Shahin15 ارسال شده در February 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2021 با نام و یاد خدا سلام به همه هود gta iv آوردم تست کنید و اگر دوست داشتید استفاده کنید. و اما برای نصب، داخل پوشه بازی، پوشه ای به اسم : models وجود دارد. آن را باز کرده و فایل : Hud.txt را در جایی نگه داری کنید تا اگر از هود راضی نبودید دوباره همانجا بریزید. پس از دانلود کردن Hud را جایگذین کنید. دانلود Hud تغییر ایکون های خانه ، بانک ، باشگاه و ...... نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 ای خدا بگو من برات درست کنم لذتشو ببری این کارا چیه نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در February 13, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۰ در 15:46، PatrooN گفته است: ای خدا بگو من برات درست کنم لذتشو ببری این کارا چیه یک سوال چرا هیمنجا نمی گذاری که بقیه هم استفاده کنن؟ نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در February 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2021 در ۱ ساعت قبل، Mepogent گفته است: یک سوال چرا هیمنجا نمی گذاری که بقیه هم استفاده کنن؟ ... من خیرم به هیچ کس نمیرسه 1 نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در February 13, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2021 در 5 ساعت قبل، PatrooN گفته است: ... من خیرم به هیچ کس نمیرسه عجب نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در February 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2021 (ویرایش شده) جدیدا. مود که میریزم مثل رینگ دیتا دار بازی می هنگه با اسکین گلدی مود خود سرور اومدم بازی هنگ کرد ولی با اکانت دیگه م اومدم همه چی اوکی بوده کسی دلیله شو میدونه ویرایش شده February 14, 2021 توسط Rubix نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در February 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۹ در 01:15، Mepogent گفته است: با نام و یاد خدا سلام به همه هود gta iv آوردم تست کنید و اگر دوست داشتید استفاده کنید. و اما برای نصب، داخل پوشه بازی، پوشه ای به اسم : models وجود دارد. آن را باز کرده و فایل : Hud.txt را در جایی نگه داری کنید تا اگر از هود راضی نبودید دوباره همانجا بریزید. پس از دانلود کردن Hud را جایگذین کنید. دانلود Hud تغییر ایکون های خانه ، بانک ، باشگاه و ...... هود تهویه با اِیچ یوو دیی فرق داره داپش 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در February 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۷ در 14:39، HolyKnighT گفته است: هود تهویه با اِیچ یوو دیی فرق داره داپش بیشتر هود میخونن منم همین کارو انجام دادم که به زبان ساده تری باشه. نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir0568 ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۵ در 13:29، PatrooN گفته است: ... من خیرم به هیچ کس نمیرسه چقد میگیری میزنی کجا هستی بهت پیام بدم بزنی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 رایگان ساخته میشود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در March 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۵ در 13:29، PatrooN گفته است: ... من خیرم به هیچ کس نمیرسه bk bk=barikalla D: ویرایش شده March 31, 2021 توسط RIPMOHAMMAD نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در April 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۹ در 01:15، Mepogent گفته است: هود gta iv آوردم هود فهمیدی؟ هووووووووووووووووووووووووووووودددد HUD نیست دیگه هووودِ از این به بعد 1 نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoheiI ارسال شده در April 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2021 MEDE هود DADA نقل قول My friends always teased me for playin' Minecraft, but they're the one who wasted their diamonds on a HOE. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در April 4, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2021 در 11 ساعت قبل، Ryse گفته است: هود فهمیدی؟ هووووووووووووووووووووووووووووودددد HUD نیست دیگه هووودِ از این به بعد گفتم ک بیشتر افراد از این کلمه استفاده میکنن نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۵ در 13:29، PatrooN گفته است: ... من خیرم به هیچ کس نمیرسه نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در April 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2021 من هووووووووود میخوام نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Flastioss ارسال شده در April 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۱ در 10:40، RIPMOHAMMAD گفته است: bk bk=barikalla D: ن داش این گفتی میشه اولین کلمه ی هر حرف حرفو چسبیدس و اشتباه پس میشه بانک .کشاورزی دیدی فاصله داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
llPrincessll ارسال شده در April 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۲۵ در 10:30، JusTiCe گفته است: من هووووووووود میخوام والا شما تو پلاک ماشین خودتون یه چیز دیگه میخاستین نقل قول ?You لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در April 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2021 کسی فایل HUD پیشفرضه بازیو میشه بده؟ نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در April 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2021 در 16 دقیقه قبل، RIPMOHAMMAD گفته است: کسی فایل HUD پیشفرضه بازیو میشه بده؟ بازی رو از اول نصب کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در April 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2021 در ۱ ساعت قبل، lMahan گفته است: بازی رو از اول نصب کنید. اگه حالش بود که میکردم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در April 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2021 در 52 دقیقه قبل، RIPMOHAMMAD گفته است: اگه حالش بود که میکردم عجب. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در April 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2021 در 9 ساعت قبل، llPrincessll گفته است: والا شما تو پلاک ماشین خودتون یه چیز دیگه میخاستین خب اونم میخوام بده مگه؟ نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
llPrincessll ارسال شده در April 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2021 در 8 دقیقه قبل، JusTiCe گفته است: خب اونم میخوام بده مگه؟ نقل قول ?You لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در April 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2021 در 15 ساعت قبل، RIPMOHAMMAD گفته است: کسی فایل HUD پیشفرضه بازیو میشه بده؟ تو گوگل سرچ کنی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.