رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

MG دادن بی دلیل | Ghelion

Partisan

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Partizan.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Ghelion.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

بازیکنان موجود در SS

• توضیحات: با سلام , این بازیکن داشته جلو ساختمان PB , MG میداد و در حالی که کسی صحبت نمی کرد و یا بحث و مشاجره ای انجام نمی شد , متاسفانه بعضی ها به خاطر این اخطار بی دلیل به Jail رفتن , بازیکنای جلو PB ناراضی بودن از عملکرد ایشون و بنده با این که چیزی نگفتم و فقط گفتم چرا MG میدید (بقیه هم همین اعتراضو کردن) و من نزدیک بود برم jail .

• مدارک (فیلم یا عکس): 

yeir_ag-sa-0027.jpgfbnq_ag-sa-0028.jpg

در 16 دقیقه قبل، Partisan گفته است:

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Partizan.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Ghelion.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

بازیکنان موجود در SS

• توضیحات: با سلام , این بازیکن داشته جلو ساختمان PB , MG میداد و در حالی که کسی صحبت نمی کرد و یا بحث و مشاجره ای انجام نمی شد , متاسفانه بعضی ها به خاطر این اخطار بی دلیل به Jail رفتن , بازیکنای جلو PB ناراضی بودن از عملکرد ایشون و بنده با این که چیزی نگفتم و فقط گفتم چرا MG میدید (بقیه هم همین اعتراضو کردن) و من نزدیک بود برم jail .

• مدارک (فیلم یا عکس): 

yeir_ag-sa-0027.jpgfbnq_ag-sa-0028.jpg

نکته : دوست عزیزی که الکی شکایت رد میکنید , خوب به این SS ها نگاه کنید , شاهد دارم , همه شاهدین میدونن کسی بحثی نمیکرده , و فقط سکوت کردیم , لطفا زود قضاوت نکنید و تحقیق کنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام خدمت شاکی محترم

شکایت شما رد شد، وقتی یک پلیس از این دستور استفاده کنه به شما اخطار میده که "تجمع نکنید" نه اینکه به شما بگه چت نکنید یا از میکروفون استفاده نکنید.

این اخطار فقط جهت جلوگیری از اجتماع و جمع شدن بازیکنان در یک مکان خاص هست.

بسته شد.

??? ???? ?? ???

Kyarash.png

?

Maryam.png

هَرچی بیشتَر از آدمها میفـَهمم،بیشتَر از سَگ ها خوشَم میاد️

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...