رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

شکایت از Poker_Tro - اخطاره اشتباه

Owner

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:  Charbel.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:  Poker_tro.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل:  

Umbrella234.png

SplinterCell.png

KingsNeverDie.png

• توضیحات:  

شکایت اول:

• مجازات "Abuse Warning System" بار اول، آیا "Warn" می باشد یا کیک؟ پاسخ را در مدارک ادمین @anita گفتند.

شکایت دوم:

• بر فرض بنده "Abuse Warning System" انجام داده باشم، آیا نباید همان لحظه کیک بشوم؟ چون من آخرین چتی که کردم مال 30 دقیقه پیش از کیک شدنم بود به غیر از آن کلا در میکروفون صحبت میکردم، میتوانید چک کنید که من تا 30 دقیقه قبل از کیک شدن هیچگونه چتی ندادم که بخواد منجر به کیک شدنم بشه، در اسکرین مشخص است من تا 5 دقیقه اخیر هم حتی چتی نکردم!

شکایت سوم:

• بنده در تایم 04:30 اخرین چتم رو دادم، و بعد از آن هیچگونه چتی ندادم،  اگر در چت های من وارنی رفته است مشکله بنده نیست، بنده شاهد دارم (در مدارک قابل مشاهده است) که در جمع بودم و چت دادم و خطاب به دوستان خودم بودم که شاهد هم هستند در رابطه با بن شدنم به دسته @SFC با آنها داشتم صحبت میکردم، و مطمعن هستم سواستفاده از وارنی رخ نداده است.

شکایت چهارم:

• من چون قرار بود Business ای را بخرم با این اکانت داشتم بازی میکردم که در ساعت 3 ظهره فردا بتوانم آن Business را بخرم، و از قضا جناب "Poker_Tro" و برادرشان "FcPoker" هم همان Business را میخواهند بخرند، در نتیجه ایشان از عمد من را 20 ثانیه مانده به Respect کیک کردند که فردا زود تر از من Business را خریداری کنند، ادمین @SFC میتواند چک کند که "FcPoker" مبلغ 8 میلیون تومان برای آن Business کم داشت که از دوسته خود قرض کرده (داخل MoneyLog قابل مشاهده است)، در نتیجه سوءاستفاده از رنک هم رخ داده است.

شکایت پنجم:

• ایشان به چه دلیل مداوم بر روی بنده از کامنده [Sp/] می کردند؟ سوپروایزره محترم @SFC لطفا کامنند های ادمین Poker_Tro را بررسی کنید، مطمعن هستم ایشان در زمانی که کیک شدم بر روی بنده [Sp/] بودند، زیرا داشتم با دوسته خود What راجبه اینکه تا صبح نمیخوابم تا بتونم در ساعت 15:00 آن Business را بخرم صحبت میکردم، و ایشان بعد از شنیدنه این مورد فورا بنده را کیک دادند، فکر نمیکنم اینگونه سوءاستفاده ها مجازاتش تنها SV باشد!

اگر هر کدام از شکایت ها قبول شود امیدوارم بیشتر از 1 عدد SV دریافت کنند.

@Meli @Ali @SFC

• مدارک (فیلم یا عکس):

r36l_ag-sa-1516.jpg

33bg_ag-sa-1517.jpg

cd78_ag-sa-1519.jpg

8yl7_ag-sa-1520.jpg

• هاها 1

Father.png

Don't Underestimate The Machine's Powe 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• سرپرست کارکنان

با سلام و درود:

ادمین خاطی 24 ساعت فرصت ارائه ی مدرک را دارد.

شاکی گرامی @Founder، شکایت شما تایید شد.

پ.ن: در داخل بازی با ادمین مربوطه  بابت پاک شدن اخطار خود در ارتباط باشید.

پ.ن: بابت مشکل به وجود آمده پوزش می طلبیم.

+بسته شد.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

❤️ NwA ❤️

Still Free CreW

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...