Scorpro ارسال شده در November 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات:با سلام.من سر میتینگ دوم skillیکی از شغل های مجاز رو نداشتم وrank upنشدم ولی سه روز بعدش یعنی دوشنبهskillمکانیک من ۵شد و وقتی به لیدرمحترم مراجعه کردم گفت الان نمیشه سر میتینگ بیا منم گفتم چشم اما من از هر هلپر یا ادمینی پرسیدم گفتن وسط هفته هم میشهrank up کردو یه هلپری گفت که برو شکایتت رو ثبت کن ومنم اقدام کردم.چون من الان این هفته سومه و من اگه بخوام تو این هفته rank upبشم این هفته ام برای۴هفته رنک ۳ حساب نمیشه مثل این میمونه که اخطار لفظی گرفته باشم و یه هفته عقب بمونم.مدارک وشاهد موجوده.یکFWاشتباهی هم از لیدر قبلی گرفته بودم که وقتی بهشون یادآوری کردم پاکش کردند.باسپاس • مدارک (فیلم یا عکس): .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در November 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @scorpro1234 شکایت شما قبول شد, شما به رنک بالاتر ارتقا یافتید. و اختار های لازم به لیدر مربوطه داده شد. +بسته شد. °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده