capitanamir ارسال شده در November 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2020 با سلام خدمت شما نمیدونم تا حالا به این دقت کردین یا نه ولی اسکیل خبرنگار یکی از بی خاصیت ترین اسکیل هاست چون 1 با 5 هیچ فرقی نداره والا من از هلپر پرسیدم گفت فرقی نداره از کسانی که اسکیل ۵ اند پرسیدم گفتن فرقی نداره. خب یه تغییری بزارید نمیگم تایمش رو کم کنید چون چت پر میشه از پیام خبرنگارها ولی پولش رو بیتر کنید یا چیزی که یه فرقی داشته باشه با اسکیل ۱ من از لیدر عزیز @Universeمیخام که این قضیه رو پیگیری کنه و از دو بزرگوار @Aliو @Meli خواهش میکنم یه فرقی برای کسانی که اسکیل ۱ دارن با اون کسانی که اسکیل ۵ دارن بزارین --روزای بدیه ولی امیدم به روزای بعدیه-- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در November 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2020 اسکیل 5 میتونه Live/ استفاده کنه اما اسکیل های دیگه نمیتونن استفاده کنن. خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در November 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2020 در 5 دقیقه قبل، Shxyan گفته است: اسکیل 5 میتونه Live/ استفاده کنه اما اسکیل های دیگه نمیتونن استفاده کنن. والا ما اسکیلمون 5 بود نمیتونستیم (رنک 3 به بالا میتونه) (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
capitanamir ارسال شده در November 28, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2020 در 25 دقیقه قبل، Shxyan گفته است: اسکیل 5 میتونه Live/ استفاده کنه اما اسکیل های دیگه نمیتونن استفاده کنن. عزیز اون برای رنک ۳ NR هست که میتونه live بزاره نه skill 5 --روزای بدیه ولی امیدم به روزای بعدیه-- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در November 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2020 اگه رنک 3 باشی و اسکیل 5 NR نداشته باشی نمیتونی لایو بگیری. در 12 دقیقه قبل، capitanamir گفته است: عزیز اون برای رنک ۳ NR هست که میتونه live بزاره نه skill 5 در 33 دقیقه قبل، WinSt0N گفته است: والا ما اسکیلمون 5 بود نمیتونستیم (رنک 3 به بالا میتونه) خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
capitanamir ارسال شده در November 28, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2020 خب داداش هر کاری کنی تا بخای رنک ۳ بشی skill 5 رو گرفتی من ۲ روز اومدم تو فکشن skill 3 شدم ۱۲۰ تا news دادم تازه نصف نفر اول هم نیس چه برسه تا ۵ هفته دیگه تازه اگه هیچ FW یا AV نگیری --روزای بدیه ولی امیدم به روزای بعدیه-- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در November 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2020 در 29 دقیقه قبل، capitanamir گفته است: خب داداش هر کاری کنی تا بخای رنک ۳ بشی skill 5 رو گرفتی من ۲ روز اومدم تو فکشن skill 3 شدم ۱۲۰ تا news دادم تازه نصف نفر اول هم نیس چه برسه تا ۵ هفته دیگه تازه اگه هیچ FW یا AV نگیری من والا اول 3روز عکس نزاشتم یه فکشن وار رفت تو پاچمون گفتیم باشهههه حالا یه W بعد . گزاشتم @Universe گفت 1AV گفتم چرا گفت یه w بعد . گزاشتی :||| (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
capitanamir ارسال شده در December 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 @Ali@Meliبعد از ۳تا اپدیت امید وار بودم یه تغییر تو skill NR ایجاد کنید --روزای بدیه ولی امیدم به روزای بعدیه-- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 در در ۱۳۹۹/۹/۸ در 21:21، capitanamir گفته است: خب یه تغییری بزارید نمیگم تایمش رو کم کنید چون چت پر میشه از پیام خبرنگارها ولی پولش رو بیتر کنید یا چیزی که یه فرقی داشته باشه با نظرم + هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 با سلام نظری ندارم King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 2, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 درود دوست عزیز: با پیشنهاد شما موافق ام, ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (+) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در December 18, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2023 (ویرایش شده) سلام عزیزم، ممنون بابت پیشنهادتون. پیشنهاد میکنم پیشنهادات خود را در رابطه با توانایی Skill های مختلف به ما ارائه دهید. مشتاق پیشنهادات ارزشمند دوستان هستیم. ویرایش شده December 18, 2023 توسط Mohny COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 4 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 4 پیشنهاد شما رد شد. * در صورت تمایل دوباره (کامل) پیشنهاد دهید. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده