Cyber ارسال شده در March 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام. بنده چند مدتی توی سرور نبودم و درگیر مسائل کاری بودم هفته پیش باز به سرور برگشتم که این مدت عید بازی کنم . اموال من دست رفیقم بود که برگردوند بهم یکی از ماشین هامو فروخته بود که گفت پولشو برمیگردونه بهم و از پول فروش Monster A بنده 4 میلیونشو به حسابم transfer کرد و تو حساب بانکم بود من الان وارد گیم شدم و میخاستم معامله کنم دیدم که اون 4 میلیون از حسابم ناپدید شده ماجرا چیه؟ • مدارک (فیلم یا عکس): تصویر 1 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meli ارسال شده در March 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2021 (ویرایش شده) با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @Cyber شکایت شما رد شد. دلیل: اموال شما Hotring و 4,000,000$ مربوط به Markeloff می باشد که ایشان به دلیل خرید و فروش تعلیق می باشند همچنین ما موظف به گرفتن اموالی هستیم که بی دلیل در ازای هیچ چیز از اکانتشان خارج شده است. • بسته شد • ویرایش شده March 11, 2021 توسط Meli 1 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده