MyOwnRules ارسال شده در February 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 22, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: تعلیق بی مورد Markeloff همه شواهد و همه چیزا هست نمیدونم چرا کسایی ک خودشون میان پیش ما پیگر چیزی میشن من بن بی مورد شدم و هر مجازاتی باید هم میشدم باید مثل بازیکنان دیگر شم 2 شما بخواطر دوستتون من بن کردید و تهمت هم نمیزنم و سر ناراحنی تعلیق دادی و اینو مو ثابت میکنم کردم و شما به بهونه دیگری من تعلیق کردی و شما در پیم میایی میگی من ادما الکی حذف میکنم مگه سرور مال تویه ک پلیر بزنی سر رفیقات بن کنی یا سرور مال تو باشه؟ • مدارک (فیلم یا عکس): تک تک مدارک در تلگرام AGtea فرستاده شده با توضیحات کامل گر به دولت برسی مست نگردی مردی 2 3 1 رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
این ارسال پرطرفدار است. Markeloff ارسال شده در February 22, 2021 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در February 22, 2021 با سلام خدمت شاکی بی تربیت @MyOwnRules شرمنده اگه گفتم "بی تربیت"، چون واقعا هستی، کلِ کارت شده بیای به اینو اون فوش بدی، اونم سر چیزای بیخود! یکم خجالت بکش، اینجا برای بازی کردنه، نه فوش دادن، رو تربیتت خیلی باید کار کنی متاسفانه حالا میفهمم چرا سوپروایزر ما کامیاب تو رو از سرور محروم کرده بود، چون از زات پلیدی که داشتی با خبر بود. هرکاری میخوای میکنی، بعد آخرشم میری شکایت میکنی که بی دلیل محروم شدی، روتو برم! مدارکِ به هم ریختن نظم سرور از سوی شما، به مدیریت محترم ارسال خواهد شد. تا پاسخ نهایی، تاپیک بسته میشود. 5 5 10 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meli ارسال شده در February 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2021 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @MyOwnRules ادمین مورد نظر 24 ساعت جهت ارسال مدارک دارا می باشند. طبق بررسی های صورت گرفته بن شما اشتباه بوده و آنبن خواهید شد. •بسته شد• 1 2 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده