MeGa ارسال شده در February 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ______ • توضیحات: من الکی بن شدم و اون شخصی که شکایت کرده قوانین اوینت رو شکسته و من مدرک هم دارم و برای @iPouya هم فرستادم اینجا هم میدم که خودتون تشخیض بدین C-Bug زده یا نه • مدارک (فیلم یا عکس): فیلم C-Bug زدن @Somyri : https://uupload.ir/view/76x3_rec_0060~2.mp4/ مدرک این که گفتم C-Bug نداریم: زندگی مِثلِ تاس میمونه اِمروز حکم میکنی فردا اِلتماس. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در February 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @DeaTHs ادمین @iPouya 24 ساعت فرصت برای ارائه مدرک و دفاعیه دارا خواهد بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meli ارسال شده در February 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2021 (ویرایش شده) با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @DeaTHs شکایت شما رد شد. دلیل: تنها در صورتی که بازیکن دارای لانچر نباشد مجازات ذیل اعمال خواهد شد! Kick کردن بازیکن از جریان Event نادرست بوده و ناداوری محسوب می شود. در در ۱۳۹۵/۸/۱۵ در 23:52، Ali گفته است: شما مجاز به سوء استفاده از باگها و مشکلات سرور در جهت منافع خود نیستید (مجازات: اخطار) نمونههایی از سوء استفاده: - سوء استفاده از باگهای C-Bug و Slide-Bug بر علیه بازیکنان. توضیحات تکمیلی: Shotgun زود Recover می شود اما زودتر تیر نمی زند. •بسته شد• ویرایش شده February 27, 2021 توسط Meli لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده