاد رفته ... والا خیلی چیزا هست نمیدونن و اولای بازی اکثرا میفتن زندان شما خودتو نگاه نکن قلق همه چیز اومده دستت . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YaXuN ارسال شده در March 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2021 اره حرفت درسته ولی بازی یه دستور به نام /N یا /helpme داره که سوالات رو بپرسی و چیز دیگه اینه که اگه یه بار بره زندان دفعه بعد میدونه که اینکار اشتباهه ولی چت های گلوبال سرور که میاد و میگه قوانین رو بخونید باید لینک بده اون تازه کار که نمیدونه باید /forum بزنه من دیدم که لولش ۲۵ هست ولی نمیدونه فروم چیه!! کسی که پیگیر باشه و از این و اون بپرسه یا هلپ می بده کم کم بازی رو یاد میگیره باید یه کلاس بزارن عمو پلیس ها بیان مهد کودک نوب ها واسشون بگن این اشتباهه این درست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در March 23, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2021 در 10 دقیقه قبل، Yaxun گفته است: اره حرفت درسته ولی بازی یه دستور به نام /N یا /helpme داره که سوالات رو بپرسی و چیز دیگه اینه که اگه یه بار بره زندان دفعه بعد میدونه که اینکار اشتباهه ولی چت های گلوبال سرور که میاد و میگه قوانین رو بخونید باید لینک بده اون تازه کار که نمیدونه باید /forum بزنه من دیدم که لولش ۲۵ هست ولی نمیدونه فروم چیه!! کسی که پیگیر باشه و از این و اون بپرسه یا هلپ می بده کم کم بازی رو یاد میگیره باید یه کلاس بزارن عمو پلیس ها بیان مهد کودک نوب ها واسشون بگن این اشتباهه این درست من خودمم نمیدونستم فروم چیه sajali همیشه انلاین بود میرفتم در خونش بوق میزدم سوال هامو میپرسیدم ، روز اول هم دیدم شغل کارآگاه و وکیل خیلی خفنه منم بلد نبودم دستکاری میکردم همه چیزو یه چک پوینت توی پادگان پیدا کردم ، روی نقشه علامت زدم رفتم دم در پادگان شروع کردم بوق زدن یه ماموری اومد گفت چته اینجا چیکار میکنی لطفا مزاحم ما نشوید ، منم گفتم برو عامووووو من کارآگاه هستم یه کاری نکن بفرستمت بری رو دکل پست بدی هیچی دیگه منو بستن به گلوله منم اولاش همش روی تجربه قوانین یاد میگرفتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YaXuN ارسال شده در March 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2021 در 20 دقیقه قبل، 2Eagle گفته است: من خودمم نمیدونستم فروم چیه sajali همیشه انلاین بود میرفتم در خونش بوق میزدم سوال هامو میپرسیدم ، روز اول هم دیدم شغل کارآگاه و وکیل خیلی خفنه منم بلد نبودم دستکاری میکردم همه چیزو یه چک پوینت توی پادگان پیدا کردم ، روی نقشه علامت زدم رفتم دم در پادگان شروع کردم بوق زدن یه ماموری اومد گفت چته اینجا چیکار میکنی لطفا مزاحم ما نشوید ، منم گفتم برو عامووووو من کارآگاه هستم یه کاری نکن بفرستمت بری رو دکل پست بدی هیچی دیگه منو بستن به گلوله منم اولاش همش روی تجربه قوانین یاد میگرفتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در March 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2021 در 13 ساعت قبل، 2Eagle گفته است: والا خیلی چیزا هست تازه واردها نمیدونن اگه طرف تازه وارد باشه یا اذیت بقیه میکنه یا انقد اذیتش میکنن که از بازی میره بیرون خیلیاشون نمیدونن مارکت کجاس گوشی رو شارژ کنن یا حتی با تلفن کار کنن . تا لول 5 ( شایدم 3 دقیق یادم نیس) اصلا نمیشه از گوشی استفاده کرد در 13 ساعت قبل، 2Eagle گفته است: یا اینکه زنگ میزنه پلیس میگه فلانی سرعت زیاد رفته ... بلد نیست استفاده کنه چجوری زنگ میزنه؟! اصلا کدوم ادمی زنگ میزنه ب پلیس اینو گزارش میکنه ؟! در 12 ساعت قبل، 2Eagle گفته است: من خودمم نمیدونستم فروم چیه sajali همیشه انلاین بود میرفتم در خونش بوق میزدم سوال هامو میپرسیدم ، روز اول هم دیدم شغل کارآگاه و وکیل خیلی خفنه منم بلد نبودم دستکاری میکردم همه چیزو یه چک پوینت توی پادگان پیدا کردم ، روی نقشه علامت زدم رفتم دم در پادگان شروع کردم بوق زدن یه ماموری اومد گفت چته اینجا چیکار میکنی لطفا مزاحم ما نشوید ، منم گفتم برو عامووووو من کارآگاه هستم یه کاری نکن بفرستمت بری رو دکل پست بدی هیچی دیگه منو بستن به گلوله منم اولاش همش روی تجربه قوانین یاد میگرفتم 1 کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 نظرم - است. سیستم Brief تغییر کرده است دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 باسلام نظر بنده نیز - میباشد King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 6, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۱۶ در 23:25، SFC گفته است: نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. درود دوست عزیز: با پیشنهاد شما مخالف ام, ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (-) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در December 22, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2023 سلام عزیزم، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. در این رابطه سیستم Brief حلال مشکلات است، جدا از آن این سیستم بروز رسانی شده و تغییراتی در آن نیز صورت گرفته. * هدایت بازیکنان از بازی به خارج از بازی ار حوصله کاربران خارج بوده و موجب آسیب رسانی به User Experience میشود. مشتاق پیشنهادات شما در آینده نیز هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده