رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

باگ TA/

OmidGH

ارسال‌های توصیه شده

- عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: 

OmidGH.png

- توضیح کامل باگ:گاهی اوقات وقتی از شوکر استفاده می شه و دوباره TA/ می زنیم می گه شوکر داری ولی در inventory هیچ اثری از شوکر نیست.

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم):به علت اینکه فیلم حاوی چت D/ و R/ هست فیلم برای @LearninG ارسال شد.

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): فکر کنم اگه چند بار یکیو با شوکر بزنین اینطور شه.

OmidReza.png

dc9418_24download.png

یا حیدر کرّار            

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این باگ وجود داره! برای اینکه بتونیم بر طرف کنیم [/Throwgun] بزن و Tazer رو انتخاب کن و بندازش.ولی وقتی پیش یک مجرم هستیم اینطور بشه واقعا نمیشه.

Farab.png
?????? ??? ??????

لینک به دیدگاه

در در ۱۳۹۹/۹/۱۶ در 20:11، OmidGH گفته است:

به علت اینکه فیلم حاوی چت D/ و R/ هست فیلم برای @LearninG ارسال شد.

فیلم رو باید میدادی به @Ali :| 

باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم?️‍♂️

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است:

فیلم رو باید میدادی به @Ali :| 

@Ali تقریبا هیچوقت نیس

OmidReza.png

dc9418_24download.png

یا حیدر کرّار            

لینک به دیدگاه

با سلامی مجدد. امید جان نتونستن فیلم را اماده کنند که دارای چت های D/, /R بود. من آماده کردم که دارای یک باگ دیگه هم هست.وقتی TA/ رو سریع بزنید اگه Bind باشه میتونید تا 8 تا Tazer رو تو دستتون داشته باشید! https://uupload.ir/view/8x0j_itprtvoxhueuyqt1edrfsfxfeuc1ax_2020-12-09_17-28-16.mp4/

Farab.png
?????? ??? ??????

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
  • 3 هفته بعد...

@Ali باگ برطرف شده

OmidReza.png

dc9418_24download.png

یا حیدر کرّار            

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...