GabrieL ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نیازی به شاهد نیست • توضیحات: سلام بنده 3 الی 4 روزی میشه درخواست گذاشتم برای ورود به اقلیت پلیس دپارتمنت بعد ایشون به پست رسیدگی نکردن و من به ایشون توی ایونت W/ دادم که چرا اوکی نمیکنی که اینجوری برخورد شد • مدارک (فیلم یا عکس): **عیب نداره تجربه شد** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 سلام حرفهای خودتان را هم قرار میدادید! در صورتی که وظیفم نبوده اما با حوصله شرایط را برایتان توصیف کردم، شما فقط قسمتی که به نفعتان بود را قرار دادید، مشکی نیست من همه چیز رو دارم، شما با خیال راحت به نمکدان شکستن ادامه دهید؛ همچنین؛ نقل قول خود شخص لیدر در اسرع وقت فرم شما را چک خواهد کرد و در صورت اطلاع رسانی از هر راهی به لیدر در رابط با فرمتان، لیدر حق رد کردن درخواست شما را دارد. از ادمین بازرس تقاضا میشود مطابق قانون مجازات شکایات بی اساس عمل کند، یا حق. 1 5 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم @XtremeMahan شکایت شما رد شد, کار لیدر مربوطه صحیح بوده و اشتباهی صورت نگرفته. درضمن در مدارک ارسالی لیدر شما از طرف من حرف زدید که قصد فریب لیدر را داشتین. +بسته شد. ویرایش شده December 3, 2020 توسط Refigh °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده