AlizRM ارسال شده در November 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2020 (ویرایش شده) با سلام خدمت تمامی کارکنان بازی فوق العاده ارساکیا من برای اقلیت تاکسی یه پیشنهاد خوب دارم اگه بازیکن تازه وارد باشه یا لوکیشن ها رو خوب ندونه ممکنه کمتر از service taxi/ استفاده کنه و حمل و نقل براش مشکل بشه برای همین من یه پیشنهاد برای این کار دارم مسافر میتونه وقتی سوار تاکسی شده با دستور getlocation/ یا getloc/ یه مکان از تو نقشه رو مارک کنه و اون مکان که مسافر مارک کرده، بشه چک پوینت برای راننده تاکسی اینطوری هم اقلیت تاکسی محبوب تر از قبل میشه و همینطور تازه وارد ها میتونن راحت تر لوکیشن ها رو به راننده تاکسی بدن اگه میشه لطفا همچین قابلیتی رو بزارید با تشکر ویرایش شده November 22, 2020 توسط ALIREZARM 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در November 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2020 چندین بار پیشنهاد شده . ولی خوب هنوز حرفی در موردش نزدن نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2020 در 14 ساعت قبل، ALIREZARM گفته است: با سلام خدمت تمامی کارکنان بازی فوق العاده ارساکیا من برای اقلیت تاکسی یه پیشنهاد خوب دارم اگه بازیکن تازه وارد باشه یا لوکیشن ها رو خوب ندونه ممکنه کمتر از service taxi/ استفاده کنه و حمل و نقل براش مشکل بشه برای همین من یه پیشنهاد برای این کار دارم مسافر میتونه وقتی سوار تاکسی شده با دستور getlocation/ یا getloc/ یه مکان از تو نقشه رو مارک کنه و اون مکان که مسافر مارک کرده، بشه چک پوینت برای راننده تاکسی اینطوری هم اقلیت تاکسی محبوب تر از قبل میشه و همینطور تازه وارد ها میتونن راحت تر لوکیشن ها رو به راننده تاکسی بدن اگه میشه لطفا همچین قابلیتی رو بزارید با تشکر نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در November 23, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2020 در 2 ساعت قبل، Erfandf گفته است: واقعا؟ ار یو سیریوس؟ چرا من هر چی ایده دارم یکی قبلش گذاشته اینو؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2020 در 3 ساعت قبل، ALIREZARM گفته است: چرا من هر چی ایده دارم یکی قبلش گذاشته اینو؟ دیر اومدی تو سروراین سواله آخه ؟ نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در November 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۲ در 09:39، ALIREZARM گفته است: با سلام خدمت تمامی کارکنان بازی فوق العاده ارساکیا من برای اقلیت تاکسی یه پیشنهاد خوب دارم اگه بازیکن تازه وارد باشه یا لوکیشن ها رو خوب ندونه ممکنه کمتر از service taxi/ استفاده کنه و حمل و نقل براش مشکل بشه برای همین من یه پیشنهاد برای این کار دارم مسافر میتونه وقتی سوار تاکسی شده با دستور getlocation/ یا getloc/ یه مکان از تو نقشه رو مارک کنه و اون مکان که مسافر مارک کرده، بشه چک پوینت برای راننده تاکسی اینطوری هم اقلیت تاکسی محبوب تر از قبل میشه و همینطور تازه وارد ها میتونن راحت تر لوکیشن ها رو به راننده تاکسی بدن اگه میشه لطفا همچین قابلیتی رو بزارید با تشکر خیلی وقته پیشنهادشو دادن داداش نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در November 27, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۳ در 17:37، Erfandf گفته است: دیر اومدی تو سروراین سواله آخه ؟ ok bruh نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در November 27, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۴ در 23:57، gtagtavv گفته است: خیلی وقته پیشنهادشو دادن داداش ok bruh نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 پیشنهاد تکراری، نظر بنده به این پیشنهاد (+) هست نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 2, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 درود دوست عزیز: با پیشنهاد شما موافق ام, ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (+) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! #پیشنهاد تکراری نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در June 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2023 موافقم نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در July 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2023 با سلام اضافه شده تقریبا نظر بنده نیز + میباشد! نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در July 25, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز با پیشنهاد شما موافقت شد. بروزرسانی در 3.5.5 نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در July 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 + در 7 ساعت قبل، Toofan گفته است: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز با پیشنهاد شما موافقت شد. بروزرسانی در 3.5.5 دمت گرم نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در August 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 در در ۱۳۹۹/۹/۲ در 21:09، AlizRM گفته است: با سلام خدمت تمامی کارکنان بازی فوق العاده ارساکیا من برای اقلیت تاکسی یه پیشنهاد خوب دارم اگه بازیکن تازه وارد باشه یا لوکیشن ها رو خوب ندونه ممکنه کمتر از service taxi/ استفاده کنه و حمل و نقل براش مشکل بشه برای همین من یه پیشنهاد برای این کار دارم مسافر میتونه وقتی سوار تاکسی شده با دستور getlocation/ یا getloc/ یه مکان از تو نقشه رو مارک کنه و اون مکان که مسافر مارک کرده، بشه چک پوینت برای راننده تاکسی اینطوری هم اقلیت تاکسی محبوب تر از قبل میشه و همینطور تازه وارد ها میتونن راحت تر لوکیشن ها رو به راننده تاکسی بدن اگه میشه لطفا همچین قابلیتی رو بزارید با تشکر امیدوارم عملی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در 21 ساعت قبل، Hamedcalais گفته است: امیدوارم عملی بشه دوستان علی جان به یک تایپیک پاسخ دادند. بروز رسانی در ۳.۵.۱ تقریبا ۲ ماه دیگه. 1 نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در 13 ساعت قبل، vartoluYT گفته است: دوستان علی جان به یک تایپیک پاسخ دادند. بروز رسانی در ۳.۵.۱ تقریبا ۲ ماه دیگه. نه برادر من 3.5.5 طوفان جان تارگت ورژن نزدن مگه؟ نقل قول با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز با پیشنهاد شما موافقت شد. بروزرسانی در 3.5.5 فکر میکنم بعد از ریستارت برای باگ فیکس این آپدیت قراره روش کار بشه... نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 در 7 ساعت قبل، Farab گفته است: نه برادر من 3.5.5 طوفان جان تارگت ورژن نزدن مگه برادر تاپیک مشابه + پاسخ موسس https://forum.arsacia.ir/topic/13483-عوض-کردن-دنده-و-مپ/ نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.