Tiory ارسال شده در January 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2021 در 7 ساعت قبل، OmidGH گفته است: بدانید و آگاه باشید گلابیانی که در بانک FTP مینمایند و از فریز سو می استفند و با هزار رقم Buff مارو میزنند و EZ EZ مینمایند گلابی گندیده ای بیش نیستند. احسنت گلابی جان احسنت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Biggie ارسال شده در January 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۷ در 14:48، OmidGH گفته است: بدانید و آگاه باشید گلابیانی که در بانک FTP مینمایند و از فریز سو می استفند و با هزار رقم Buff مارو میزنند و EZ EZ مینمایند گلابی گندیده ای بیش نیستند. می توانیم میتوانی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در January 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2021 خوب Cop ها خودشونم اگه cop نبودن 10000000000% میومدن تو بانک ftp میکردن چون الان دیگه نمیتونن نمیان نمیدونم چرا اینجا انقد دارین دعوا میکنین واسه یه بحس الکی نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HardiN ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 (ویرایش شده) (چت الکی) ویرایش شده February 8, 2021 توسط Dignity نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 FTP باحال بود. دمت نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در February 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2021 من طرفدار کسی نیستم فقط یه سوال دارم از کسایی که به این اف تی پی مینازن، از 0 تا 100 چند درصد زحمت کشیدید که پلیس هارو بزنید؟ (RMB+LMB) یادم نیست کی و کجا ولی یه ویدیو اف تی پی دیدم یه نفر بود تنها داخل خونه 10 12 تا پلیس رو با کامبت شاتگان زد (فکر کنم Throne بود اسمش، مطمئن نیستم) ب نظرم اون واقعا اف تی پی بود کار شما ظلم به کاپه خب این بیچاره ها دستو پاشون بستس یه جا وایسادن شما هم میزنید دیگه من اسم تاپیکو اینارو که دیدم با ذوق اومدم ی اف تی پی ببینم حال کنم ک دیدم زرشک، ولی موزیک عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HardiN ارسال شده در February 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۷ در 14:48، OmidGH گفته است: بدانید و آگاه باشید گلابیانی که در بانک FTP مینمایند و از فریز سو می استفند و با هزار رقم Buff مارو میزنند و EZ EZ مینمایند گلابی گندیده ای بیش نیستند. گلابی طلایی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در February 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۲ در 13:07، AliAgent گفته است: من طرفدار کسی نیستم فقط یه سوال دارم از کسایی که به این اف تی پی مینازن، از 0 تا 100 چند درصد زحمت کشیدید که پلیس هارو بزنید؟ (RMB+LMB) یادم نیست کی و کجا ولی یه ویدیو اف تی پی دیدم یه نفر بود تنها داخل خونه 10 12 تا پلیس رو با کامبت شاتگان زد (فکر کنم Throne بود اسمش، مطمئن نیستم) ب نظرم اون واقعا اف تی پی بود کار شما ظلم به کاپه خب این بیچاره ها دستو پاشون بستس یه جا وایسادن شما هم میزنید دیگه من اسم تاپیکو اینارو که دیدم با ذوق اومدم ی اف تی پی ببینم حال کنم ک دیدم زرشک، ولی موزیک عالی بود Hitter بود http://uupload.ir/view/25jf_video_20200514043120358_by_vidcompact.mp4/ در 9 دقیقه قبل، LeoNarD گفته است: Hitter بود http://uupload.ir/view/25jf_video_20200514043120358_by_vidcompact.mp4/ @AliAgent ویرایش شده February 11, 2021 توسط LeoNarD 1 نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در July 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 صحیح شهروز جان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در July 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۱۲ در 21:21، Shahrooz گفته است: از اون فیلم هاست که اگه پلیسی شاخ شد میندازید جلوش https://uupload.ir/view/xt2_bandicam_2021-01-01_20-52-16-787.avi/ @HajjAli @tataloo @Shahrooz عالی دهنت سرویس نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OArshiyaO ارسال شده در July 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۱۰ در 12:02، Hard گفته است: صحیح شهروز جان به به نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shollmaqz ارسال شده در July 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2021 باو یه بازیه و سرگرمی و تمام حرفایی ک گفته میشه فقط ی حرفه همی..این ک بخوای توم جوابشو بدی و اون جواب بده و کم سطح و نووب و عز و نمیدونم این و اون کلا کار ی بچه 7 ساله 8ساله عه ک سر ی اسباب بازی دعوا می کنن ...بازیتو بکن خش باش در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۱ در 08:27، RiPMoHammaD گفته است: FTP باحال بود. دمت دادا ناموصن اون پروفتو وردار نقل قول همیشع به هوس ی غریبه میگیم عشق ورزیدن..... ولی به دلواپسی مادر میگیم گیر دادن!