Omid ارسال شده در January 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: درود شکایت اول: Slap بی مورد هنگام C-3 و /Pm بی مورد DC Test خب یه سوال DC باشم نباید Relog بدی؟ بعد من DC هستم چجوری وانتد منو میبینه؟ منم وانتدو میبینم؟ و تمام Object های سرور رو میبینم؟ شکایت دوم: Kick with Bad Reson on /Ad • مدارک (فیلم یا عکس): برای ادمین مربوطه ارسال گردید! King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در January 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2021 PM/ شما که گفته شد DC Test برای این بود که بگم داشتم DC بودن شمارو بررسی میکردم که به علت Slap/ بی مورد شکایت نکنین. در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۲ در 10:30، djamer گفته است: Reson Reason* یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در February 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2021 چه معنی میده؟ والا طرف ادمین 5 هست دید dc هستم منو relog داد الان یعنی slap بدی مشکل dc من حل میشه؟ یه چیزی بگو که واقعا با عقل جور در بیاد 1 King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در February 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2021 @RealSlimShady @Markeloff شما ها به این حاج آقا بگین چرا باید Slap/ بدی که الکی شکایت نکنه. یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در February 2, 2021 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 درود شکایت شما تایید شد. مدارک ادمین مربوطه از احتمال Desync بودن شما کامل نبود در غیر این صورت کارشان درست میبود. شکایت شما رد شد. عکس مربوط به این موضوع یافت نشد. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده