SXEE ارسال شده در June 29, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بنده میخواستم سوار دوچرخه ای بشم و وقتی F زدم باگ شد و همینطور مونده بود و تکون نمیخورد تا اینکه اون فرد پیاده بشه. زمانی که پیاده شد من هم همونجایی که اون پیاده شده بود اونجا یهو ظاهر شدم و یهو این ادمین زد و بن کرد به Reason Cheats • مدارک (فیلم یا عکس): - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MobinNeD ارسال شده در June 29, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2017 به نام حضرت دوست که هرچه دارم از اوست دوست عزیز اصلا بی دلیل نبوده و فیلم با بهترین کیفیت برای Manager فرستاده شد. از مکافات عمل غافل مشو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در June 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2017 با سلام اگر مدارکی مبنی بر باگ شدن دارید 24 ساعت زمان برای ارسال دارید در غیر این صورت شکایت رد خواهد شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SXEE ارسال شده در June 30, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2017 بنده که نمیتوانم 24 ساعته سر فیلم باشم و رکورد کنم به هر حال من خودم یه اسمی در کردم تو این سرور و زشته واقعا ایشون تهمت چیت زدن به من میکنن خودم زمانی ادمین بودم... از شاهدین میتونین استفاده کنین که من چطور باگ بودم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در July 1, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2017 درود! بنا بر مدارک ارسال شده توسط ادمین مورد نظر و عدم تایید حرف شاکی و نداشتن مدرک برای اثبات آن شکایت رد شد. ( کار ادمین مورد نظر صحیح بوده ) بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده