AlirezaEdalati ارسال شده در February 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2021 سلام و درود. داخل سرورها معمولا دیده میشه که وقتی فردی میمیره همونجا جنازش میوفته و 10 دقیقه زمان داره که به مدیک زنگ بزنه بیاد و ریوایوش کنه. اکثر سرورها دارن استفاده میکنن و بنظرم برای مدیک هم خوب میشه چون معمولا کامل کردن اکتیوتی مدیک یخورده سخته و بنظرم اگه این روش رو اجرا کنیم آسون تر میشه. دوستان لطف کنید نظر بدید ممنونم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlirezaEdalati ارسال شده در February 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2021 در 8 دقیقه قبل، AlirezaEdalati گفته است: سلام و درود. داخل سرورها معمولا دیده میشه که وقتی فردی میمیره همونجا جنازش میوفته و 10 دقیقه زمان داره که به مدیک زنگ بزنه بیاد و ریوایوش کنه. اکثر سرورها دارن استفاده میکنن و بنظرم برای مدیک هم خوب میشه چون معمولا کامل کردن اکتیوتی مدیک یخورده سخته و بنظرم اگه این روش رو اجرا کنیم آسون تر میشه. دوستان لطف کنید نظر بدید ممنونم. @Ali بنظرم خودت دیده باشی داخل سرور های دیگه فکر میکنم میتونه داخل آرساکیا هم بیفته این اتفاق. جوری که وقتی طرف میمیره دو تا گزینه داره یکی اینکه کال بده به مدیک یا اینکه کامل بمیره و از هاوسش بیاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 در 11 ساعت قبل، AlirezaEdalati گفته است: چون معمولا کامل کردن اکتیوتی مدیک یخورده سخته و بنظرم اگه این روش رو اجرا کنیم آسون تر میشه. داداش اکتیویتی مدیک رو تو یه روز می تونی کامل کنی کجاش سخته؟ با این چیزی که تو میگی سخت تر ام میشه 1. باید بره به کسایی که خون کم دارن خون بده 2. بره مردم رو بلند کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در February 2, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 در هم اکنون، AlirezaEdalati گفته است: سلام و درود. داخل سرورها معمولا دیده میشه که وقتی فردی میمیره همونجا جنازش میوفته و 10 دقیقه زمان داره که به مدیک زنگ بزنه بیاد و ریوایوش کنه. اکثر سرورها دارن استفاده میکنن و بنظرم برای مدیک هم خوب میشه چون معمولا کامل کردن اکتیوتی مدیک یخورده سخته و بنظرم اگه این روش رو اجرا کنیم آسون تر میشه. دوستان لطف کنید نظر بدید ممنونم. برای این 2 حالت میشه قرار داد: خود شخص هنگام مردن انتخاب کنه که منتظر دکتر میمونه با دادن مبلغ کمی بیشتر (مثلا 50$) بهسریع بدون رسیدن دکتر زنده بشه. خب حالا می رسیم به قسمت اصلی: چرا باید منی که می تونم با پرداخت 30$ بیشتر از مورد اول منتظر باشم و یک دکتر بیاد منو زنده که؟ و اگه دکتری داخل بازی نباشه چی؟ کلا باعث ایجاده بی نظمی میشه. به نظر من اییده ی جالبی نبود 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 در 4 ساعت قبل، Dignity گفته است: داداش اکتیویتی مدیک رو تو یه روز می تونی کامل کنی کجاش سخته؟ با این چیزی که تو میگی سخت تر ام میشه 1. باید بره به کسایی که خون کم دارن خون بده 2. بره مردم رو بلند کنه مدیک شو ببین چقدر سختت پیدی که heal خودش میکنه دسته متوسط دراگ میزنن بقیه میمونن که اسلا نمیدونن چیه یادشون نیست من مدیک بودم ۱ ماه پدرم در اودم هی fw هی پاک هی fw هی پاک خیلی سخته اصلانمیتونی اکتیویتی بزنی ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 در 7 دقیقه قبل، Amirsattari گفته است: مدیک شو ببین چقدر سختت پیدی که heal خودش میکنه دسته متوسط دراگ میزنن بقیه میمونن که اسلا نمیدونن چیه یادشون نیست من مدیک بودم ۱ ماه پدرم در اودم هی fw هی پاک هی fw هی پاک خیلی سخته اصلانمیتونی اکتیویتی بزنی عزیز من مدیک بودم که میگم برو UCP منو چک کن می بینی که 3 بار مدیک بودم و FW ها به دلیل نرفتن به متینگ بود که یه مشکل داشتم نمی تونستم برم ولی همیشه فعالیت (Activity) بود تو 4 راه می ایستادیم حداقل 3 نفر G می کرد می گفت Heal (در یک ساعت) و تازه بعضی ها که به هم Heal/ ام می دادن (سواره یه ماشین می شدن تو وقتش Heal/ می دادن). فقط Acc medic/ مشکل بود چون لغو می کردن و فعالیت حساب نمی شد که الان اینم میشه پس فعالیت دکتر ها کاملا خوبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 در 25 دقیقه قبل، Dignity گفته است: تو 4 راه می ایستادیم حداقل 3 نفر G می کرد می گفت Heal (در یک ساعت) و تازه بعضی ها که به هم Heal/ ام می دادن (سواره یه ماشین می شدن تو وقتش Heal/ می دادن). فقط Acc medic/ مشکل بود چون لغو می کردن و فعالیت حساب نمی شد که الان اینم میشه پس فعالیت دکتر ها کاملا خوبه اره منم مدیک بودم اکتیویتی پر کردنش یک روز هم طول نمیکشه درواقع بنظرم بهترین فکشن برای r2 ملایم گرفتن مدیکه در 16 ساعت قبل، AlirezaEdalati گفته است: داخل سرورها معمولا دیده میشه که وقتی فردی میمیره همونجا جنازش میوفته و 10 دقیقه زمان داره که به مدیک زنگ بزنه بیاد و ریوایوش کنه. اکثر سرورها دارن استفاده میکنن و بنظرم برای مدیک هم خوب میشه چون معمولا کامل کردن اکتیوتی مدیک یخورده سخته و بنظرم اگه این روش رو اجرا کنیم آسون تر میشه. دوستان لطف کنید نظر بدید ممنونم. و اینجوری مثلا خوده شما فکر کن بیفتی حوصلت سر نمیره 10 مین وایسی تا شاید ی مدیک بیاد شایدم اصلا نیاد و بعد 10 دقیقه بمیری مثلا ادم از بازی زده میشه کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MatriX ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 ایده جالبی به نظر نمیاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 در 6 ساعت قبل، Dignity گفته است: عزیز من مدیک بودم که میگم برو UCP منو چک کن می بینی که 3 بار مدیک بودم و FW ها به دلیل نرفتن به متینگ بود که یه مشکل داشتم نمی تونستم برم ولی همیشه فعالیت (Activity) بود تو 4 راه می ایستادیم حداقل 3 نفر G می کرد می گفت Heal (در یک ساعت) و تازه بعضی ها که به هم Heal/ ام می دادن (سواره یه ماشین می شدن تو وقتش Heal/ می دادن). فقط Acc medic/ مشکل بود چون لغو می کردن و فعالیت حساب نمی شد که الان اینم میشه پس فعالیت دکتر ها کاملا خوبه من اکیم از نظر اکتیویتی من acc رو میگم پدرمون در میاد ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 در 14 ساعت قبل، Amirsattari گفته است: من اکیم از نظر اکتیویتی من acc رو میگم پدرمون در میاد به تازگی که در Medic بودم مشکلی در اونم نبود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoheiI ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۴ در 19:11، Amirsattari گفته است: من اکیم از نظر اکتیویتی من acc رو میگم پدرمون در میاد با ابیوز اونم اوکی میشه . در کل اکتیویتی مدیک اسونه واقعا اون اکسپت مدیک هم ابیوز نکنی ۱ یا ۲ روزه جور میشه My friends always teased me for playin' Minecraft, but they're the one who wasted their diamonds on a HOE. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 این پیشنهاد خیلی داده شده و به نظرم با اینکه همه دوست دارن این ویژگی اضافه بشه نظر من هم + شد دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 باسلام نظر بنده نیز + میباشد King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 5, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2023 نظر بنده ( - ) است. باعث به هم ریختن نظم سرور میشه و باعث کم شدن پلیر ها. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در July 25, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز در بروزرسانی های بعدی اعمال خواهد شد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده