LiN ارسال شده در February 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2021 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ---- • توضیحات: رد کردن الکی درخواست عضویت لیدری من از کی پست گذاشتم و فقط به این آقا تاکید کردم که منم تو چشمش باشم کدوم مسئول لیدر این جوری با یک پلیر صحبت میکنه از @Meli و @RealSlimShady خواهشمندم به طور منصفانه قضاوت کنید من آدمی نیستم که الکی شکایت کنم من وقتی از لیدری SI اومدم بیرون با تایم اکتیویتی روزی 6 یا 7 ساعت استعفاء دادم (از اکتیویتی هایم SS دارم در صورت نیاز به بنده پیام دهید) و واقعا سابقه بدی نداشتم و وقتی دوباره خواستم برگردم به @SFC و @Markeloff هم گفته بودم و حتی اگر لیدری هم خالی میشد و میرفتم پیششون هیچوقت پست من رد نکردن هم اکنون که @Pokers مشهد هستن اقای @Lalo کل مسئولیت به دست گرفتن و میگن به بنده که من هرکی رو دوست داشته باشم میارم به تو هیچ ربطی نداره من کی رو لیدر میکنم و میگن که دوباره از اول پست بزار و دفعه بعدی ببینمت ریکورد میگیرم از استف ساسپندت میکنم (روی ویس گفتن). من الآن ثبت نام نمیتونم بکنم و این همه نوبتم باید پایمال شه؟ از مدریت مربوطه خواهشمندم با توجه به سابقه و تجربیات بنده در مورد لیدری من تصمیم بگیرید آقای @Lalo الآن با من لج هستن و مشکل دارند. • مدارک (فیلم یا عکس): https://uupload.ir/files/wkmc_bandicam_2021-02-06_20-38-43-248.jpg https://uupload.ir/files/alcw_bandicam_2021-02-06_20-40-45-624.jpg ویرایش شده February 6, 2021 توسط Family ویرایش متن 2 1 NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در February 6, 2021 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2021 بسم الله الرحمن الرحیم درود، @Lalo 24 ساعت فرصت ارائه دفاعیه و مدرک (درصورت لزوم) دارید. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در February 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2021 مدارک ارسال شد. C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در February 10, 2021 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2021 بسم الله الرحمن الرحيم درود، شما در این تاریخ: 20-01-2021 از تیم کارکنان به هر نحوی خارج شدید. و به مدت یک ماه ممکن نیست مجدد عضو شوید و باید تا تاریخ 20-02-2021 صبر کنید. شکایت شما رد شد. بسته شد. موفق باشید. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده