AminTiger ارسال شده در January 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: در فینال 15 تا تیر توفنگ (MP5) داد گفت اگه تیر تفنگ تموم شد دیگه نداری بعد خودش همش میدوید من تیرام که تموم شد با مشت اومدم بزنم گفت باختی تیرت تموم شد ( در صورتی که نگفته بود تیر تفنگ تموم شه میبازی) • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FcPoker ارسال شده در January 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2021 با سلام. شخص مربوطه 24 ساعت فرصت دارد مدارک ارسال کند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRCry ارسال شده در January 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2021 در هم اکنون، AminTiger گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: در فینال 15 تا تیر توفنگ (MP5) داد گفت اگه تیر تفنگ تموم شد دیگه نداری بعد خودش همش میدوید من تیرام که تموم شد با مشت اومدم بزنم گفت باختی تیرت تموم شد ( در صورتی که نگفته بود تیر تفنگ تموم شه میبازی) • مدارک (فیلم یا عکس): دوست عزیز فیلم اپلود میشه میزارم ضبور باشید در هم اکنون، AminTiger گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: در فینال 15 تا تیر توفنگ (MP5) داد گفت اگه تیر تفنگ تموم شد دیگه نداری بعد خودش همش میدوید من تیرام که تموم شد با مشت اومدم بزنم گفت باختی تیرت تموم شد ( در صورتی که نگفته بود تیر تفنگ تموم شه میبازی) • مدارک (فیلم یا عکس): اگه اینطور نبود 30 کا به شما میدهم در هم اکنون، ToToN گفته است: دوست عزیز فیلم اپلود میشه میزارم ضبور باشید اگه اینطور نبود 30 کا به شما میدهم دوستان من بلد نیستم حجمشو کم کنم یا اینجا بگذارم و اینکه در سایت اپلود هم که میگزارم میگوید حجم فایل زیاد است اگر کمکم کنید بزارم ممنون میشوم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در January 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2021 در 2 ساعت قبل، ToToN گفته است: دوست عزیز فیلم اپلود میشه میزارم ضبور باشید اگه اینطور نبود 30 کا به شما میدهم دوستان من بلد نیستم حجمشو کم کنم یا اینجا بگذارم و اینکه در سایت اپلود هم که میگزارم میگوید حجم فایل زیاد است اگر کمکم کنید بزارم ممنون میشوم سلام فیلم رو کات کنید و بخش مهم که ایونت هست رو آپلود کنید. راستی حجم فایلتون چقدره؟ برنامه جهت کات کردن فیلم Wondershare Filmora که حجم ناچیزی داره. برنامه جهت کم کردن حجم فیلم StaxRip که حجم ناچیزی داره. راستی داخل سایت picofile هم میتونید فیلمتون رو با حداکثر حجم 900 مگابایت آپلود کنید. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRCry ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 فیلم دادم ادمینی که گفتند در 2 دقیقه قبل، ToToN گفته است: فیلم دادم ادمینی که گفتند فیلم اپلود شده است برای ادمین فرستادم در قسمت پیام اومد است درست باشد باتشکر از ادمین حجم فیلم زیاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIireza ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد. نقل قول طبق قوانین برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید، تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود) + بسته شد. ????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده