LiN ارسال شده در March 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - - - - • توضیحات: من دیروز عصر از لیدری در اومدم و این آقا بعد از رفتن من از سرور اومده FW داده و 80FP کرده والله که دیشب GN گفتم داخل /r و رفتم الان اومدم میبینم 80FP شدم مرسی واقعا • مدارک (فیلم یا عکس): https://uupload.ir/files/gj21_img_۲۰۲۱۰۳۱۶_۰۷۳۶۴۹.jpg 1 NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiyarash ارسال شده در March 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2021 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم @ORTEGA 24 ساعت فرصت برای ارائه دفاعیه و ارسال مدارک را دارا هستند. ویرایش شده March 16, 2021 توسط Kiyarash ??? ???? ?? ??? هَرچی بیشتَر از آدمها میفـَهمم،بیشتَر از سَگ ها خوشَم میاد️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiyarash ارسال شده در March 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2021 سلام خدمت شاکی محترم طی بررسی های صورت گرفته FW ها به درستی به شما داده شده است و عملکرد لیدر مربوطه صحیح بوده است. بسته شد. ??? ???? ?? ??? هَرچی بیشتَر از آدمها میفـَهمم،بیشتَر از سَگ ها خوشَم میاد️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده