Broker ارسال شده در December 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -- • توضیحات: سلام خدمت همگی با کمال احترام به امین عزیز مجبور به این شکایت شدم بنده چندین سری داخل فروم درخواست عضویت در فکشن پلیس گذاشتم و حتی پامم به تست نرسید ، این حالا به کنار چرا باید بازیکن ._.Hossein._. با داشتن رنک 2 متوسط تقلبی و نداشتن اسکیل 5 اصلحه فروشی وارد فکشن ویژه بشه؟ به مدارک به خوبی دقت کنید!!! • مدارک (فیلم یا عکس): این تصویر پروفایل UCP ایشون که ثابت میکنه داخل اقلیت پلیس اند موضوع اصلی اینجاست به تصویر توجه کنید ایشون در تاریخ 2020.9.22 در ساعت 13:17 وارد فکشن GSF شدن و در تاریخ 2020.9.22 در ساعت 14:23 رنک 2 خودشونو دریافت کردن ، دقت کردید ؟ در 1 ساعت موفق به دریافت رنک 2 دسته متوسط بدون داشتن اسکیل 5 اصلحه فروشی شدن! و در تاریخ 2020.9.22 در ساعت 14:24 از قکشن خارج شدن ! جالب نیست؟ و حالا سوال من این هست که چرا امین با این سابقه باید هچین کاری کنه؟ نه تنها امین بلکه لیدر های دیگر که به ایشون رنک تقلبی دادن و حق بقیه رو پایمال کردن؟؟؟؟ لطفا اعضای متخلف مجازات بشن @Meli @Ali @SFC یه مطلب هم اضافه کنم اینم عکس صفحه ucp ایشون قسمت اسکیل ها ممنون از ادمین عزیز لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/16349-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D9%84%DB%8C%D8%AF%D8%B1-amin/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در December 28, 2020 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 با سلام و درود: شکایت شما در حل بررسی است. شکایت شما تایید شد. رهبر مربوطه مجازات شدند. افسر مربوطه از اقلیت اخراج شدند. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/16349-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D9%84%DB%8C%D8%AF%D8%B1-amin/#findComment-190280 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده