MeGa ارسال شده در March 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: توضیحات: نقل قول غایب بودن در رقابتهای اجباری: (در صورت نگرفتن مرخصی) برای بار اول - اخطار لفظی. برای بار دوم - Faction Warn. برای بار سوم - اخراج از اقلیت. تو یه وار نیومدم دیدم FP80 شدم جالب اینه که مسقیم FP80 شدم و باید FW میگرفتم بعد FP80. • مدارک (فیلم یا عکس): زندگی مِثلِ تاس میمونه اِمروز حکم میکنی فردا اِلتماس. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در March 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2021 با سلام مدارک به ادمین مربوطه ارسال خواهد شد ضمن اینکه شما چهارشنبه هم نبودید ولی بازم من ارفاق کردم گفتم شاید یادتون رفته کار دارین باز دیدم پنجشنبه نیومدین Fp80 کردم 2 war پست سر هم نبودین ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در March 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2021 شما که تایم ندارین لطف کنید وقتی بیاید فکشن که تایم داشته باشید ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiyarash ارسال شده در March 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما قبول شد، با احتساب مدارک ارسال شده از لیدر مربوطه FP80 شما صحیح بوده است ولی ابتدا باید با 2 FW مجازات میشدید و سپس از اقلیت با FP80 اخراج میشدید لیدر مربوطه مجازات خواهد شد. بسته شد. ??? ???? ?? ??? هَرچی بیشتَر از آدمها میفـَهمم،بیشتَر از سَگ ها خوشَم میاد️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده