رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

رد کردن پست لیدری و ناعدالتی در انتخاب لیدری بنده EdwardoSalamanca

LiN

ارسال‌های توصیه شده

فرم:

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Family.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: EdwardoSalamanca.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: ----

• توضیحات: رد کردن الکی درخواست عضویت لیدری من از کی پست گذاشتم و فقط به این آقا تاکید کردم که منم تو چشمش باشم کدوم مسئول لیدر این جوری با یک پلیر صحبت میکنه از @Meli و @RealSlimShady خواهشمندم به طور منصفانه قضاوت کنید من آدمی نیستم که الکی شکایت کنم من وقتی از لیدری SI اومدم بیرون با تایم اکتیویتی روزی 6 یا 7 ساعت استعفاء دادم (از اکتیویتی هایم SS دارم در صورت نیاز به بنده پیام دهید) و واقعا سابقه بدی نداشتم و وقتی دوباره خواستم برگردم به @SFC و @Markeloff هم گفته بودم و حتی اگر لیدری هم خالی میشد و میرفتم پیششون هیچوقت پست من رد نکردن هم اکنون که @Pokers مشهد هستن

اقای @Lalo کل مسئولیت به دست گرفتن و میگن به بنده که من هرکی رو دوست داشته باشم میارم به تو هیچ ربطی نداره من کی رو لیدر میکنم و میگن که دوباره از اول پست بزار و دفعه بعدی ببینمت ریکورد میگیرم از استف ساسپندت میکنم (روی ویس گفتن).

من الآن ثبت نام نمیتونم بکنم و این همه نوبتم باید پایمال شه؟

از مدریت مربوطه خواهشمندم با توجه به سابقه و تجربیات بنده در مورد لیدری من تصمیم بگیرید آقای @Lalo الآن با من لج هستن و مشکل دارند.

• مدارک (فیلم یا عکس): https://uupload.ir/files/wkmc_bandicam_2021-02-06_20-38-43-248.jpg

https://uupload.ir/files/alcw_bandicam_2021-02-06_20-40-45-624.jpg

ویرایش شده توسط Family
ویرایش متن
  • مرسی 2
  • هاها 1

29ef14_241a6101-2489fe29-242e1f02-24imag

NumberOne Family

LiN.png

29ef14_241a6101-2489fe29-242e1f02-24imag

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• مدیریت

بسم الله الرحمن الرحیم

درود،

@Lalo 24 ساعت فرصت ارائه دفاعیه و مدرک (درصورت لزوم) دارید.

In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes

لینک به دیدگاه

• مدیریت

بسم الله الرحمن الرحيم

درود،

شما در این تاریخ: 20-01-2021 از تیم کارکنان به هر نحوی خارج شدید.

و به مدت یک ماه ممکن نیست مجدد عضو شوید و باید تا تاریخ 20-02-2021 صبر کنید.

شکایت شما رد شد.

بسته شد.

موفق باشید.

In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...