BardiaRs ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: قرار بود من ازش اینفرنوس بخرم گفت 2.750 ترنس کن 1 دلار برات میفروشم. من ترنس کردم گفت نیومده از بازی خارج شد بعد که اومد ادمین اوردیم ادمین moneylog کرد و دید 2.750 به او زدم ولی او از بازی خارج شد. بعد اومد من با ادین رفتم پیشش ادمین گفت یا اینفرنوس رو بهش بده یا پولو بعد طرف نتونس اینفرنوس رو بده پرمیوم نبود با پولم خانه خریده بود گفتن صیر کن تا فردا الان 2 روزه صبر کردم هیچی نیست. • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده January 21, 2021 توسط meysamj کنترل پنل اشتباه بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIireza ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد. نقل قول طبق قوانین تمامی خرید و فروش ها و مبادله های موجود در سرور، با دستورات ساخته شده در بازی با این هدف صورت می گیرد (مانند فروختن ماشین تنها با دستور SellCarTo/) و ما سهل انگاری های افراد را در استفاده از این دستورات تضمین نخواهیم کرد + بسته شد. ????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده