iNSANE ارسال شده در January 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲ در 18:53، AliSltN گفته است: هی من میخوام ریا نکنم هیچی نگم نمیزارین ک اینم محیط کاربری من: لعنتی حداقل مانیتور خمیده برنمی داشتی که بتونی درست فتوشاپ کنی xDDDD نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در February 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۲۴ در 13:57، Reduce گفته است: اینم محیط کاربری من یه دروغی بگو بهت بخوره جی تیآی، لانچر کو رو دسکتاپ؟ اصن دسکتاپ نه رو نوار پایینم نیست اونو ولش اون میکروفون اونجا چیه؟مگه تو نمی گفتی میکروفون ندارم در در ۱۳۹۹/۱۱/۸ در 21:27، Erfandf گفته است: البته زیر میز ، داخل کشو و پشت PC هم راز و راز های بزرگیست به نظرم دستمال کاغذی برای مواقع خونریزیه و انبر دست هم برا اگه جایی گیر کرد درش بیاری نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در February 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2021 در 11 دقیقه قبل، Casar گفته است: یه دروغی بگو بهت بخوره جی تیآی، لانچر کو رو دسکتاپ؟ اصن دسکتاپ نه رو نوار پایینم نیست اونو ولش اون میکروفون اونجا چیه؟مگه تو نمی گفتی میکروفون ندارم لانچر و گیم رو قایم کردم میکروفون هم ندارم ماله کسیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در February 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2021 در 4 دقیقه قبل، Reduce گفته است: میکروفون هم ندارم ماله کسیه چه جالب! وصله به سیستم نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در February 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲ در 18:53، AliSltN گفته است: هی من میخوام ریا نکنم هیچی نگم نمیزارین ک اینم محیط کاربری من: این سیستم به این خوبی اگه دست تو بود چطور لانچری که باز شده ویندوزش قدیمیه؟ هلپ می 1 نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
StillAlive ارسال شده در February 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲ در 18:53، AliSltN گفته است: هی من میخوام ریا نکنم هیچی نگم نمیزارین ک اینم محیط کاربری من: مادر فتوشاپ نقل قول ?You think I'm funny? Funny how ?funny like clown ?Do I amuse you لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در February 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2021 در 4 ساعت قبل، moein8585 گفته است: مادر فتوشاپ مَردِ، کدوم مردی رو دیدی مادر بشه؟ شوخی. نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در February 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2021 بچه فتوشاپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در February 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۲۴ در 01:06، Erfandf گفته است: نقل قول @HolyKnighT @Original @83mehrdad83 @Saeed672 @CLinTon @Liberty @NimaB @Ali شما هم بزار کمی حال کنیم . این بد نیست که، بلد نیستی استفاده کنی. مگه همه چیز اینه که یه PC گیمینگ داشته باشی که تو GTA تاپ باشی؟ اونم GTA sa؟ موفق! نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در February 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۲۴ در 01:06، Erfandf گفته است: سلام این تاپیک صرفا محض سرگرمیست . دوستان میتونند عکسی از محیطی که گیم پلی میدهند را در تاپیک قرار دهند . @HolyKnighT @Original @83mehrdad83 @Saeed672 @CLinTon @Liberty @NimaB @Ali شما هم بزار کمی حال کنیم . چرا میکروفن رو از وست نصف کردی نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaFa ارسال شده در February 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۴ در 12:30، KinGWesT گفته است: حداقل اون esam.irاینارو پاک میکردی از رو عکس بعد میزاشتی اینم ماله مایه SS TALIGH REASON:TEAM SPEAK TO KE MIC NADARE CHERA TS DARE? DAHANET نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در February 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2021 در 4 ساعت قبل، Marlboro گفته است: SS TALIGH REASON:TEAM SPEAK TO KE MIC NADARE CHERA TS DARE? DAHANET یه زمانی داشتم بعد ریده شد بهش :I نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در February 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۶ در 09:33، WoIF گفته است: چرا میکروفن رو از وست نصف کردی به قرآن رو گوشم بود نصف شد ، چسبوندم از طرفی دیگه نصف شد و باز هم چسبودنم اینبار متلاشی شد. نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در February 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲ در 18:53، iHeCToR گفته است: هی من میخوام ریا نکنم هیچی نگم نمیزارین ک اینم محیط کاربری من: حاجی خوشم اومد از ادیتت انشالا به این سیستم هم میرسی در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۲ در 21:12، CrystalMaiden گفته است: این سیستم به این خوبی اگه دست تو بود چطور لانچری که باز شده ویندوزش قدیمیه؟ هلپ می اوخ, راست میگه من حواسم نبود ویندوز XP'e!!!... منتظر پاسخ های حکیمانه ی شما هستیم @iHeCToR نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در February 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2021 در 3 ساعت قبل، korider گفته است: حاجی خوشم اومد از ادیتت انشالا به این سیستم هم میرسی اوخ, راست میگه من حواسم نبود ویندوز XP'e!!!... منتظر پاسخ های حکیمانه ی شما هستیم @iHeCToR =D 1 1 1 نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
StillAlive ارسال شده در February 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2021 (ویرایش شده) همیشه میگن انگور ناب دست شغال می افته یعنی سیستم گیمینگ خوب دسته یه نوب می افته و گرنه نصف ماها تو ایران سیستمای خونگی ساده داریم پس هر کی سیستم گیمینگ داشت که نشود پروالان بعضی از اینا که سیستمای خفن حرفه ای تو CS:GO و... بازی دیگه نوبن و یه ادم تو پایین شهر با یه سیستم ساده صندلی پلاستیکی از اونا بهتره ویرایش شده February 19, 2021 توسط moein8585 2 1 نقل قول ?You think I'm funny? Funny how ?funny like clown ?Do I amuse you لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در February 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2021 در 20 ساعت قبل، moein8585 گفته است: همیشه میگن انگور ناب دست شغال می افته یعنی سیستم گیمینگ خوب دسته یه نوب می افته و گرنه نصف ماها تو ایران سیستمای خونگی ساده داریم پس هر کی سیستم گیمینگ داشت که نشود پروالان بعضی از اینا که سیستمای خفن حرفه ای تو CS:GO و... بازی دیگه نوبن و یه ادم تو پایین شهر با یه سیستم ساده صندلی پلاستیکی از اونا بهتره گل گفتی، آفرین!! بسیار زیبا. نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در February 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 21, 2021 نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در February 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۸ در 20:38، SuSpEcT گفته است: با این سنت اومدی SA-MP ؟! هرکس هرچی هست به خودش مربوطه، تو حق نداری چیزی که با اراده ی خودش نبوده رو مسخره کنی نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در February 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۳ در 18:37، OmidGH گفته است: بخند تا دنیا بهت بخنده نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در February 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2021 نقل قول Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در February 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۸ در 20:38، SuSpEcT گفته است: یک عکسم از خودم اگر مشکلی نداره جون چه پسری نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در March 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۷ در 11:32، Ryse گفته است: جون چه پسری در در ۱۳۹۹/۱۲/۷ در 07:09، Founder گفته است: حس میکنم فتو شاپه چون همه چی تاره و فقط لانچر واضحه با اون آرم گوشه ی پایین سمت چپ یکم مطمئنم میکنه. نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در March 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2021 در 20 دقیقه قبل، LoneMan گفته است: حس میکنم فتو شاپه چون همه چی تاره و فقط لانچر واضحه با اون آرم گوشه ی پایین سمت چپ یکم مطمئنم میکنه. عزیزم معلومه سنت کمه و تجربت پایینه که این نظر رو میدی، آرمه پایین آرمه گوشی های Redmi هست، که گوشیه من Redmi Note 9 هست تار بودنه صفحه هم دلیلش اینه فکوس انداختم روی مانیتور و تمام آیکون های دسکتاپ نامعلوم باشه و فقط لانچر معلوم باشه. نقل قول Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScreaM ارسال شده در March 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۷ در 00:02، Ryse گفته است: جون چه پسری XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD یه زمان با کیا پلی میدادیم الان با کیا! نقل قول Every Thing is Black in My World لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.