Wilson ارسال شده در January 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: گفته میخوام Leader ship بزنم گفتم BK=BariKalla 80fp کرده درخواست پاک شدن FP دارم • مدارک (فیلم یا عکس): یو سی پی معلومه 3 ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در January 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2021 عزیزم اسکرین شات های بقیه چت هارو دارم در صورت درخواست به ادمین رسیدگی به شکایت میفرستم 1 ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در January 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @GelofeN لیدر @VARTOLU 24 ساعت فرصت برای ارائه شواهد دارا خواهد بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در January 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2021 با سلام طیِ بررسی های انجام شده، عملکردِ لیدر مربوطه صحیح بوده است. شکایت شما رد شد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده