StillAlive ارسال شده در January 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2021 سلام اقا مگه دوئل برای بازی کردن و مقایسه کردن سطح گانری نیست پس چرا کال میشه داد و بعضی وقتا هم ادم کرش می خوره خوب چرا وقتی من دارم با دوستم یا یه نفر که میخواد سطح گانری شو به صورت قانونی بدون اینکه من یهو گان بکشم پس میشه چند تغییر داد ۱_کال برای طرف نره و این موضوع مثله بیلیارد تو یه دنیا دیگه باشه ۲_و بشه گان رو انتخاب کرد ۳_و اگر ممکن نیست که در یک دنیا دیگر دوئل داد بس اون گان روی افراد دیگر بجز دو کسی که دوئل می دهند کار نکنه "مورد سه خیلی مهم چون بعضی وقتها در پینتبال دسته متوسطها دوئل می دند تیر به ماشینها و افراد می خوره و خوب هم برای کسی که سوار ماشین هستند و پیاده هستند تیر می خورن و بعضیها کال می دند" باتشکر ?You think I'm funny? Funny how ?funny like clown ?Do I amuse you لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در January 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2021 در 18 ساعت قبل، moein8585 گفته است: ۱_کال برای طرف نره و این موضوع مثله بیلیارد تو یه دنیا دیگه باشه باسلام. این موضوع در : مطرح شده. و این که در دنیای دیگه نباید بره چون به عنوان سوء استفاده از آن حساب میشه! در 18 ساعت قبل، moein8585 گفته است: ۲_و بشه گان رو انتخاب کرد گان بهتره خودمون بسازیم یا بخریم ، اگه سرور گان مفت بده بهمون هنگام دوئل اصلا خیلی مسخره میشه و حتی بر فرض Paintball هم 400$ کم میکنه که انگار هزینه ی گان هست. در 18 ساعت قبل، moein8585 گفته است: ۳_و اگر ممکن نیست که در یک دنیا دیگر دوئل داد بس اون گان روی افراد دیگر بجز دو کسی که دوئل می دهند کار نکنه در یک مکان خلوت و نزدیک به خانه دوئل بدهید ، مثلا در Rob هستید از دستور میشه سوء استفاده کرد تا Heal کم نشود توسط NG . ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRCry ارسال شده در January 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2021 در 19 ساعت قبل، moein8585 گفته است: سلام اقا مگه دوئل برای بازی کردن و مقایسه کردن سطح گانری نیست پس چرا کال میشه داد و بعضی وقتا هم ادم کرش می خوره خوب چرا وقتی من دارم با دوستم یا یه نفر که میخواد سطح گانری شو به صورت قانونی بدون اینکه من یهو گان بکشم پس میشه چند تغییر داد ۱_کال برای طرف نره و این موضوع مثله بیلیارد تو یه دنیا دیگه باشه ۲_و بشه گان رو انتخاب کرد ۳_و اگر ممکن نیست که در یک دنیا دیگر دوئل داد بس اون گان روی افراد دیگر بجز دو کسی که دوئل می دهند کار نکنه "مورد سه خیلی مهم چون بعضی وقتها در پینتبال دسته متوسطها دوئل می دند تیر به ماشینها و افراد می خوره و خوب هم برای کسی که سوار ماشین هستند و پیاده هستند تیر می خورن و بعضیها کال می دند" باتشکر داداش من فقط با اون قسمت کال دادن موافق هستم اما بفقیش یکمی نادرست هست چون نمیشه فکر کن تو با یه نوب بیوفتی و اون نمیدونه چجوری هست بازی و اون یه تفنگ ابکی بگیره مثلا deagle و تو مثلا با m4 بلدی بزنی و m4 رو انتخاب میکنی و میزنی و هر کی با هرچی بلده میزنه و میبره اصلا درست نیس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdZhd ارسال شده در January 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۱۵ در 17:44، ToToN گفته است: داداش من فقط با اون قسمت کال دادن موافق هستم اما بفقیش یکمی نادرست هست چون نمیشه فکر کن تو با یه نوب بیوفتی و اون نمیدونه چجوری هست بازی و اون یه تفنگ ابکی بگیره مثلا deagle و تو مثلا با m4 بلدی بزنی و m4 رو انتخاب میکنی و میزنی و هر کی با هرچی بلده میزنه و میبره اصلا درست نیس بهتره که طوری بشه که مثلا گان m4 رو برای دوئل انتخاب کنیم ولی خود سرور گان رو نده و از قبل داشته باشیمش و گان های دیگه اگه داشته باشی نتونی باهاش بزنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 نظرم + هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 در در ۱۳۹۹/۱۰/۱۴ در 21:54، StillAlive گفته است: ۱_کال برای طرف نره فقط با این مورد موافقم + نظرم درمورد سایر پیشنهادات شما - هست End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 با سلام نظرم - میباشد King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 5, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2023 در در ۱۳۹۹/۱۰/۱۴ در 21:54، StillAlive گفته است: ۱_کال برای طرف نره و این موضوع مثله بیلیارد تو یه دنیا دیگه باشه نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 (ویرایش شده) درود دوست عزیز: با پیشنهاد شما مخالف ام, ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (-) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! ویرایش شده September 2, 2023 توسط MaSiH 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در December 18, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2023 درود، ممنون بابت پیشنهادتون. این مواردی که گفتید امکان اضافه شدن آن نیست، و اگر هم چنین مواردی قرار باشد تغییر پیدا کند در سیستم دوئل، نیازمند دلایل محکم تری از سوی شما پیشنهاد دهنده محترم است. بی صبرانه منتظر پیشنهادات ارزشمند شما در آینده هستیم. بسته شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده