JeRjiS ارسال شده در July 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: باس لام و خسته نباشید خدمت لیدر محترم این اقا به بنده 3 بار اخظار دادن شو لاینسس بده بنده حواسم به چت نبود و شو نکردم ایوشن 4 وانتد دادن دلیل وانتدشون هم هست - نگهداری Materials بدون مجوز (Keeping materials without license) (فقط برای FBI) جالب اینجا من لیسانسم شو ندادم از کجا فهمیدن من لاینسس مت ندارم؟ و 4 وانتد دادن این دلیل اول شکایتم بنده لاینسس مت هم دارم ولی چون شو ندادم به خاظر بی توجی به کاپ2 وانتد باید میدادن جالب اینجاس وقتی بشون گفتم سریع 1 اخظار داد گفت جی کن داشتم صحبت میکردم که 2 وانتد داد و اقای گامبول کیل دادن خواستار بیگیری سریعتر هستم و در اس اس ها به زمان نگاه کنید و ببینید که من لاینسس داشتم فقط به خاظر بی توجی باید میداد و 2 وانتد بعدی ایشون 1 اخظار بود طبق قوانین باید 3 اخظار با فاصلع 3 ثانیه میدادن که ندادن با تشکر • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم ما همینیم که هستیم ? شاخ نیستیم چون گاو نیستیم ? خاص نیستیم چون عقده نداریم ? بالا نیستیم چون پرچم نیستیم ? فقط یه آدمیم, چیزی که خیلیا نیستن ...? تا اومدین گرگا رام کنیم سگا شاخ شدن لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/1645-%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده