Amiiir ارسال شده در February 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2021 4 3 نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlayeR ارسال شده در February 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2021 اره:/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در February 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2021 وسط وار /Service medic بدیم؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در February 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱ در 14:15، OmidGH گفته است: جواب دادن به کد C-16 خودش یه راه برای Activity گرفتن هستش ولی کیه که جواب بده. 1+ گلابی نقره من تا رنک ۳مدیک هم رفتیم ولی یه c-16 ندیدم 1 نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaFa ارسال شده در February 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱ در 14:15، OmidGH گفته است: جواب دادن به کد C-16 خودش یه راه برای Activity گرفتن هستش ولی کیه که جواب بده. 1+ گلابی نقره گلابی من یه عکس از جایی که تعداد گلابی های مردم رو نگه میداری بفرست برامون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در February 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2021 در ۱ ساعت قبل، Marlboro گفته است: گلابی من یه عکس از جایی که تعداد گلابی های مردم رو نگه میداری بفرست برامون گلابی مردم در ذهنشان نگه داری میشود داوش نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در March 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2021 @VARTOLU صاف برو سر اصل مطلب (اگه طرف پسر بود الان یه پست گذاشته بود تا وقتی /Usedrugs هست مدیک میخوایم چیکار کلاً حذف کنید فکشن رو ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliWarrior ارسال شده در March 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱ در 04:48، VARTOLU گفته است: امروز با صحنه بسیار عجیب برخورد کردم. چرا این خانوم خسته است؟ دلیلی نداره جز سخت بودن اقلیت مدیک و ناراضی بودن از کار به دلیل کم بودن حقوق و اکتویتی و اذیت کردن این قشر زحمتکش. بیاید گاهی USEDRUGS/ نکنیم و service medic/ بدهیم برای کمک به این قشر زحمتکش. از فعالان فروم درخواست نظر دارم. @Mahshid @OmidGH @SFC @Pokers @Angelips @aryan82 @SeveR @EBi @Universe @Mary @Shxyan @Carroll واقعا اقلیت مدیک کارش سخته،بعد از کار معدن سخت ترین کاره اصلا نقل قول اگر صدایی از گذشته تورا به روزای قدیم دعوت کرد بدان که تنهایی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HardiN ارسال شده در March 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HawMewD ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۰ در 17:29، OmidGH گفته است: گلابی مردم در ذهنشان نگه داری میشود داوش امید انقد گلابی گلابی نکن هویج بخور چشات وا شه SoS MasT در در ۱۳۹۹/۱۲/۱ در 04:48، VARTOLU گفته است: امروز با صحنه بسیار عجیب برخورد کردم. چرا این خانوم خسته است؟ دلیلی نداره جز سخت بودن اقلیت مدیک و ناراضی بودن از کار به دلیل کم بودن حقوق و اکتویتی و اذیت کردن این قشر زحمتکش. بیاید گاهی USEDRUGS/ نکنیم و service medic/ بدهیم برای کمک به این قشر زحمتکش. از فعالان فروم درخواست نظر دارم. @Mahshid @OmidGH @SFC @Pokers @Angelips @aryan82 @SeveR @EBi @Universe @Mary @Shxyan @Carroll ساعت 4صبحه نباید خسته باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 در ۱ ساعت قبل، HawMewD گفته است: امید انقد گلابی گلابی نکن هویج بخور چشات وا شه SoS MasT ساعت 4صبحه نباید خسته باشه؟ @Farab چن بار بت گفتم تیکه کلاماتو Public نکن نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HawMewD ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 در 10 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: @Farab چن بار بت گفتم تیکه کلاماتو Public نکن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HoxeiN ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 در 8 ساعت قبل، HawMewD گفته است: امید انقد گلابی گلابی نکن هویج بخور چشات وا شه SoS MasT ساعت 4صبحه نباید خسته باشه؟ تف تو اسکی -----________----- نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HawMewD ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 (ویرایش شده) در 10 دقیقه قبل، Farab گفته است: تف تو اسکی -----________----- XD ممد هادی فیلم گرفته,به اون بگو ویرایش شده April 7, 2021 توسط HawMewD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ADiNA ارسال شده در April 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2021 Abuse بهترین راه برای پر کردن اکتیویتی فکشن تاکسی و مدیک هست البته با رعایت پروتکل های Abuse نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در April 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۱/۲۲ در 14:29، ADiNA گفته است: Abuse بهترین راه برای پر کردن اکتیویتی فکشن تاکسی و مدیک هست البته با رعایت پروتکل های Abuse چه حرفه سنگینی. ویرایش شده April 13, 2021 توسط lMahan نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JanGi ارسال شده در April 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱ در 04:48، VARTOLU گفته است: امروز با صحنه بسیار عجیب برخورد کردم. چرا این خانوم خسته است؟ دلیلی نداره جز سخت بودن اقلیت مدیک و ناراضی بودن از کار به دلیل کم بودن حقوق و اکتویتی و اذیت کردن این قشر زحمتکش. بیاید گاهی USEDRUGS/ نکنیم و service medic/ بدهیم برای کمک به این قشر زحمتکش. از فعالان فروم درخواست نظر دارم. @Mahshid @OmidGH @SFC @Pokers @Angelips @aryan82 @SeveR @EBi @Universe @Mary @Shxyan @Carroll بسیار عالی نقل قول باغ انگور مرا کس نخرد باکی نیستمیفروشم دو برابر ان روز که شرابش کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در May 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۲۴ در 20:12، JanGi گفته است: بسیار عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در June 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2021 Ke intor نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEHRAD ارسال شده در November 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2021 #نه ـ به ـ مدیک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SHEYKH ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 احسنت نقل قول ▂▃▅▇█▓▒░ + سختـہ مسلمون بودن +░▒▓█▇▅▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.