iErfaN ارسال شده در November 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: و • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ___ • توضیحات: با سلام .طبق چیزی که در پست قبل گفتین که توهین معلوم نیست . خوب من نمیتونم فیلم بگیرم . خب شما باز فرض هم کنید توهینی نکنه . آیا درسته با هربار آنلاین شدن به من حمله کنه ؟ قطعا درست نیست . میگن اینجا منطقه ی ماست و شما اومدین اینجارو خریدین و تا سل ندین شمارو ول نمیکنیم . با اینکه اینجا سرور هست . منطقه نداره . جز مناطق دسته متوسط. هرکس هرجا میتونه خونه میگیره . اگه فقط هشداری هم بهش بدین که اینقدر مارو اذیت نکنه کافیه !!!! بهش بگید که اینجا سرور هست . قانعش کنید لطفا . ممنون از لطفتون . @Ali اگه فرصتی داشتید و وقت کردید این موضوع را ببینید . • مدارک (فیلم یا عکس): باز هم عکس اما از امشب ! اما اینبار بار اول در چت باکس فهاشی کرد ! ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlwayS ارسال شده در November 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2020 در 1 ساعت قبل، Erfandf گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: و • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ___ • توضیحات: با سلام .طبق چیزی که در پست قبل گفتین که توهین معلوم نیست . خوب من نمیتونم فیلم بگیرم . خب شما باز فرض هم کنید توهینی نکنه . آیا درسته با هربار آنلاین شدن به من حمله کنه ؟ قطعا درست نیست . میگن اینجا منطقه ی ماست و شما اومدین اینجارو خریدین و تا سل ندین شمارو ول نمیکنیم . با اینکه اینجا سرور هست . منطقه نداره . جز مناطق دسته متوسط. هرکس هرجا میتونه خونه میگیره . اگه فقط هشداری هم بهش بدین که اینقدر مارو اذیت نکنه کافیه !!!! بهش بگید که اینجا سرور هست . قانعش کنید لطفا . ممنون از لطفتون . @Ali اگه فرصتی داشتید و وقت کردید این موضوع را ببینید . • مدارک (فیلم یا عکس): باز هم عکس اما از امشب ! اما اینبار بار اول در چت باکس فهاشی کرد ! ازار اذیت مجازات نداره میتونی /call 110 بدی Don’t cry because it’s over. Smile because it happened. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 29, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2020 (ویرایش شده) در 11 دقیقه قبل، DesTinY گفته است: ازار اذیت مجازات نداره میتونی /call 110 بدی یک ساعت باید علاف بشیم .؟؟؟ یک ساعت باید توهین بشنویم ؟؟ واسه ی خونه باید روزی اینقدر عذاب بکشیم ؟؟ باز وقتی هم 6وانتد میگیره میره مولتیش یا دوستاشو میاره . من هم نگفتم مجازات واقعا بگیره ! بهش هشداری چیزی داده بشه . به خدا خسته شدیم. ....... @gtagtavv ویرایش شده November 29, 2020 توسط Erfandf ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScreaM ارسال شده در November 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2020 در 3 ساعت قبل، Erfandf گفته است: یک ساعت باید علاف بشیم .؟؟؟ یک ساعت باید توهین بشنویم ؟؟ واسه ی خونه باید روزی اینقدر عذاب بکشیم ؟؟ باز وقتی هم 6وانتد میگیره میره مولتیش یا دوستاشو میاره . من هم نگفتم مجازات واقعا بگیره ! بهش هشداری چیزی داده بشه . به خدا خسته شدیم. ....... @gtagtavv سطح Every Thing is Black in My World لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در November 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2020 در 8 ساعت قبل، Erfandf گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: و • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ___ • توضیحات: با سلام .طبق چیزی که در پست قبل گفتین که توهین معلوم نیست . خوب من نمیتونم فیلم بگیرم . خب شما باز فرض هم کنید توهینی نکنه . آیا درسته با هربار آنلاین شدن به من حمله کنه ؟ قطعا درست نیست . میگن اینجا منطقه ی ماست و شما اومدین اینجارو خریدین و تا سل ندین شمارو ول نمیکنیم . با اینکه اینجا سرور هست . منطقه نداره . جز مناطق دسته متوسط. هرکس هرجا میتونه خونه میگیره . اگه فقط هشداری هم بهش بدین که اینقدر مارو اذیت نکنه کافیه !!!! بهش بگید که اینجا سرور هست . قانعش کنید لطفا . ممنون از لطفتون . @Ali اگه فرصتی داشتید و وقت کردید این موضوع را ببینید . • مدارک (فیلم یا عکس): باز هم عکس اما از امشب ! اما اینبار بار اول در چت باکس فهاشی کرد ! عزیز من خونتو بفروش برو این همه جا خب نمیخوای اذیت بشی مجبور نیستی اونجا بمونی شکایتت بی مورده میتونی فقط call 110/ بدی و فحش دادن توی میکروفن مجازاتی نداره طوفان دیده را از دریا نترسانید ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenny ارسال شده در November 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2020 به نظر من اینی که ی نفر بیاد قفلی یکی دیگه بشه و هر روز 7 8 بار پشت هم بزنتش ی مجازات ریزی مثل باطل شدن لاینسس گان داشته باشه|: 1 ?What's Up Kiddo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در November 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2020 با سلام من دوست mamad elx هستم و منم دیدم که mamad elx شمارو کیل میکنه و درک میکنم، من خودم با mamad elx صحبت میکنم که دیگه شمارو اذیت نکنه و شرمنده که این چیزها پیش امده. PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reeza ارسال شده در November 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2020 داداش محمد ای ال ایکس رو میشناسم دوستای نزدیکمه بهش میگم که نزنتت البته بچه چموشیه شاید گوش نداد اونوقت به نظرم سل بدی بری بهتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 30, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2020 در 6 ساعت قبل، VARTOLU گفته است: عزیز من خونتو بفروش برو این همه جا خب نمیخوای اذیت بشی مجبور نیستی اونجا بمونی شکایتت بی مورده میتونی فقط call 110/ بدی و فحش دادن توی میکروفن مجازاتی نداره 150کا خریدم 20کا بفروشم؟؟ ضرر میکنم . کسی خرید چشم. اتفاقا من زودتر اون خریده بودم .فقط دوستم @gtagtavv را باخبر کردم که بیاد خونه بخره و اون دیده . خودش و رفیقاش 3 4 نفری هستن . در 2 ساعت قبل، EarlAmin گفته است: ه نظر من اینی که ی نفر بیاد قفلی یکی دیگه بشه و هر روز 7 8 بار پشت هم بزنتش ی مجازات ریزی مثل باطل شدن لاینسس گان داشته باشه|: آره پیشنهاد خوبی میشه . اینطوری حداقل چند ساعت راحتیم . ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در November 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2020 داداش ما اولین نفری بودیم که خونه خریدیم که چطوری شما میگید که اولین نفر ما بودیم، البته به این منظور نیست که هرکی زود تر خونه بخره و اون منطقه خونه مال خودش باشه و هیچ کس نیاد اونجا خونه بخره PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در November 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2020 اصلا مشکل داره 10 نفر اوتجا خونه خریدن میگه چرا خریدین Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در November 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2020 در 28 دقیقه قبل، gtagtavv گفته است: اصلا مشکل داره 10 نفر اوتجا خونه خریدن میگه چرا خریدین اونجایی که شما بهش میگی اونجا ما بهش میگیم دهکده ELX ها اگه تو و دوستت میخواین اذیت نشید برید هرچی زودتر بهتره چون این اتفاق ها بهتر نمیشه بدتر میشه MAMAD.ELX مثل برادر منه همه جوره پشتشم حتی به اشتباه اگه اسمونم باشی دیگه واسه دیدنت سر بلند نمیکنم ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در November 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2020 در 11 ساعت قبل، VARTOLU گفته است: اونجایی که شما بهش میگی اونجا ما بهش میگیم دهکده ELX ها اگه تو و دوستت میخواین اذیت نشید برید هرچی زودتر بهتره چون این اتفاق ها بهتر نمیشه بدتر میشه MAMAD.ELX مثل برادر منه همه جوره پشتشم حتی به اشتباه اگه اسمونم باشی دیگه واسه دیدنت سر بلند نمیکنم خب اون با تو خوبه با ما بده فک کنم با کلل سرور هم بده اخه در در ماهیگیری هم میاد با gun ادم میشکه و ..... Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 30, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2020 در 5 ساعت قبل، Amirking10 گفته است: با سلام من دوست mamad elx هستم و منم دیدم که mamad elx شمارو کیل میکنه و درک میکنم، من خودم با mamad elx صحبت میکنم که دیگه شمارو اذیت نکنه و شرمنده که این چیزها پیش امده در 5 ساعت قبل، Reeza گفته است: داداش محمد ای ال ایکس رو میشناسم دوستای نزدیکمه بهش میگم که نزنتت البته بچه چموشیه شاید گوش نداد اونوقت به نظرم سل بدی بری بهتره ممنونم ازتون. ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در November 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2020 در 1 ساعت قبل، gtagtavv گفته است: خب اون با تو خوبه با ما بده فک کنم با کلل سرور هم بده اخه در در ماهیگیری هم میاد با gun ادم میشکه و ..... ولی از نظر من از Mamad elx دور باشید بهتره واسه خودتون میگم خونه تون رو ببرید جای دیگه mamad elx هم بچه خوبیه اینطور نیس که بگید ادم نفهمیه همش داره شما رو کیل میده PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در December 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2020 در 14 ساعت قبل، gtagtavv گفته است: خب اون با تو خوبه با ما بده فک کنم با کلل سرور هم بده اخه در در ماهیگیری هم میاد با gun ادم میشکه و ..... اگه با مرام با معرفت بودی با تو هم خوب میشد من یکی پیش ممد دارم تست مرام معرفت میدم ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 1, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2020 (ویرایش شده) در 18 ساعت قبل، Amirking10 گفته است: ولی از نظر من از Mamad elx دور باشید بهتره واسه خودتون میگم خونه تون رو ببرید جای دیگه mamad elx هم بچه خوبیه اینطور نیس که بگید ادم نفهمیه همش داره شما رو کیل میده همچین فکری نکردم . اصلا ارزش نداره به خاطر یک خونه اونم بازی بازی باعث آزار و اذیت ما بشه ! خب ی مشکل اینجاس که خونه را خریدم با پول زیاداما چجوری بفروشمش ؟ به سرور بفروشم که خیلی خیلی ضرر میکنم . اما الان اگه واقعیت بود به خاطر گان کشیدن دولت به حبس ابد محکومش کرده بود ویرایش شده December 1, 2020 توسط Erfandf ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirLicht ارسال شده در December 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2020 دادا خودت بگو دیگه 110k پولیه؟ من روزی 100k میریزم تو جوب واقعا که برا همتون آرزوی موفقیت دارم ولی این بنده خدا هم راست محمد ای ال ایک س ازت خواهش مندم ای اقا رو بکشی منم میام کمکت : Dawsham لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در December 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2020 عجب نگاه ببین میتونی هر وقت کیل شدی call 110 بده یا یکی پیدا کن خونه بهش بفروش PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در December 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2020 سلام و درود. شکایت شما رد شد. شما میتونید از دستور Call 110/ استفاده کنید. لطفا از گذاشتن پست های بی مورد خودداری کنید +بسته شد. بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده