Ellery ارسال شده در March 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2021 مشکلی که در بازی برای (civilan) وجود داره اینه که هیچ هدفی وجود نداره تنها سرگرمی هیی هم که وجود داره یا soccer ، FTP ،Rob ،event در غیر اینصورت هیچ انگیزه ای هدفی برای پلی دادن وجود نداره . من دوتا پیشنهاد دارم یا اینکه یک کاری بکنید برای بازیکنان هدفی ایجاد بشه یا مینی گیم ها و bot ماموریت دهنده ایجاد بشه که در عوض کارهایی که انجام میشه جوایز خاضی از قبیل رسپکت پول و گولد بده.اینطوری کسایی که مثله من پارتی ندارن برن داخل فکشن هم سرگرم میشن و پلیر ها هم بالا میره. پیشنهاد بعدیم اینه که فکشن یا دسته هایه جدید و متفاوتی مطرح و ایجاد بشه که برای کله سرور لول +5 جا داشته باشه (به جز دسته ویژه پلیس ها) چون پلیس ها اکتیویتی کمه ممنون یک کاریش بکنید حوصلمون یا لا اقل حوصله من سر رفت.نظر بدید پست رو ببینند در باره فکشن ها صحبت کنیم به یک جایی برسه. ممنون. 2 صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در March 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2021 در 6 ساعت قبل، LoneMan گفته است: مشکلی که در بازی برای (civilan) وجود داره اینه که هیچ هدفی وجود نداره تنها سرگرمی هیی هم که وجود داره یا soccer ، FTP ،Rob ،event در غیر اینصورت هیچ انگیزه ای هدفی برای پلی دادن وجود نداره . من دوتا پیشنهاد دارم یا اینکه یک کاری بکنید برای بازیکنان هدفی ایجاد بشه یا مینی گیم ها و bot ماموریت دهنده ایجاد بشه که در عوض کارهایی که انجام میشه جوایز خاضی از قبیل رسپکت پول و گولد بده.اینطوری کسایی که مثله من پارتی ندارن برن داخل فکشن هم سرگرم میشن و پلیر ها هم بالا میره. پیشنهاد بعدیم اینه که فکشن یا دسته هایه جدید و متفاوتی مطرح و ایجاد بشه که برای کله سرور لول +5 جا داشته باشه (به جز دسته ویژه پلیس ها) چون پلیس ها اکتیویتی کمه ممنون یک کاریش بکنید حوصلمون یا لا اقل حوصله من سر رفت.نظر بدید پست رو ببینند در باره فکشن ها صحبت کنیم به یک جایی برسه. ممنون. DADA /FISH 4 EVER 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در March 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2021 در 11 ساعت قبل، LoneMan گفته است: مشکلی که در بازی برای (civilan) وجود داره اینه که هیچ هدفی وجود نداره تنها سرگرمی هیی هم که وجود داره یا soccer ، FTP ،Rob ،event در غیر اینصورت هیچ انگیزه ای هدفی برای پلی دادن وجود نداره . Role Play یعنی همین، نه تنها برای Civilian ها، بلکه برای تمام افراد داخل سرور زیاد بازی هیجان و انگیزه نداره و کلا بی هدفه این بازی، برد و باخت نداره، آخر نداره، انتهای باز داره و اینکه چیکار باید بکنی نامشخصه، من هرکیو اوردم داخل سرور بعده 2 ساعت بهم گفت تهش چیه؟ چی میشه، الان گواهینامه گرفتم این کارارو کردم تهش چی؟ همینطوری راه میریم؟ خلاصه نگران نباش، بازی واسه همه همینه. 2 Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در March 18, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2021 او در 1 ساعت قبل، Owner گفته است: Role Play یعنی همین، نه تنها برای Civilian ها، بلکه برای تمام افراد داخل سرور زیاد بازی هیجان و انگیزه نداره و کلا بی هدفه این بازی، برد و باخت نداره، آخر نداره، انتهای باز داره و اینکه چیکار باید بکنی نامشخصه، من هرکیو اوردم داخل سرور بعده 2 ساعت بهم گفت تهش چیه؟ چی میشه، الان گواهینامه گرفتم این کارارو کردم تهش چی؟ همینطوری راه میریم؟ خلاصه نگران نباش، بازی واسه همه همینه. باش اگ اینطوریه اکانت رایگان میدم خواستی بگو صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در March 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2021 در 1 ساعت قبل، LoneMan گفته است: او باش اگ اینطوریه اکانت رایگان میدم خواستی بگو من میخوام سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در March 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2021 در 13 دقیقه قبل، Danir گفته است: من میخوام Me2 ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در March 19, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2021 در 21 ساعت قبل، Danir گفته است: من میخوام فردا ساعت 4 میام داخل بازی مشخصات اکانت رو میدم ماله خودت خداحافظ آرساکیا صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در March 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2021 در 3 ساعت قبل، LoneMan گفته است: فردا ساعت 4 میام داخل بازی مشخصات اکانت رو میدم ماله خودت خداحافظ آرساکیا فروم بفرست نیستم تو گیم اون ساعت سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در March 20, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2021 در 7 ساعت قبل، Danir گفته است: فروم بفرست نیستم تو گیم اون ساعت شرمنده صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در March 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2021 در 9 ساعت قبل، LoneMan گفته است: شرمنده همش حرفی اصلا عمل نمیکنی سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در March 20, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2021 در 57 دقیقه قبل، Danir گفته است: همش حرفی اصلا عمل نمیکنی من خونمو از آفلاین بودن از دست دادم و بعدش نظر دیگران اصلا مهم نیستش من خودم دیگه نمیام بقیه رو چی کار دارم صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در March 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 در 14 ساعت قبل، LoneMan گفته است: من خونمو از آفلاین بودن از دست دادم و بعدش نظر دیگران اصلا مهم نیستش من خودم دیگه نمیام بقیه رو چی کار دارم باشه بای سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAWMIXIA ارسال شده در March 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۸ در 11:57، LoneMan گفته است: مشکلی که در بازی برای (civilan) وجود داره اینه که هیچ هدفی وجود نداره تنها سرگرمی هیی هم که وجود داره یا soccer ، FTP ،Rob ،event در غیر اینصورت هیچ انگیزه ای هدفی برای پلی دادن وجود نداره . من دوتا پیشنهاد دارم یا اینکه یک کاری بکنید برای بازیکنان هدفی ایجاد بشه یا مینی گیم ها و bot ماموریت دهنده ایجاد بشه که در عوض کارهایی که انجام میشه جوایز خاضی از قبیل رسپکت پول و گولد بده.اینطوری کسایی که مثله من پارتی ندارن برن داخل فکشن هم سرگرم میشن و پلیر ها هم بالا میره. پیشنهاد بعدیم اینه که فکشن یا دسته هایه جدید و متفاوتی مطرح و ایجاد بشه که برای کله سرور لول +5 جا داشته باشه (به جز دسته ویژه پلیس ها) چون پلیس ها اکتیویتی کمه ممنون یک کاریش بکنید حوصلمون یا لا اقل حوصله من سر رفت.نظر بدید پست رو ببینند در باره فکشن ها صحبت کنیم به یک جایی برسه. ممنون. سلام. واقعا قشنگ گفتی! الان ما فکشن های خوبی داریم ولی ورود و خروج از این اقلیت ها واقعا خیلی سخته. حتی بعد از این قانون که حتما باید رنک 2 ملایم رنک 2 متوسط و ... یکم اقلیت های ملایم را ساده تر کنید نیاز نباشه پروسه ورود به یک اقلیت 1 هفته طول بکشه الان اقلیت متوسط واقعا افتضاح شده. چندسال پیش یه متوسط یه متوسط دیگه ای رو میدید میزد ، درگیری و .... 4 راه همیشه جنگ و درگیری بود آپدیت safezone و ... خودش کلی از فان ها رو از بین برد! دوستای خوبمون بودن راب میزدیم ftp میرفتیم کلی فان بود جشن بود همه از بین رفت روح سرور مرد ویرایش شده March 21, 2021 توسط ARAWMIXIA وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در March 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۸ در 11:57، LoneMan گفته است: مشکلی که در بازی برای (civilan) وجود داره اینه که هیچ هدفی وجود نداره تنها سرگرمی هیی هم که وجود داره یا soccer ، FTP ،Rob ،event در غیر اینصورت هیچ انگیزه ای هدفی برای پلی دادن وجود نداره . من دوتا پیشنهاد دارم یا اینکه یک کاری بکنید برای بازیکنان هدفی ایجاد بشه یا مینی گیم ها و bot ماموریت دهنده ایجاد بشه که در عوض کارهایی که انجام میشه جوایز خاضی از قبیل رسپکت پول و گولد بده.اینطوری کسایی که مثله من پارتی ندارن برن داخل فکشن هم سرگرم میشن و پلیر ها هم بالا میره. پیشنهاد بعدیم اینه که فکشن یا دسته هایه جدید و متفاوتی مطرح و ایجاد بشه که برای کله سرور لول +5 جا داشته باشه (به جز دسته ویژه پلیس ها) چون پلیس ها اکتیویتی کمه ممنون یک کاریش بکنید حوصلمون یا لا اقل حوصله من سر رفت.نظر بدید پست رو ببینند در باره فکشن ها صحبت کنیم به یک جایی برسه. ممنون. گل گفتی واقعا!!! من چن نفر از دوستام رو به سرور دعوت کردمو قاعدتا با یک اکانت جدید که خودشون ساختن وارد بازی شدن خب برای یک لول یکمقصد و هدف خاصی وجود نداره فقط باید وایسه 4تا رسپکت بگیره و بره لول 2 خب تو همون چهار ساعت با چه انگیزه ایی بازی کنه!؟ به هر حال منظورم اینه که با این ایده خیلی موافقم... Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در March 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۸ در 18:00، BaNg گفته است: DADA /FISH 4 EVER DAPSH /ABSEiL 4 EVER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در March 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 من این هفته کاپ نرم بای میدم و میمونه اکانت R5 Taxi که... یکیو جور میکنم ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در March 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 در 37 دقیقه قبل، iErfaN گفته است: من این هفته کاپ نرم بای میدم و میمونه اکانت R5 Taxi که... یکیو جور میکنم قانون: بزن اسلیپ لول بره بالا اولویت لوله داداش پست هاتم دیدم ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در March 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 در 11 ساعت قبل، BaNg گفته است: قانون: بزن اسلیپ لول بره بالا اولویت لوله داداش پست هاتم دیدم تشکر؛ ولی اولویت بودن لول خودش پارتیست... فردی دیدم 1.5ماه پست گذاشته(هنوز invite نشده) با فردی که لول +50 باشه و 1ساعت بعد inv بشه خیلی واقعا اختلاف داره. و همچنین لیدر های دسته ویژه نیز عمیقا لول های بالا هستن و معمولا نیز افراد نزدیکشون لول بالان ، راحت میشه گفت فلان شخص لولت بالاس تا پست رو بزاری نوبتت میشه. اعتراضی ندارم ، من که معلوم نیست این اتفاق واسم بیوفته ولی انشالله که درست میشه. به لیدران محترم بر نخوره، در کل میگم؛ هعی... و مشکل اسلیپ خودم هم هست، سیستم ضعیف ، تحصیل ، محدودیت و... مشکلاتی ان که برطرف شدنش ناممکنه واسه بعضیا اما متاسفانه درک نمیشه! 1 ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YaXuN ارسال شده در March 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۲ در 15:36، iErfaN گفته است: تشکر؛ ولی اولویت بودن لول خودش پارتیست... فردی دیدم 1.5ماه پست گذاشته(هنوز invite نشده) با فردی که لول +50 باشه و 1ساعت بعد inv بشه خیلی واقعا اختلاف داره. و همچنین لیدر های دسته ویژه نیز عمیقا لول های بالا هستن و معمولا نیز افراد نزدیکشون لول بالان ، راحت میشه گفت فلان شخص لولت بالاس تا پست رو بزاری نوبتت میشه. اعتراضی ندارم ، من که معلوم نیست این اتفاق واسم بیوفته ولی انشالله که درست میشه. به لیدران محترم بر نخوره، در کل میگم؛ هعی... و مشکل اسلیپ خودم هم هست، سیستم ضعیف ، تحصیل ، محدودیت و... مشکلاتی ان که برطرف شدنش ناممکنه واسه بعضیا اما متاسفانه درک نمیشه! من فکر میکنم که لول مورد نیاز دسته ویژه ۳۰ هست نه ۱۵ طرف ۲روزه پست FBI وNG گزاشته هنوز هیچی نشده میگه تست دارم میره تست میده بعدشم تو فکشن هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در March 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2021 در 7 دقیقه قبل، Yaxun گفته است: من فکر میکنم که لول مورد نیاز دسته ویژه ۳۰ هست نه ۱۵ طرف ۲روزه پست FBI وNG گزاشته هنوز هیچی نشده میگه تست دارم میره تست میده بعدشم تو فکشن هست اون که خود پارتی بوده ؛؛؛ ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YaXuN ارسال شده در March 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2021 در 5 دقیقه قبل، iErfaN گفته است: اون که خود پارتی بوده ؛؛؛ اره ولی نه همشون بعضیا لول بالا دارن و راحت میان و میرن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در March 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۲ در 03:29، iErfaN گفته است: من این هفته کاپ نرم بای میدم و میمونه اکانت R5 Taxi که... یکیو جور میکنم در در ۱۴۰۰/۱/۲ در 04:03، Alireza گفته است: قانون: بزن اسلیپ لول بره بالا اولویت لوله داداش پست هاتم دیدم قانون ورود به دسته ویژه: پارتی والسلام. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در April 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۸ در 11:57، LoneMan گفته است: کسایی که مثله من پارتی ندارن جونز ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 در اپدیت های AGSAMP گیم مود های جدید اضافه خواهد شد. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 6, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده