hosseinjmm ارسال شده در August 28, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام ایشون مدیک هستن اما توهین میکنن لطفا جدی برخورد شه با تشکر. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rozalin ارسال شده در August 31, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2017 @AliSaWw و @Mahya شکایت شما علیه Sajjad2103 رد شد. این بازیکن هم اکنون در اقلیت حضور ندارد. @AmirPY شکایت شما علیه MaTiN_SPriNT رد شد. این شکایت به این قسمت مربوط نمی شود. برای پیگیری آن به شکایت از اعضا مراجعه کنید. @mrSHADOW شکایت شما علیه rz_gz_fm پذیرفته شد. این بازیکن اخطار اقلیت دریافت خواهد کرد. @hosseinjmm شکایت شما علیه MaTiN_SPriNT پذیرفته شد. این بازیکن اخطار اقلیت دریافت خواهد کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KurDBoY ارسال شده در September 10, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: در عکس همه چی معلومه | برداشتن ماشین رنک بالا • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rozalin ارسال شده در September 11, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2017 @KurdBoy شکایت شما علیه God_Night رد شد. این بازیکن از اقلیت اخراج شده است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrZiX ارسال شده در September 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من و دوستم داشتیم باهم حرف میزدیم ایشون بی دلیل اومدن و گفتن afghani# و بعد فرار کردن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rozalin ارسال شده در September 21, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2017 (ویرایش شده) @MrZiX شکایت شما علیه wonderdead رد شد. این بازیکن از اقلیت خارج شده است. ویرایش شده September 21, 2017 توسط Rozalin نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sweet1628 ارسال شده در September 21, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2017 در 21 ساعت قبل، MrZiX گفته است : • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من و دوستم داشتیم باهم حرف میزدیم ایشون بی دلیل اومدن و گفتن afghani# و بعد فرار کردن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: سلام دوست عزیز خسته نباشی اولا که عزیز من دیگه داخل این فکشن نیستم و دوما من دوست دارم وقتی داخل خیابان راه میرم از کلمه afghani# استفاده کنم و شکایت شما زمانی بر من وارده که من مستقیم از کلمه mr.z.i.x afghani استفاده کنم. اینکه در چت نوشته afghani# دال بر اینکه من با شما بودم نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrZiX ارسال شده در September 22, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2017 (ویرایش شده) در 23 ساعت قبل، sweet1628 گفته است : سلام دوست عزیز خسته نباشی اولا که عزیز من دیگه داخل این فکشن نیستم و دوما من دوست دارم وقتی داخل خیابان راه میرم از کلمه afghani# استفاده کنم و شکایت شما زمانی بر من وارده که من مستقیم از کلمه mr.z.i.x afghani استفاده کنم. اینکه در چت نوشته afghani# دال بر اینکه من با شما بودم نیست زمانی که اومدی جلو خونه ی من اینو گفتی چی بازم حرفی داری؟ من افتادم دنبالت که از فرار کردنت هم عکس بگیرم عزیزم تو زمانی که اومدی جلو خونه من و اینو گفتی و بعد فرار کردی من افتادم دنبالت و این عکس رو گرفتم. ویرایش شده September 22, 2017 توسط MrZiX اضافه کردنه چند جمله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sweet1628 ارسال شده در September 28, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2017 اولا شکایتت بی اثره فایده نداره دست و پا زدنت.ببین من میخوام جلو خونه تو اینو بگم اصلا دوست دارم جلو خونه گنده تر از تو بگم تا اسم نبردم مدرکی ناقص داری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinjmm ارسال شده در October 12, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام طبق /Helpme که دادم در فکشن باشید و توهین کنید fw میگیرید و اگه ساب لیدر باشید دیموت میشید چون ساب لیدر نباید fw داشته باشه امیدوارم رسیدگی شه بدون پارتی بازی! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Minerva ارسال شده در October 14, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2017 @hosseinjmm شکایت شما علیه @alfered مورد بررسی قرار گرفت، ممنون از توجهتون! دیموت شدن ساب لیدر فکشن به عهده ی لیدر فکشن هست نه هلپر و ممبر های دیگر. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
meti78 ارسال شده در December 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: رفیقش منو کشت بعد که call دادم خوده دراگون تهدید منو به بن و اخاذی در برابر بن نشدن کرد . • شاهد ها : • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ho3yn ارسال شده در December 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2017 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، meti78 گفته است : • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: رفیقش منو کشت بعد که call دادم خوده دراگون تهدید منو به بن و اخاذی در برابر بن نشدن کرد . • شاهد ها : • مدرک/عکس یا فیلم: اولا من اصلا با شما کاری ندارم من با محمد هادی همکلاسیم بودم که شوخی میکرد چه ربطی به شما داشت الکی توهمت نزنین پس چرا بقیه چت ها رو ss نگرفتی؟همونجا که بهش زنگ زدم گفتم کجایی ،اگه لازم باشه شاهد هم میارم lord وmohammadhadi ویرایش شده December 3, 2017 توسط hossein81 نقل قول ☆ زشتے مے تونـہ حل بشـہ اما حماقت ابـבیه ★ ★ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Royaaa ارسال شده در December 5, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2017 @meti78 بازیکن @hossein81 اخطار(AV) دریافت کردند. در صورت تکرار، مجازات اقلیت(FW) دریافت خواهند کرد. ممنون بابت گزارش شما. شکایت شما بسته شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmirali ارسال شده در March 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2018 - عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: - عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: - توضیحات: ماشین رنک بالا تر را برداشته - مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iPani ارسال شده در March 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2018 @mmirali امـدادگر مورد نظر اخطار اقـلیت را دریافت کردند شما هم به دلیل قانون شکنی اخطار دریافت خواهید کرد ( گذارش دادن همکاران در فروم ممنوع است. (به جز تبلیغ کردن، Biz غیر قانونی، تقلب (Cheat) ) 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DTireX ارسال شده در April 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همون طور کث میبینید /frisk شد اما دوید سمت خونه در عکس های بعدی هست که ایشون /relog زدن و تو عکس هست که داره لوگین هم میشه | جدا از این بحث اصلحه برای مدیک ممنوع هست • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در April 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2018 @G0DTireX شکایت شما پذیرفته شد. بازیکن مورد نظر M.mirali یک اخطار لفظی (AV) دریافت کرد. باتشکر از گزارشتون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DTireX ارسال شده در May 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تو عکس هست • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iPani ارسال شده در May 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2018 @G0DTireX شکایت شما پذیرفته شد، بازیکن مورد نظر Kick FP80 شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در May 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من یه بولت Tow کرده بودم،که اصلا ایشون کنارش نبودن،اگه میبودن حتما میگفتن نبر و من هرماشینی که Tow کردم وقتی صاحبش گفته نبر گفتم بشین توش که از Tow در بیاد ، اومده شروع کرده به توهین و بقیه چیزایی که تو عکس مشخصه،تهشم تحدید به بن کرده درخواست پیگیری این حرکت زشتو دارم ، با تشکر • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iPani ارسال شده در May 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2018 @SaliMaroni شکایت شما پذیرفته شد، امـدادگر مورد نظر اخطار اقـلیت را دریافت کردند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
xNicolas ارسال شده در May 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2018 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: چت بی مورد و جر رو بحث در چت دپارتمان ( D/ ). مدارک با لیدر PD درمیان گذاشته شده و جهت پیگیری و مجازات تصمیم به ایجاد پست در این بخش گرفته شد . پلیر مورد نظر پس از جریمه و قبول نکردن سرعت غیرمجاز خود در چت دپارتمان شروع به بحث بی مورد و اعتراض خود و صدا کردن لیدر PD کردند . علت تاخیر ارسال مدارک و شکایت ، مشورت و تایید مدارک توسط Leader های مربوطه بود . لطفا پیگیری لازم را بفرمایید . • شاهد ها: --- • مدرک/عکس یا فیلم: عکس اول (سرعت غیرمجاز) فیلم از چت >>> بدلیل وجود چت های خصوصی FC PD فیلم از چت این بازیکن برای لیدر مسئول بصورت پیام خصوصی در همین Forum فرستاده شد . ممنون خسته نباشید . ویرایش شده May 26, 2018 توسط majid نقل قول ▂▃▄▅▆▇█▓▒░ We Work In The Dark To Serve The LighT ; We Are Cop's ░▒▓█▇▆▅▄▃▂ 『D』『M』 『I』『J』『A』 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iPani ارسال شده در May 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2018 @majid شکایت شما پذیرفته شد، امـدادگر مورد نظر اخطار لـفظی (AV) دریافت کردند. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmirali ارسال شده در June 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: •توضیحات: توهین کردن • شاهد ها: __ • مدرک/عکس یا فیلم: عکس 1 عکس 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.