OmidGH ارسال شده در January 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 تا اینجا @VARTOLU با 2 گلابی طلایی و یک برنز. @Farab با 2 گلابی طلایی. @SajAli با یک گلابی طلایی. در صدر هستن. شما هم بجنبین و گلابی جمع کنین. 1 نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در January 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2021 /shout DADA GULABE MEDE نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در February 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2021 به ما هم جولابی بده گول میدم گوربه ها رو تو گونی نکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Enzi2 ارسال شده در February 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2021 داوش فقط گلابیه پوسیده نندازی به ما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidRezaK ارسال شده در March 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 (ویرایش شده) سلام سیامک انصاری هستم شاید بگید اینجا چی کار می کنم اومدم بایا رو معرفی کنم ویرایش شده March 6, 2021 توسط HamidRezaK نقل قول HamidRezaK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
StillAlive ارسال شده در March 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2021 ایا میشه گلابی خرید ؟ ایا گلابی ها قیمت شون میره بالا ؟ ایا میشه گلابی خرید و احتکار کرد؟ نقل قول ?You think I'm funny? Funny how ?funny like clown ?Do I amuse you لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۷ در 18:04، OmidGH گفته است: سلام به همه شما عزیزان. حتما متوجه شدین که من به شماها در زیر پست هاتون گفتم که شما یک گلابی طلایی/نقره/برنز دریافت کردید. صبر داشته باشین این گلابی ها بی مورد نیستن،شما به اعضای هر گلابی میزان خاصی امتیاز میگیرین و اون امتیاز رو در داخل بازی میتونین تبدیل به پول یا نئون برای ماشین خودتون بکنید. هر امتیازی که بگیرین 1K پول هستش و برای تبدیل امتیاز به پول حداقل 50 امتیاز میخواین و برای تبدیل امتیاز به نئون 300 امتیاز. میزان امتیاز هر گلابی به شرح زیر است: گلابی طلایی: 5 امتیاز گلابی نقره: 2 امتیاز گلابی برنز: 1 امتیاز توجه: شما فقط از بخش پیشنهادات،مطالب طنز و مجله روزانه خبرنگاران گلابی دریافت میکنید. برای تبدیل امتیاز به پول یا نئون زیر همین پست نام خود داخل بازی و تعداد امتیاز خود را اعلام کنید. برای درخواست چک کردن پست لینک پست رو به همراه نام داخل بازی ارسال کنین. سقف امتیاز شما 200 خواهد بود و اگر از 200 امتیاز بیشتر داشته باشید فقط 200 امتیاز شما به پول تبدیل میشود یا میتونید صبر کنید تا 300 شه که به نئون تبدیل کنین. از حقه زدن پرهیز کنین که دیگه تو زمینه چک کردن پستاتون شرمندتون نشیم. @EBi @HunterBoY @mohhamadhadi @Mohammadarieh @Qatel @NiCuLaS @VARTOLU @SajAli @AliRezaAlpha @HolyKnighT @SAEED138422 @NiCuLaS @Tiory @Farab @SalawR @Liberty @anita @Solaleh @FcPoker @Pokers @SFC @Lalo @BiG @Arshiyamo @DeLeR @aryan82 @WonDerBoy @RealSlimShady @AspiriN @Anonymity @Xline @MASIH @Erfandf @Farab @bluetro بنده هلو میخوام نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در March 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۷ در 19:22، EBi گفته است: چی میگی تو گلابی اقا من یه تاپیک زدم از هاترینگ بهتره چون فکشن جدیده بعدشم یه سوال تو گیم با cmd. givegolabi.اشنا شویم کارایشش امید بلده در در ۱۳۹۹/۱۱/۹ در 22:54، OmidGH گفته است: تا اینجا @VARTOLU با 2 گلابی طلایی و یک برنز. @Farab با 2 گلابی طلایی. @SajAli با یک گلابی طلایی. در صدر هستن. شما هم بجنبین و گلابی جمع کنین. نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در March 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۰ در 21:21، Pouriajm75 گفته است: بنده هلو میخوام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Allowed ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 گرونه همون گلابی لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در March 30, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 خب گلابی های من اگه گلابی هاتون به حد نصاب رسیده همینجا منو تگ کنید تعداد هم بگین. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ADiNA ارسال شده در April 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2021 پول اضاف اوردی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۰ در 18:23، OmidGH گفته است: خب گلابی های من اگه گلابی هاتون به حد نصاب رسیده همینجا منو تگ کنید تعداد هم بگین. من 85 تا میخوام @OmidGH نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در June 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2021 SAFA BASHE نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTughStyle ارسال شده در June 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bnjamin ارسال شده در June 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2021 داوش تو بیا اینو بخور بیا آناناس بدمت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در June 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۷ در 18:04، OmidGH گفته است: سلام به همه شما عزیزان. حتما متوجه شدین که من به شماها در زیر پست هاتون گفتم که شما یک گلابی طلایی/نقره/برنز دریافت کردید. صبر داشته باشین این گلابی ها بی مورد نیستن،شما به اعضای هر گلابی میزان خاصی امتیاز میگیرین و اون امتیاز رو در داخل بازی میتونین تبدیل به پول یا نئون برای ماشین خودتون بکنید. هر امتیازی که بگیرین 1K پول هستش و برای تبدیل امتیاز به پول حداقل 50 امتیاز میخواین و برای تبدیل امتیاز به نئون 300 امتیاز. میزان امتیاز هر گلابی به شرح زیر است: گلابی طلایی: 5 امتیاز گلابی نقره: 2 امتیاز گلابی برنز: 1 امتیاز توجه: شما فقط از بخش پیشنهادات،مطالب طنز و مجله روزانه خبرنگاران گلابی دریافت میکنید. برای تبدیل امتیاز به پول یا نئون زیر همین پست نام خود داخل بازی و تعداد امتیاز خود را اعلام کنید. برای درخواست چک کردن پست لینک پست رو به همراه نام داخل بازی ارسال کنین. سقف امتیاز شما 200 خواهد بود و اگر از 200 امتیاز بیشتر داشته باشید فقط 200 امتیاز شما به پول تبدیل میشود یا میتونید صبر کنید تا 300 شه که به نئون تبدیل کنین. از حقه زدن پرهیز کنین که دیگه تو زمینه چک کردن پستاتون شرمندتون نشیم. @EBi @HunterBoY @mohhamadhadi @Mohammadarieh @Qatel @NiCuLaS @VARTOLU @SajAli @AliRezaAlpha @HolyKnighT @SAEED138422 @NiCuLaS @Tiory @Farab @SalawR @Liberty @anita @Solaleh @FcPoker @Pokers @SFC @Lalo @BiG @Arshiyamo @DeLeR @aryan82 @WonDerBoy @RealSlimShady @AspiriN @Anonymity @Xline @MASIH @Erfandf @Farab @bluetro طنز؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheParsa ارسال شده در August 8 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8 من گلابی برنز میخوام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireFang ارسال شده در August 10 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10 @OmidGHبه ما یک گلابی نمیرسههه؟؟ نقل قول :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RaaSaa ارسال شده در August 11 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11 امید نگه دار بعدا تو خلوتتتتتت با هممم... نقل قول News Reporter Shahab لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ISA ارسال شده در August 11 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11 (ویرایش شده) ad Need gulabi/ ویرایش شده August 11 توسط ISA2028 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
itsMahdi ارسال شده در August 11 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11 خلاقیتتو دوست داشتم ولی یه سوال خودت از کجا تامین میشی؟ نقل قول بسوزد جیل سوخت جگرم فرندام ادمین شدن و من هنوز پَکَرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MasterAssassins ارسال شده در August 12 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12 در ۱۳۹۹/۱۱/۷ در 18:04، OmidGH گفته است: سلام به همه شما عزیزان. حتما متوجه شدین که من به شماها در زیر پست هاتون گفتم که شما یک گلابی طلایی/نقره/برنز دریافت کردید. صبر داشته باشین این گلابی ها بی مورد نیستن،شما به اعضای هر گلابی میزان خاصی امتیاز میگیرین و اون امتیاز رو در داخل بازی میتونین تبدیل به پول یا نئون برای ماشین خودتون بکنید. هر امتیازی که بگیرین 1K پول هستش و برای تبدیل امتیاز به پول حداقل 50 امتیاز میخواین و برای تبدیل امتیاز به نئون 300 امتیاز. میزان امتیاز هر گلابی به شرح زیر است: گلابی طلایی: 5 امتیاز گلابی نقره: 2 امتیاز گلابی برنز: 1 امتیاز توجه: شما فقط از بخش پیشنهادات،مطالب طنز و مجله روزانه خبرنگاران گلابی دریافت میکنید. برای تبدیل امتیاز به پول یا نئون زیر همین پست نام خود داخل بازی و تعداد امتیاز خود را اعلام کنید. برای درخواست چک کردن پست لینک پست رو به همراه نام داخل بازی ارسال کنین. سقف امتیاز شما 200 خواهد بود و اگر از 200 امتیاز بیشتر داشته باشید فقط 200 امتیاز شما به پول تبدیل میشود یا میتونید صبر کنید تا 300 شه که به نئون تبدیل کنین. از حقه زدن پرهیز کنین که دیگه تو زمینه چک کردن پستاتون شرمندتون نشیم. @EBi @HunterBoY @mohhamadhadi @Mohammadarieh @Qatel @NiCuLaS @VARTOLU @SajAli @AliRezaAlpha @HolyKnighT @SAEED138422 @NiCuLaS @Tiory @Farab @SalawR @Liberty @anita @Solaleh @FcPoker @Pokers @SFC @Lalo @BiG @Arshiyamo @DeLeR @aryan82 @WonDerBoy @RealSlimShady @AspiriN @Anonymity @Xline @MASIH @Erfandf @Farab @bluetro ممنون نقل قول ,My Story Is One Of Many Thousands .And The World Will Not Suffer If It Ends Too Soon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Harold ارسال شده در August 13 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13 هوش و ذکاوت نقل قول بسی رنج بردم دراین سال سی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.