iErfaN ارسال شده در December 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2020 (ویرایش شده) باسلام. 1.هیچی فقط بگم که حالا که نئون قیمت بالایی داره ، تنوع رنگ ها هم درصورت امکان بیشتر بشه . یا هنگام انتخاب نئون ی لیستی مثل Carcolors بیاد. یا مثلا اگه همچین چیزی نمیشه انجام داد ، فقط چندتا رنگ مثل مشکی ، بنفش ،قهوه ای ، نارنجی و... ادد بشه. 2.درضمن درصورت امکان ی چیز درمورد تعویض نئون بگم که بسیاری از افراد کمی وسواس دارن و به بهونه ی پرسپولیسی یا استقلالی ، ماشین دسته 2 نمیخرن ، برای مثال قرمز هست اونا استقلالی . نمیخرن دیگه ، مثلا تعویض نئون را به اندازه قیمت خرید بیمه آن ماشین باشه به (Money) برای مثال یک ماشینی مثل Voodoo نئونش آبی هست ، قیمت یک بیمه هم 2کا ، میخواد ی نفر قرمزش بکنه . به جای اینکه دوباره واسه ی عوض کردن نئون گلد بدیم ، 2کا پول بدیم ، اینفرنوس 15کا مثلا اینطوری کمی تنوع داخلش ایجاد میشه و بسیاری از افراد هی نگن چون نئونش این رنگی هست نمیخوام. درمورد رنگ گلدی نظر خاصی ندارم . +من نه پرسپولیسی ام نه استقلالی (اصلا طرفدار فوتبال نیستم زیاد)که بخوام نوع نئون چی باشع ، اما آبی باشه (رنگ مورد علاقم)بهتره . اگرم چیز دیگه ای بود مشکلی ندارم . // ، این اتفاق فروش ماشین قبلنا واسم اتفاق افتاده بود و قرار نیست ماشین هایم رو سل بدم. *و اینکه گفتم چون بسیاری از دوستان و پلیران این مشکلو دارن ) من با این قضیه(شماره 2) مشکلی ندارم اما اگه انجام بشه بهتره . ویرایش شده December 13, 2020 توسط Erfandf 1 ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wanderer ارسال شده در December 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2020 مورد شماره 1 میشه که خودتون باید برید نئون کاستوم بخیر (به هر رنگی که خواستید) تا اونجایی که یادمه قیمت نئون کاستوم 41 کا گُلد بودش .Without rain nothing grows .Learn to embrace the storms of your life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wanderer ارسال شده در December 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2020 در 8 ساعت قبل، HolyKnighT گفته است: نئون گرونه حق میدم بت، اما اسکین ! واقعا الان چرا جزیره دیلیت کردن الان کجا بریم فیش بگیریم؟ اگه فیش نباشه هیچ در آمدی نمیتونیم داشته باشیم یه آرزوی اسکین موند رو دلمون عزیز من فیش که قبلا نبود اصلا و بازی عادلانه تر بود دیگه همه یه Infernus زیر پاشون پلیر های لول پایین تر مثلا لول 7 تمپا اینا داشتن نه اینکه طرف لولش 7 باشه و اینفرنوس سوار باشه اینجوری فرقی بین یکی که تازه اومده با یکی که سال هاس داره بازی میکنه نیست .Without rain nothing grows .Learn to embrace the storms of your life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wanderer ارسال شده در December 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2020 در 12 ساعت قبل، HolyKnighT گفته است: باز یه در آمدی بود خوب الان با چه شغلی میخوای پیش ببری؟ همونطوری که قبل اینکه فیش بیاد ولی با این حال فیش هست هنوزم میتونید برید بگیرید .Without rain nothing grows .Learn to embrace the storms of your life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Howard ارسال شده در December 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2020 چــــــــــــــــــــــــقــــــــــــــــــدر خوب میشد تگه نئون ها رنگ های بیشتری داشتن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در December 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2020 در 6 ساعت قبل، HeroShima گفته است: چــــــــــــــــــــــــقــــــــــــــــــدر خوب میشد تگه نئون ها رنگ های بیشتری داشتن 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirmohammad1384 ارسال شده در April 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2021 سلام دوستان من امروز یه اینف odo 600km خریدم با نئون بنفش بعد اینکه رفتم turing و خارج شدم نئون ماشین غیب شد الانم هرکاری میکنم نمیاد نئون وجود داره چون میتونم خاموش روشنش کنم اما نورش نیس خواهشا اگه میدونید باید چیکار کنم بگید.❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در April 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۲۳ در 15:23، iErfaN گفته است: قهوه ای ناموسا کی میاد نئون قهوه ای بندازه ولی رنگ اضافه بشه خوبه در در ۱۳۹۹/۹/۲۳ در 15:23، iErfaN گفته است: 2.درضمن درصورت امکان ی چیز درمورد تعویض نئون بگم که بسیاری از افراد کمی وسواس دارن و به بهونه ی پرسپولیسی یا استقلالی ، ماشین دسته 2 نمیخرن ، برای مثال قرمز هست اونا استقلالی . نمیخرن دیگه ، مثلا تعویض نئون را به اندازه قیمت خرید بیمه آن ماشین باشه به (Money) برای مثال یک ماشینی مثل Voodoo نئونش آبی هست ، قیمت یک بیمه هم 2کا ، میخواد ی نفر قرمزش بکنه . به جای اینکه دوباره واسه ی عوض کردن نئون گلد بدیم ، 2کا پول بدیم ، اینفرنوس 15کا مثلا اینطوری کمی تنوع داخلش ایجاد میشه و بسیاری از افراد هی نگن چون نئونش این رنگی هست نمیخوام. بنظر من ی حرکتی انجام بدن بشه نئون هارو باهم چنج کنی ام خوب میشه مثلا یکی ک ابی میخواد با یکی ک قرمز میخواد عوض میکنن هردو ب خواسته هاشون میرسن! در 6 ساعت قبل، amirmohammad1384 گفته است: سلام دوستان من امروز یه اینف odo 600km خریدم با نئون بنفش بعد اینکه رفتم turing و خارج شدم نئون ماشین غیب شد الانم هرکاری میکنم نمیاد نئون وجود داره چون میتونم خاموش روشنش کنم اما نورش نیس خواهشا اگه میدونید باید چیکار کنم بگید.❤ داش روزه دیده نمیشه شب ها میبینیش یا برو ی جای تاریک کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در April 19, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2021 در 7 ساعت قبل، amirmohammad1384 گفته است: سلام دوستان من امروز یه اینف odo 600km خریدم با نئون بنفش بعد اینکه رفتم turing و خارج شدم نئون ماشین غیب شد الانم هرکاری میکنم نمیاد نئون وجود داره چون میتونم خاموش روشنش کنم اما نورش نیس خواهشا اگه میدونید باید چیکار کنم بگید.❤ سلام، ممکن است که همزمان هوای سرور تغییر کرده و نئون برای همه غیب میشه، در جدود 40الی 60دقیقه باید صبر کنید هوا تغییر داده بشه! مگه اینکه اون رو حذف کرده باشید! (اگه /togneon کار نکند یعنی حذف شده) و اینکه اینقدر تاپیکای قدیمی رو بالا نیارید ممکنه اون زمان عصر نوبیتم بوده باشه 1 ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در April 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2021 (ویرایش شده) مثل همیشه =)))) ویرایش شده April 20, 2021 توسط Farab ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirmohammad1384 ارسال شده در April 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 دوستان من امروز وارد سرور شدم و متوجه تغییر اندازه و عرض ماشین ها وکاراکتر ها شدم چطوری این مشکل رو حل کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در April 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 در 2 ساعت قبل، amirmohammad1384 گفته است: دوستان من امروز وارد سرور شدم و متوجه تغییر اندازه و عرض ماشین ها وکاراکتر ها شدم چطوری این مشکل رو حل کنم؟ یعنی چه SS بده ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در April 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 در 5 ساعت قبل، amirmohammad1384 گفته است: دوستان من امروز وارد سرور شدم و متوجه تغییر اندازه و عرض ماشین ها وکاراکتر ها شدم چطوری این مشکل رو حل کنم؟ resolution عوض شده ویندوز آپدیت دادم مجبور شدم برای resolution دوباره نصب کنم پ.ن من دیگه ویندوز آپدیت نمیدم یه بار صفحه آبی مرگ این بار هم این لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در April 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 در 6 ساعت قبل، amirmohammad1384 گفته است: دوستان من امروز وارد سرور شدم و متوجه تغییر اندازه و عرض ماشین ها وکاراکتر ها شدم چطوری این مشکل رو حل کنم؟ Esc < Options > Display Setting > Advanced > Widescreen off/on 1 ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در April 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 در 54 دقیقه قبل، iErfaN گفته است: Esc < Options > Display Setting > Advanced > Widescreen off/on من نفهمیدم چی گفت چمدلی فهمیدی توضیحات غلط ندی مردم 1 ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirmohammad1384 ارسال شده در April 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 در 10 دقیقه قبل، Farab گفته است: من نفهمیدم چی گفت چمدلی فهمیدی توضیحات غلط ندی مردم غلط ؟نه توضیحاتش درست بود دمش گرم درست شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در April 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 در 1 ساعت قبل، amirmohammad1384 گفته است: غلط ؟نه توضیحاتش درست بود دمش گرم درست شد از طرفش Yw =)))) ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در April 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 در 2 ساعت قبل، Farab گفته است: من نفهمیدم چی گفت چمدلی فهمیدی توضیحات غلط ندی مردم گفتن که ماشینا و کارکترا اندازشون تغییر کرده، نگفتن که کیفیت دچار مشکل شده، کیفیت بر اساس تغییر رزولیشن و Quality کم و زیاد میشه، که در عکس از گزینه های مهم +(Frame Limiter) در افت یا افزایش FPS تأثیرگذارن با تشکر شیخ. ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در April 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 بلهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در April 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 در 20 دقیقه قبل، iErfaN گفته است: گفتن که ماشینا و کارکترا اندازشون تغییر کرده، نگفتن که کیفیت دچار مشکل شده، کیفیت بر اساس تغییر رزولیشن و Quality کم و زیاد میشه، که در عکس از گزینه های مهم +(Frame Limiter) در افت یا افزایش FPS تأثیرگذارن با تشکر شیخ. دادا ترجمه میکنی PLS? |: ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در April 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 در ۱ ساعت قبل، Farab گفته است: دادا ترجمه میکنی PLS? |: دادا جونم خابم میا از همدستمان بگوان: :| ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در April 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 در 7 دقیقه قبل، iErfaN گفته است: دادا جونم خابم میا از همدستمان بگوان: :| Otey ---____--- ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در April 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 در 5 دقیقه قبل، Farab گفته است: Otey ---____--- |: بیداری خ ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در April 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۱ در 22:38، iErfaN گفته است: Esc < Options > Display Setting > Advanced > Widescreen off/on من بخاطر این ویندوز عوض کردم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در May 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۲۴ در 21:51، Wanderer گفته است: همونطوری که قبل اینکه فیش بیاد ولی با این حال فیش هست هنوزم میتونید برید بگیرید تو خودت لول 95 معلومه این رو می گی، تو سوار شی ما نشیم؟ همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده