EzraeeI ارسال شده در September 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2023 سلام ببخشید میشه بمنم کد بدین بزنم واسم ابی شه کد بدین میخام بزنم ابی شه بالا سرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۲۱ در 23:23، hbsbsb گفته است: سلام ببخشید میشه بمنم کد بدین بزنم واسم ابی شه کد بدین میخام بزنم ابی شه بالا سرم دوست عزیز در https://arsacia.ir/color-picker-انتخاب-کننده-رنگ/ کل رنگ ها موجود است دوستان عزیز میتونید از سایت https://arsacia.ir/color-picker-انتخاب-کننده-رنگ/ که برای خوده فروم هست استفاده کنید. 1 نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در September 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2023 ببخشید من رفتم توسایته رنگ ابی خاستم و زدم تو اکانتم 0000FFاینو ولی چیزی نشد و با اصلش زدم میگه اشتباه میشه توزیه بدین یا فیلمی بزارین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در December 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2023 تشکر نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
limit ارسال شده در January 2 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 خیلی کمکم کرد مرررسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gladiatoor ارسال شده در January 13 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13 Thanks نقل قول هی میگزره....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در January 13 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShiFtE ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 در ۱۳۹۹/۱۱/۱۴ در 20:05، N0B0DY گفته است: سلام دوستان همونطور که میدونید (شاید هم ندونید) رنگ toys رو میشه عوض کرد ولی باید کد Hex رنگ مورد نظر رو داشته باشید یک چیز خیلی ساده هست که با یک سرچ هم میتونید بدست بیاریدش ولی چون همچین اموزشی توی فروم ندیدم (شایدم هست و من ندیدم اگه بود شرمنده بابت تکراری بودن) گفتم چند تا کد از رنگ هایی که بیشتر استفاده میشه بذارم تا کسایی که بلد نیستن استفاده کنن White (سفید) : FFFFFF black (سیاه) : 000000 blue (آبی) : 0000FF red (قرمز) : FF0000 Pink (صورتی) : FFC0CB Yellow (زرد) : FFFF00 Green (سبز) : 008000 Purple (بنفش) : 800080 Brown (قهوه ای) : A52A2A Gray (خاکستری) : 808080 امیدوارم مفید باشه پ.ن : میدونم اکثرا بلدن برای پلیر های تازه وارد گذاشتم کاربردی بود ممنون 1 نقل قول وقتی ارزش ها عوض میشوند عوضی ها با ارزش میشوند! My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 سلام خیلی ممنون واقعن و بلد بودم ولی فراموش کردم و شما به ما یاداوری کردین 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mokhader ارسال شده در April 10 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10 اقا عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در May 30 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30 درود کاربردیه، اما کامل ترش رو میتونید در ag5.ir/c داشته باشید. نقل قول !Bye لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در May 30 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30 (ویرایش شده) 59 دقیقه قبل، None گفته است: درود کاربردیه، اما کامل ترش رو میتونید در ag5.ir/c داشته باشید. + اره اینم هس ممنون این قآنونِ زندگی مــَــنه بـودے ، نــوش نـَبودی ، فــَــرآموش .. ویرایش شده May 30 توسط EzraeeI نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AkbarGta ارسال شده در August 8 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8 در ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ در 15:54، Blank گفته است: با جستجو کردن کلمه "Color Picker" در گوگل و با تغییر رنگ نوار به رنگ دلخواه میتونید کدشو بردارید. یا بزنید RGP Coler یا کد رنگ Hex داخل فوتوشاپ بردارد . نقل قول غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Thailand ارسال شده در August 12 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12 بسیار اموزنده نقل قول ماه شده خورشید قبیله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.