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در July 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۱۲ در 21:21، Shahrooz گفته است: از اون فیلم هاست که اگه پلیسی شاخ شد میندازید جلوش https://uupload.ir/view/xt2_bandicam_2021-01-01_20-52-16-787.avi/ @HajjAli @tataloo به معنای واقعی ریدین ب کل پلیسا 1 نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در July 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۲ در 14:07، AliAgent گفته است: من طرفدار کسی نیستم فقط یه سوال دارم از کسایی که به این اف تی پی مینازن، از 0 تا 100 چند درصد زحمت کشیدید که پلیس هارو بزنید؟ (RMB+LMB) یادم نیست کی و کجا ولی یه ویدیو اف تی پی دیدم یه نفر بود تنها داخل خونه 10 12 تا پلیس رو با کامبت شاتگان زد (فکر کنم Throne بود اسمش، مطمئن نیستم) ب نظرم اون واقعا اف تی پی بود کار شما ظلم به کاپه خب این بیچاره ها دستو پاشون بستس یه جا وایسادن شما هم میزنید دیگه من اسم تاپیکو اینارو که دیدم با ذوق اومدم ی اف تی پی ببینم حال کنم ک دیدم زرشک، ولی موزیک عالی بود به به مطالب حق 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OArshiyaO ارسال شده در July 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۷ در 14:48، OmidGH گفته است: بدانید و آگاه باشید گلابیانی که در بانک FTP مینمایند و از فریز سو می استفند و با هزار رقم Buff مارو میزنند و EZ EZ مینمایند گلابی گندیده ای بیش نیستند. @OmidGH صحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در July 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۴/۲۶ در 23:26، Shollmaqz گفته است: دادا ناموصن اون پروفتو وردار فک می کنم پروف خدت مث اسمت مسخرس شل مغز Shollmaqz :¬¦ ویرایش شده July 21, 2021 توسط TiAbolfazLTi نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shollmaqz ارسال شده در July 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2021 در 6 ساعت قبل، TiAbolfazLTi گفته است: فک می کنم پروف خدت مث اسمت مسخرس شل مغز Shollmaqz :¬¦ جیگر من اول اینکه من با شمای گل نبودم ...دومن عزیز من اون چیزی ک شما میگی پروف نیسو نام کاربریه گل پروف به عکسی میگن ک شما یا بقیه میذارن بعدشم (شول مغز)واسه خودش داستان داره پسرک..... نقل قول همیشع به هوس ی غریبه میگیم عشق ورزیدن..... ولی به دلواپسی مادر میگیم گیر دادن!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در July 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2021 در 2 ساعت قبل، Shollmaqz گفته است: جیگر من اول اینکه من با شمای گل نبودم ...دومن عزیز من اون چیزی ک شما میگی پروف نیسو نام کاربریه گل پروف به عکسی میگن ک شما یا بقیه میذارن بعدشم (شول مغز)واسه خودش داستان داره پسرک..... داداش چشماتو وا کن ببین چی نوشتم میگم پروفایل شما مثل اسمت(نیک نیم) مسخرس دوم اینکه این @RiPMoHammaD دوست صمیمی من هست و مثل داداش میمونیم منظور دیگه ای نداشتم 1 نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shollmaqz ارسال شده در July 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2021 در 56 دقیقه قبل، TiAbolfazLTi گفته است: داداش چشماتو وا کن ببین چی نوشتم میگم پروفایل شما مثل اسمت(نیک نیم) مسخرس دوم اینکه این @RiPMoHammaD دوست صمیمی من هست و مثل داداش میمونیم منظور دیگه ای نداشتم مگه من داشتم ! اوک خعش باشین 1 نقل قول همیشع به هوس ی غریبه میگیم عشق ورزیدن..... ولی به دلواپسی مادر میگیم گیر دادن!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در July 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 در 14 ساعت قبل، Shollmaqz گفته است: مگه من داشتم ! اوک خعش باشین دقت کردی @RiPMoHammaD بخاطر حرفت پروفایلشو عوض کرد نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shollmaqz ارسال شده در July 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 در 6 دقیقه قبل، TiAbolfazLTi گفته است: دقت کردی @RiPMoHammaD بخاطر حرفت پروفایلشو عوض کرد ن بابا دمش گرم ب مولا بوس بهش نقل قول همیشع به هوس ی غریبه میگیم عشق ورزیدن..... ولی به دلواپسی مادر میگیم گیر دادن!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dnis ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۱۲ در 21:21، Shahrooz گفته است: از اون فیلم هاست که اگه پلیسی شاخ شد میندازید جلوش https://uupload.ir/view/xt2_bandicam_2021-01-01_20-52-16-787.avi/ @HajjAli @tataloo نقل قول ᴏɴᴇ ᴅᴀʏ ᴛʜᴇ ꜱᴏɪʟ ᴋɴᴏᴡꜱ ᴛʜᴇ ᴠᴀʟᴜᴇ ᴏꜰ ʀᴀɪɴ ʙᴜᴛ ɪᴛ ᴡɪʟʟ ɴᴏᴛ ʀᴀɪɴ ᴛʜᴀᴛ ᴅᴀʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 این پست ماله ۴ ماه پیشه |: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahrooz ارسال شده در August 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در 14 ساعت قبل، Tiory گفته است: این پست ماله ۴ ماه پیشه |: ناموسا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.