SkRLeX ارسال شده در July 5, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: در اخرین لحظه یکدفع چرخیدن و تمام تیر هاشان اصابت کرد , به ایشان گفته بودم که فیلمشان را نگه دارند • مدارک (فیلم یا عکس): http://s9.picofile.com/file/8299683034/gta_sa_2017_07_05_14_35_20_394.avi.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehrshadHero ارسال شده در July 6, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2017 سلام خدمت دوستان گرامی آقای عزیز آیا تا به حال pb رفتید؟. وقتی بدون نشونه گیری از فاصله ی نزدیک تیر بزنیم شما راحت kill میشید حتی بعد event شما منو تهدید کردید که گزارش میدم من به شما توضیح دادم که cheat نزدم و چیت ایم در باره ی او تحقیق کردم و مشاهده شد کسی که به شما نزدیک تر است به او برخورد میکند ولی شما از من دور بودید پس چرا همان لحظه ی اول kill نشودید؟ بعدشم orginal event /die کرده بود و به من نزدیک تر بود پس چرا تیر به او نخورد اگه چیت بود orginal event هم بعد کیل تو کیل می شد همان طور که در فیلم میبینید بد کیل این آقا تیر های من چرا به orginal event نخورد او که به من نزدیک بود و باید کیل میشد و اگر چیت بود تو یه تیر کیل میشدی ویلیام من ۴۰۰ تیر گرفتم که فقط از اونا۲۰۰ مونده بود با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehrshadHero ارسال شده در July 6, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2017 شاید من نزدیک ۲۰۰ تیر به این آقا زدم که بیشترشان اصابت نکرد مسله این است اگر چیت هسته چرا orginal event kill نشد؟ وبعد کیل این آقا چرا تیر های من به دیوار عصابت کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkRLeX ارسال شده در July 6, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2017 طبق قانونی که فاندر عزیز علی تایین کردن شما باید از تمامی موقعیت هایی که از گان استفاده میکنید فیلم تهیه کنید مخصوصا در ایونت ، و من فقط از شما درخواست فیلم اون صحنه رو دارم ، بهتون گفته بودم که فیلم رو نگه دارید ، پس بهونه نیارید با سپاس فراوان از تیم زحمت کش staff نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRHaN ارسال شده در July 11, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2017 (ویرایش شده) با سلام، بازیکن @Mehrshadiran اگر فیلم دارید در اختیار ما بذارید، در غیر این صورت از سرور محروم میشید!موفق باشید. ǶуρησтιƇ# http://s8.picofile.com/file/8300251600/me.png ویرایش شده July 11, 2017 توسط FaRHaN نقل قول Yσυя νєιηѕ ЯυN ΣмρTч ƓυƝƓσƊ# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkRLeX ارسال شده در July 13, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2017 من گزارشم رو پس میگیرم , با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRHaN ارسال شده در July 14, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2017 با سلامی دوباره، ما موظف هستیم حتی اگر شمتا شکایت رو پس بگیرید هم رسیدگی کنیم! بازیکن @Mehrshadiran باید فیلم خودشون رو همین جا بذارن.موفق باشید. ǶуρησтιƇ# http://s8.picofile.com/file/8300251600/me.png نقل قول Yσυя νєιηѕ ЯυN ΣмρTч ƓυƝƓσƊ# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRHaN ارسال شده در July 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2017 با سلام، بازیکن مورد نظر به دلیل نداشتن فیلم به مدت 20 روز از سرور محروم شدن.موفق باشید، بسته شد. ǶуρησтιƇ# نقل قول Yσυя νєιηѕ ЯυN ΣмρTч ƓυƝƓσƊ# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.