McDonald ارسال شده در August 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2018 @Molhed شکایت شما پذیرفته شد. امدادگر مورد نظر AV دریافت کردند. نقل قول Mind your own business لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaMBlgm ارسال شده در August 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این دو امدادگر متریالز دارن !! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McDonald ارسال شده در August 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2018 @SaMBlgm شکایت شما پذیرفته شد. امدادگران مورد نظر AV دریافت کردند. نقل قول Mind your own business لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در August 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: مثل این که این دوست عزیزمون نمیدونن توهین و تهدید شهروندان FP80 داره . توهیناش: مرض، سرورت هستم، و این که عضو دیگر رو تشویق میکردن که به من repair و refill ندن و تهدید به زیرکشی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Liberty ارسال شده در August 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2018 @AmirPY شکایت شما رد شد،شکایت شما مربوط به اقلیت TTC است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zigma ارسال شده در August 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون و دوست گرامیش دست کردن تفنگ با ماشین فکشن دارن اینو اونو میکشن و بیمه ماشینا رو میترکونن خواهشا رسیدگی بشه شدیدا من پیگیر هستم که fw بگیره • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Liberty ارسال شده در September 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2018 @zigma شخص مورد نظر به دلایلی از فکشن کیک شدند. شکایت شما رد شد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در September 2, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین کردن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Liberty ارسال شده در September 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2018 @Matthew گزارش شما قبول شد. فرد خاطی با 80fp از فکشن کیک شدند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در September 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام! بنده ازین دو پلیر شکایت دارم اول Lambda که همین دیروز یک FW دریافت کرده! : بحث در r/ ، بحث با رنک بالاتر ، مسخره کردن و توهین های مکرر در r/ که خود همین موارد fp 80 داره و توضیحات بیشتر لازم نیست،همه چی واضحه! دوم Lantern: بحث کردن و اسپم و ارسال مداوم شکلک در r/ که کاملا مشهوده در مدارک نقل قول - جر و بحث (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP). شما مجاز به انجام موارد زیر نیستید (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn): - صحبت کردن و یا بحث با افراد با رنک بالاتر هنگام حرف زدن. - استفاده از شکلکها - شوخیها و حرفهای نامربوط - بحث و مشاجره لفظی (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP). توهین ناموسی و مسخره کردن مکرر در r/ که در مدارک کاملا مشخصه! نقل قول - تمسخر، بی احترامی و موارد این چنینی (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn). نکته: استفاده از برخی زبانها و کلمات بدون توجه به مخاطب شما مشمول مجازات قرار خواهند گرفت. لازم به ذکره که منظور از عبارت "طبقه بالایی" (که در r/ فحش ناموسی میدادند و خود همین کار بصورت مجزا fp80 داره) من بودم! و تمام این توهینا به من میشد! مدارک بالا برای دریافت 2 FW کافیه ، انتشار صحبت های دپارتمنت به بیرون از فکشن هم به این جرایم اضافه کنید (عکس 068 در هر 2 پوشه!) از همکار عزیزم @alifear85 هم درخواست دارم مشاهدات خودش رو در همین پست بنویسه! در نهایت درخواست رسیدگی درست بر طبق قوانین رو دارم با تشکر! (مدارک بصورت کم حجم شده در 2 پوشه مجزا به نام های این دو پلیر قرار داده شده) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8336216700/Madarek.rar.html اینم مدرک جدید فحاشی در ادامه پست بالا کلیک ایجاد مزاحمت های مکرر و نادیده گرفتن کیک شدن ها (مربوط به پست بالا) کلیک نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Liberty ارسال شده در September 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2018 @SaliMaroni گزارش شما قبول شد هر 2 امدادگر با حداکثر مجازات اخراج شدند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LanteRn ارسال شده در September 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحش دادن ( مادر ) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Liberty ارسال شده در September 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2018 @LanteRn شکایت شما قبول شد.امدادگر خاطی با اشد مجازات اخراج شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در September 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2018 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این پلیر منو با تفنگ کشت و relog داد حمل اسلحه+DM+اخلاق خارج از زندگی+مزاحمت هنگام سرقت از بانک لطفا رسیدگی بشه با تشکر! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده September 17, 2018 توسط SaliMaroni نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imanParaZite ارسال شده در September 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2018 @SaliMaroni شکایت شما قبول شد, بازیکن مربوطه اخطار لفظی دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در September 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این ادم 2تا خطا باهم کرد 1.با m4 تو موتور H کرد 2.منو با m4 کشت این ادم باید kick بشه زیرا 2تا fw میگیره • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ممنون از اهمیت لیدر محترم با تشکر... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Killzone ارسال شده در October 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2018 @ali8787 شکایت شما پذیرفته شد بازیکن مربوطه یک اخطار اقلیت دریافت کرد و با 80fp اخراج شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
xmerlinx ارسال شده در October 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به زور هیل میده و اکسبت که نمیکنیم فحاشی میکنن من شدیدا پیگیرم که ایشوناخظار لازم رو بگیره بشه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s8.picofile.com/file/8339199426/sa_mp_033.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PoiSoNiOuS ارسال شده در October 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2018 (ویرایش شده) @xmerlinx شکایت شما تایید شد، امدادگر مورد نظر از اقلیت اخراج شد. .Do not worry about tomorrow, God is there tomorrow ویرایش شده October 8, 2018 توسط DeMOniS نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در October 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من رفتم پیش ایشون گفتم G کن مسابقه داریم بیا Heal/ بده گفت 5000$ بده تا بیام اخه برایه انجام دادنه شغل خود باید باج بگیری؟ این عادلانه هست؟ • شاهد ها: --- • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WalterWhite ارسال شده در October 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: توضیحات: ایشون راه میره فحش میده! • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در October 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2018 @Molhed شکایت شما قبول شد، فرد مورد نظر مشمول مجازات مربوطه میشود. 1 نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeuroN ارسال شده در October 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: مواد غیر قانونی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s9.picofile.com/file/8340225734/sa_mp_005.png نقل قول همه چیز خوب بود تا اینکه بزرگ شدیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در October 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2018 @kthosein شکایت شما رد شد. نقل قول تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود). @ali007 شکایت شما قبول شد، فرد مورد نظر AV دریافت کرد. 1 نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Najm ارسال شده در October 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: توضیحات: توهین! • مدرک/عکس یا فیلم: Click here نقل قول Cingulomania Thug 4 Life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.