OmidGH ارسال شده در December 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2020 (ویرایش شده) با سلام مشکلی که در اکثر فکشن ها و به ویژه فکشن های FBI و NG مشاهده میشه کمبود وسایل نقلیه و نبودن لیدر و ساب برای FVR/ دادن هست. این مشکل به حدی حاد بود که یروز راب بود ما نه لیدر داشتیم نه ساب و به خاطر مهارت کم رابر ها راب خیلی طول کشید و HQ اقلیت FBI از ماشین خالی شده بود و ما با پای پیاده به سمت بانک میرفتیم که شکر خدا راب تو LV بود و اگه راب در SF بود رسوندن سمپل کار خدا بود. ایده ای که به ذهن من رسید این بود که FVR/ بشه مثل Togcollab/ که فقط بالاترین رنک آنلاین توان استفاده رو داره که در صورت عدم حضور لیدر و ساب با مشکلات مشابه روبرو نشیم. @Ali @Meli @RealSlimShady @ZombieRanger ویرایش شده December 26, 2020 توسط OmidGH یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PumpKin ارسال شده در December 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2020 در 2 ساعت قبل، OmidGH گفته است: با سلام مشکلی که در اکثر فکشن ها و به ویژه فکشن های FBI و NG مشاهده میشه کمبود وسایل نقلیه و نبودن لیدر و ساب برای FVR/ دادن هست. این مشکل به حدی حاد بود که یروز راب بود ما نه لیدر داشتیم نه ساب و به خاطر مهارت کم رابر ها راب خیلی طول کشید و HQ اقلیت FBI از ماشین خالی شده بود و ما با پای پیاده به سمت بانک میرفتیم که شکر خدا راب تو LV بود و اگه راب در SF بود رسوندن سمپل کار خدا بود. ایده ای که به ذهن من رسید این بود که FVR/ بشه مثل Togcollab/ که فقط بالاترین رنک آنلاین توان استفاده رو داره که در صورت عدم حضور لیدر و ساب با مشکلات مشابه روبرو نشیم. @Ali @Meli @RealSlimShady @ZombieRanger موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در December 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2020 در 2 ساعت قبل، OmidGH گفته است: با سلام مشکلی که در اکثر فکشن ها و به ویژه فکشن های FBI و NG مشاهده میشه کمبود وسایل نقلیه و نبودن لیدر و ساب برای FVR/ دادن هست. این مشکل به حدی حاد بود که یروز راب بود ما نه لیدر داشتیم نه ساب و به خاطر مهارت کم رابر ها راب خیلی طول کشید و HQ اقلیت FBI از ماشین خالی شده بود و ما با پای پیاده به سمت بانک میرفتیم که شکر خدا راب تو LV بود و اگه راب در SF بود رسوندن سمپل کار خدا بود. ایده ای که به ذهن من رسید این بود که FVR/ بشه مثل Togcollab/ که فقط بالاترین رنک آنلاین توان استفاده رو داره که در صورت عدم حضور لیدر و ساب با مشکلات مشابه روبرو نشیم. @Ali @Meli @RealSlimShady @ZombieRanger Nice لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در December 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2020 در 23 ساعت قبل، OmidGH گفته است: با سلام مشکلی که در اکثر فکشن ها و به ویژه فکشن های FBI و NG مشاهده میشه کمبود وسایل نقلیه و نبودن لیدر و ساب برای FVR/ دادن هست. این مشکل به حدی حاد بود که یروز راب بود ما نه لیدر داشتیم نه ساب و به خاطر مهارت کم رابر ها راب خیلی طول کشید و HQ اقلیت FBI از ماشین خالی شده بود و ما با پای پیاده به سمت بانک میرفتیم که شکر خدا راب تو LV بود و اگه راب در SF بود رسوندن سمپل کار خدا بود. ایده ای که به ذهن من رسید این بود که FVR/ بشه مثل Togcollab/ که فقط بالاترین رنک آنلاین توان استفاده رو داره که در صورت عدم حضور لیدر و ساب با مشکلات مشابه روبرو نشیم. @Ali @Meli @RealSlimShady @ZombieRanger قسمت اخرش موافقم 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در December 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2020 (ویرایش شده) اینکه Spawnchange اضافه بشه که بتونید از NG HQ و LSPD هم Respawn بشید رو موافقم من حتی به مسئول محترم هم توضیحات ابلاغ شده چون خیلی به ما کمک میکنه از هر نظری که دیده بشه اما تو این مورد یک سری مسائل به وجود میاد هاستر ها و ادمین هایی که ML دارن همیشه اکثرا حضور دارن اگه تو این مواقع با فکشن ها با دادن ریپورت همکاری کنن خیلی میتونه قابل توجه تر باشه تا مثلا من بیام برای FBI ...FVR بدم من نیت امید رو درک میکنم همیشه مشکل FVR تو هر فکشنی هست نظرم این هستش که برای SFPD نیاز به اون همه ماشین نیست چون به ندرت استفاده میشه و کارایی هم خیلی نداره NRG 2 X Infernus 1 X Bullet 1 X SFPD 2 X HPV 1 X Maverick 1 X هم کافیه لطفا بقیش رو داخل HQ های دیگر پخش کنید این اقلامی هم که نامبرده شد شاید روزی یک مرتبه از این ها استفاده بشه پس در نتیجه LSPD مرکز هستش اکثر اعضای دپارتمانت از اینجا وسیله نقلیه برمیدارن یک مقداری مثل infernus bullet NRG برگرده بقیه وسیله ها برای FBI پخش بشه من نظر خودم رو گفتم امیدوارم که رسیدگی بشه این مشکل خیلی ها هستش نه فقط شخص من. ویرایش شده December 29, 2020 توسط AlirezZza اشتباه تایپی ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در December 29, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2020 در 9 ساعت قبل، AlirezZza گفته است: اینکه Spawnchange اضافه بشه که بتونید از NG HQ و LSPD هم Respawn بشید رو موافقم من حتی به مسئول محترم هم توضیحات ابلاغ شده چون خیلی به ما کمک میکنه از هر نظری که دیده بشه اما تو این مورد یک سری مسائل به وجود میاد هاستر ها و ادمین هایی که ML دارن همیشه اکثرا حضور دارن اگه تو این مواقع با فکشن ها با دادن ریپورت همکاری کنن خیلی میتونه قابل توجه تر باشه تا مثلا من بیام برای FBI ...FVR بدم من نیت امید رو درک میکنم همیشه مشکل FVR تو هر فکشنی هست نظرم این هستش که برای SFPD نیاز به اون همه ماشین نیست چون به ندرت استفاده میشه و کارایی هم خیلی نداره NRG 2 X Infernus 1 X Bullet 1 X SFPD 2 X HPV 1 X Maverick 1 X هم کافیه لطفا بقیش رو داخل HQ های دیگر پخش کنید این اقلامی هم که نامبرده شد شاید روزی یک مرتبه از این ها استفاده بشه پس در نتیجه LSPD مرکز هستش اکثر اعضای دپارتمانت از اینجا وسیله نقلیه برمیدارن یک مقداری مثل infernus bullet NRG برگرده بقیه وسیله ها برای FBI پخش بشه من نظر خودم رو گفتم امیدوارم که رسیدگی بشه این مشکل خیلی ها هستش نه فقط شخص من. علیرضا جان من نگفتم که جوری شه شما برای ما FVR/ بدی گفتم طوری شه که در هر فکشن بالاترین رنک آنلاین بتونه این CMD رو بزنه دقیقا مثل Togcollab/ که فقط بالا ترین رنک آنلاین هر فکشن میتونه استفاده کنه. و با اضافه شدن یک دستگاه Maverick به لیست وسایل FBI موافقم چون در مواقع راب خیلی به کار میاد و سرعت و تعداد انتقال ماموران رو زیاد میکنه. یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در December 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2020 در 14 ساعت قبل، OmidGH گفته است: علیرضا جان من نگفتم که جوری شه شما برای ما FVR/ بدی گفتم طوری شه که در هر فکشن بالاترین رنک آنلاین بتونه این CMD رو بزنه دقیقا مثل Togcollab/ که فقط بالا ترین رنک آنلاین هر فکشن میتونه استفاده کنه. و با اضافه شدن یک دستگاه Maverick به لیست وسایل FBI موافقم چون در مواقع راب خیلی به کار میاد و سرعت و تعداد انتقال ماموران رو زیاد میکنه. این هم پیشنهاد خوبیه چون لیدر و سابلیدر همیشه نمیتونن انلاین باشن موافقم ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در January 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۹ در 21:30، OmidGH گفته است: و با اضافه شدن یک دستگاه Maverick به لیست وسایل FBI موافقم چون در مواقع راب خیلی به کار میاد و سرعت و تعداد انتقال ماموران رو زیاد میکنه. اینطوری 90% Rob Fail. ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در January 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2021 نه تنها در کاپ لازم هست بلکه در فکشن های دیگر مثل SI نیز لازم هست، برای مثال بعضی وقت ها نه لیدر هست نه ساب لیدر و برای تست Flying باید FVR بدهند اما کسی نیست. اگر ادمین مسئول لیدر ها باشد که باید به انها زحمت بدهیم تا FVR کنند اگر کسی نباشد که دیگه هیچی. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRCry ارسال شده در January 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2021 (ویرایش شده) موافقم ویرایش شده January 4, 2021 توسط ToToN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در January 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۴ در 03:17، OmidGH گفته است: @RealSlimShady گلابی نباش بیا نظر بده خار نداره به خدا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در January 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۶ در 22:05، OmidGH گفته است: با سلام مشکلی که در اکثر فکشن ها و به ویژه فکشن های FBI و NG مشاهده میشه کمبود وسایل نقلیه و نبودن لیدر و ساب برای FVR/ دادن هست. این مشکل به حدی حاد بود که یروز راب بود ما نه لیدر داشتیم نه ساب و به خاطر مهارت کم رابر ها راب خیلی طول کشید و HQ اقلیت FBI از ماشین خالی شده بود و ما با پای پیاده به سمت بانک میرفتیم که شکر خدا راب تو LV بود و اگه راب در SF بود رسوندن سمپل کار خدا بود. ایده ای که به ذهن من رسید این بود که FVR/ بشه مثل Togcollab/ که فقط بالاترین رنک آنلاین توان استفاده رو داره که در صورت عدم حضور لیدر و ساب با مشکلات مشابه روبرو نشیم. @Ali @Meli @RealSlimShady @ZombieRanger موافقم ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در January 26, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2021 @RealSlimShady به جای Hide کردن مارو از نظرت بهره مند کن یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YaXuN ارسال شده در March 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۷ در 14:19، OmidGH گفته است: @RealSlimShady به جای Hide کردن مارو از نظرت بهره مند کن هر نظر 100k پیشنهاد خوبیه این تو همه فکشن ها نیاز هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MatriX ارسال شده در April 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۶ در 22:05، OmidGH گفته است: با سلام مشکلی که در اکثر فکشن ها و به ویژه فکشن های FBI و NG مشاهده میشه کمبود وسایل نقلیه و نبودن لیدر و ساب برای FVR/ دادن هست. این مشکل به حدی حاد بود که یروز راب بود ما نه لیدر داشتیم نه ساب و به خاطر مهارت کم رابر ها راب خیلی طول کشید و HQ اقلیت FBI از ماشین خالی شده بود و ما با پای پیاده به سمت بانک میرفتیم که شکر خدا راب تو LV بود و اگه راب در SF بود رسوندن سمپل کار خدا بود. ایده ای که به ذهن من رسید این بود که FVR/ بشه مثل Togcollab/ که فقط بالاترین رنک آنلاین توان استفاده رو داره که در صورت عدم حضور لیدر و ساب با مشکلات مشابه روبرو نشیم. @Ali @Meli @RealSlimShady @ZombieRanger Nice لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LilPeep ارسال شده در June 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2021 پیشنهاد خوبیه فقطم برای کاپ انجام شه عالی میشه یا اینکه تایم ریسپاون ماشینی که درحال استفاده نیست هم کم شه ???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ?????? ? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ?????? ▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در June 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۱۰/۹ در 21:30، OmidGH گفته است: علیرضا جان من نگفتم که جوری شه شما برای ما FVR/ بدی گفتم طوری شه که در هر فکشن بالاترین رنک آنلاین بتونه این CMD رو بزنه دقیقا مثل Togcollab/ که فقط بالا ترین رنک آنلاین هر فکشن میتونه استفاده کنه. و با اضافه شدن یک دستگاه Maverick به لیست وسایل FBI موافقم چون در مواقع راب خیلی به کار میاد و سرعت و تعداد انتقال ماموران رو زیاد میکنه. داداش با این ماوریک ما ملایم ها چه کنیم از اون بالا با ماوریک میکوبی تو سر گانر ها و رانر ها خوت درسته جر میخوری ولی Rob Failed ویرایش شده June 19, 2021 توسط abolfazlkermani3636 به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMeHRaN ارسال شده در June 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۶ در 22:05، OmidGH گفته است: با سلام مشکلی که در اکثر فکشن ها و به ویژه فکشن های FBI و NG مشاهده میشه کمبود وسایل نقلیه و نبودن لیدر و ساب برای FVR/ دادن هست. این مشکل به حدی حاد بود که یروز راب بود ما نه لیدر داشتیم نه ساب و به خاطر مهارت کم رابر ها راب خیلی طول کشید و HQ اقلیت FBI از ماشین خالی شده بود و ما با پای پیاده به سمت بانک میرفتیم که شکر خدا راب تو LV بود و اگه راب در SF بود رسوندن سمپل کار خدا بود. ایده ای که به ذهن من رسید این بود که FVR/ بشه مثل Togcollab/ که فقط بالاترین رنک آنلاین توان استفاده رو داره که در صورت عدم حضور لیدر و ساب با مشکلات مشابه روبرو نشیم. @Ali @Meli @RealSlimShady @ZombieRanger خیلی خوبه امیدوارم عملی شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 در در ۱۳۹۹/۱۰/۶ در 22:05، OmidGH گفته است: با سلام مشکلی که در اکثر فکشن ها و به ویژه فکشن های FBI و NG مشاهده میشه کمبود وسایل نقلیه و نبودن لیدر و ساب برای FVR/ دادن هست. این مشکل به حدی حاد بود که یروز راب بود ما نه لیدر داشتیم نه ساب و به خاطر مهارت کم رابر ها راب خیلی طول کشید و HQ اقلیت FBI از ماشین خالی شده بود و ما با پای پیاده به سمت بانک میرفتیم که شکر خدا راب تو LV بود و اگه راب در SF بود رسوندن سمپل کار خدا بود. ایده ای که به ذهن من رسید این بود که FVR/ بشه مثل Togcollab/ که فقط بالاترین رنک آنلاین توان استفاده رو داره که در صورت عدم حضور لیدر و ساب با مشکلات مشابه روبرو نشیم. @Ali @Meli @RealSlimShady @ZombieRanger ایده بهتری دارم زمانی که نیاز به FVR هست یک سیستم Vote باشه مثلا کاپ درخواست FVR داده: All unite Special Agent: Ravin request for /FVR:[PD,FBI,NG] داخل چت بیاد. بقیه بازیکنان کاپ هم با دستور A]ccept [R]equest [F]vr]/ یا همون ARF/ به تعداد لازم رسید FVR انجام میشه به صورت اتوماتیک. دستور درخواست FVR هم میتونه این باشه Request fvr [PD,FBI,NG] این نظره بنده هست یکم پیچیده شد اما اجرا بشه راحت هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 در 10 دقیقه قبل، Ravin گفته است: ایده بهتری دارم زمانی که نیاز به FVR هست یک سیستم Vote باشه مثلا کاپ درخواست FVR داده: All unite Special Agent: Ravin request for /FVR:[PD,FBI,NG] داخل چت بیاد. بقیه بازیکنان کاپ هم با دستور A]ccept [R]equest [F]vr]/ یا همون ARF/ به تعداد لازم رسید FVR انجام میشه به صورت اتوماتیک. دستور درخواست FVR هم میتونه این باشه Request fvr [PD,FBI,NG] این نظره بنده هست یکم پیچیده شد اما اجرا بشه راحت هست. با این مورد موافقم (+) کامندی اضافه بشه که اگر نصف بیشتر اعضا آنلاین اقلیت از آن استفاده کنند وسایل Respawn بشن 1 End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 با سلام نظرم - میباشد King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 5, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. پ.ن: نظر سنجی می تواند باعث ایجاد اختلال در نظم سرور شود. پیشنهاد: تمامی رهبرای اقلیت های ویژه همانند دستور Spawnchange قادر به FVR به تمامی اقایت های ویژه باشند. این امکان در زمانی قابل اجرا باشد که رنک +6 در اقلیت مربوطه حضور نداشته باشد همچنین اخطار FVR توسط leader یا sub-leader در چت اقلیت D/ نشان داده شود ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در July 12, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2023 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز برخی از پیشنهادات شما در آپدیت 3.5.0 برطرف شده است ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده