Sepehr ارسال شده در March 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام خدمت پاسخگو گرامی. همینطور که در مدرک مشخص هست من به یک بازیکن دیگه میگم: (مشکل روانی داری؟) بعد اون بازیکن (/:) رو جواب میده بعدش من دوباره سوالم رو میپرسم اینجا جناب fcpoker برای جعل مدرک مینویسه ( بله ) ولی در همینطور که در عکس مشخصه من اشاره میکم که: ( با شما کاری ندارم و با تو نیستم ) اما بازم ایشون کار خودشو میکنه و الکی میوت میده. • مدارک (فیلم یا عکس): ایشون از شکایت چند ماه پیش کینه داره و ول هم نمیکنه اگر FcPoker تهمت دروغ گویی به من میزنه لطفا مدارک خودشو نشون بده 1 1 2 1 Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در March 14, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2021 با سلام و درود: شاکی گرامی @xSepehr، شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی ادمین مربوطه کاملا مشخص است که شما ادمین را مورد خطاب قرار داده اید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده