Jackson ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 @Nazaninn در فیلم مشخص نیست چه کسی فحاشی میکند. شکایت شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در December 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت پایین • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در December 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @iMatin شکایت شما رد شد! نقل قول نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران که با Faction Warn پاسخ داده خواهد شد: - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. - توهینهایی که قسمت اصلی آنها سانسور شده اند: **** رو بخور، **** رو بلیس، *** و... در مدرک شما از کلمه سگ و توهینی که بخش اصلی آن نوشته نشده استفاده شده و بنده اسم شما رو در لیست اعضای پیراپزشکان نمیبینم که بخوام شخص رو مجازات کنم. با این حال تذکرات لازمه داده خواهد شد. از شکایات بیهوده پرهیز کنید. موفق باشید 1 نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vixon ارسال شده در January 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: جعل activity .به من میگه بزن service medic. • شاهد ها: ندارد. • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در January 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @Vixon شکایت شما تائید شد. پزشک خاطی یک عدد AV در یافت کرد. موفق باشید. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به من گفت service medic بده • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoLai ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: خب اول از همه باید بگم این ss رو داداش اشکان گرفته اما به دلیل نداشتن توانایی و دانش گذاشتن ss من بجای ایشون گذاشتم.خب ویدیو کاملا واضحه که زدم اشکان رو پاره پاره کردم و این تازه اولشه. باید بگم گانگستر محل (من) برگشتم تا مثل گذشته یک یک پلیس هارو بکشم و یه شورش علیه پلیس ها را بندازم. و خلاصه حرفم. یه پیام دارم برای امید رضای عزیز.خیلی گلی. • شاهد ها: متاسفانه هرکی تو اون منطقه بود زنده نموند و کشتم. • مدرک/عکس یا فیلم:https://s4.uupload.ir/filelink/0QfYkF5wIFod_53ca92ef8c/inshot_۲۰۲۲۰۱۰۳_۱۰۵۸۰۱۶۶۹_8xoo.mp4 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 @AlnXxXamir شکایت شما رد شد!! مدرک باید توسط خود شما گرفته شده باشه. از شکایات بیهوده پرهیز کنید. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 @Arda شکایت شما تائید شد. پزشک خاطی یک عدد AV در یافت کرد. موفق باشید. 1 نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hazzard ارسال شده در January 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من رو به خاطر اینکه پینگم 67 بود از ایونت کیک کردن. موضوع اولی که هست اینه که پینگ معیار درستی برای کیک کردن نیست چون پینگ ها لزوما مقدار لگ رو نشون نمیدن. شاید یکی باشه با پینگ 90 هیچ لگی نداشته باشه و شایدم یکی با پینگ 20 جلوت تلپورت شه که بسته به عوامل مختلفی از جمله کیفیت اینترنت هستش. دوما اگه پینگ خود برگزار کننده بره بالا چی؟ اینجوری میشه نا عدالتی. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ExT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در January 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @Hazzard شکایت خود را در اینجا مطرح کنید. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در January 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام ایشون فوش در شکایت بالا که معلومه منو زیر گرفت تا اکتیویتی جمع کنه و بعد هم گفتم شکایت میکنم گفت bk و همینطور که میدانید این فوش خیلی بدی هست و توی چت باکس ببینید سیاه افتاده جمله [ bache biaw boro ] • مدارک (فیلم یا عکس): در 15 دقیقه قبل، Deadly گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام ایشون فوش در شکایت بالا که معلومه منو زیر گرفت تا اکتیویتی جمع کنه و بعد هم گفتم شکایت میکنم گفت bk و همینطور که میدانید این فوش خیلی بدی هست و توی چت باکس ببینید سیاه افتاده جمله [ bache biaw boro ] • مدارک (فیلم یا عکس): ببخشید جمله اشتباه شده بالای جمله بچه بیا بورو اون فوش رو داده • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: •توضیحات: ایشون باید هیل رو 2$ میدادن که نقص قوانین کرده 1$ داده است و در شکایت بالا اشتباه تایپ شده بود جاشون اشتباه نوشته شده اون حرف زشت رو بالای بچه بیا برو بود • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده January 9, 2022 توسط Deadly نشان دادن دقیق جمله تو هین امیز نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @Deadly شکایت شما مبنی بر زبان ناپسند از پزشک مربوطه مورد تائید میباشد. اما از آنجا که این شخص جزو نیروهای کاربلد و فعال بنده هست و در این اقلیت تلاش بر داشتن نیروهای کاربلد هستش از شما تقاضا میشود با ضمانت بنده از شکایت خود صرف نظر کنید. جواب خود را در PM به بنده اعلام کنید. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @Deadly شکایت شما مبنی بر زبان ناپسند از پزشک مربوطه تائید شد،شخص با 80FP از اقلیت اخراج خواهد شد. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: •توضیحات: سلام ایشون ماشین اتش نشانی برداشته بود و من هر وقت جت پک می گرفتم میومد دنبالم میزد جت پکم میرفت • مدارک (فیلم یا عکس): عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: •توضیحات: سلام ایشون ماشین اتش نشانی برداشته بود و من هر وقت جت پک می گرفتم میومد دنبالم میزد جت پکم میرفت و ازیت میکنه باز هم مزاحم شد • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده January 10, 2022 توسط Deadly نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @Deadly با مدارک ارسالی شما شکایتتان رد میشود،زیرا مشخص نیست پزشک مذکور روی شما آب پاشیده و دوم اینکه در مدارک شما JetPack مشاهده نمیشود. اگر مدرک کامل تری (ترجیحا فیلم) دارید ارسال کنید. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در January 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM (البته ایشون علاوه بر DM گان هم داشتن که متاسفانه Whokill بنده اف بود) • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در January 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @Ravager با مدارک ارسالی شما شکایتتان رد میشود،زیرا مشخص نیست پزشک مذکور از قصد به شما حمله کرده. اگر مدرک کامل تری (ترجیحا فیلم) دارید ارسال کنید. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در January 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اخلاق خارج از زندگی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در January 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @Owner شکایت خود را در اینجا مطرح کنید. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در January 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://s4.uupload.ir/files/ag-sa-0710_lfl.jpg نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در January 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @iMatin شکایت شما مبنی بر زبان ناپسند از پزشک مربوطه تائید شد،شخص با 80FP از اقلیت اخراج خواهد شد. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XSepehr ارسال شده در January 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ندادن heal و توهین • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در January 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @XSepehr شکایت شما مبنی بر بی احترامی پزشک مربوطه تائید شد. شخص AV+1 دریافت کرد. 1 نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در January 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام ایشون فوش بدی در چت دادن و جعل اکتیویتی کدن از دم بیمارستان جلوی پینتبال تا پینتبال 2 تا هیل دادن که هر دو از 1$ بوده که نباید از 1$ میداد و فوش هم دادن واقعا برای انتخاب ساب لیدر هایی مانند ایشون متاسفم و من از ایشون خواستم منو تا اونجا برسونه اگه ببینین تو عکسم مشخص هیلم 99 درصد بود نیازی نداشتم به هیل و یه وفوش بد دادن • مدارک (فیلم یا عکس): عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: •توضیحات: سلام ایشون فوش بسیار بدی دادن توی چت عمومی بالای دومین اف8 معلوم • مدارک (فیلم یا عکس): 1 نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.