NoThinG ارسال شده در November 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من تا حالا اسم ایشون رو تو چت تایپ هم نکردم چطور من توسط ایشون به دلیل توهین به ادمین بن شدم؟ به ایشون توهین کردم؟ اصلا ایشون رو نمیشناسم میشه دقیقا دلیل بن من رو بگید؟ واقعا می تونید چت لوگ من رو چک کنید که چرا من بدون توهین به ایشون توسط ایشون بن شدم؟ • مدارک (فیلم یا عکس): عکس جالب اینجاس ایشون بعده بن دادن من وسط وار از بازی خارج میشن و دیگه نمیان تو بازی و الان هم وقت هاستریشون تموم شده. 2 تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در November 16, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2020 درود @ARAGON2000 تا پایان امروز مهلت ارسال مدرک دارید یا به دلیل به هم ریختن نظم سرور مجازات خواهید شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAGON2000 ارسال شده در November 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2020 با سلام خدمت شما مدارک به صورت خصوصی به شما فرستاده شد با تشکر در 20 ساعت قبل، NothinG گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من تا حالا اسم ایشون رو تو چت تایپ هم نکردم چطور من توسط ایشون به دلیل توهین به ادمین بن شدم؟ به ایشون توهین کردم؟ اصلا ایشون رو نمیشناسم میشه دقیقا دلیل بن من رو بگید؟ واقعا می تونید چت لوگ من رو چک کنید که چرا من بدون توهین به ایشون توسط ایشون بن شدم؟ • مدارک (فیلم یا عکس): عکس 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در November 17, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2020 @LearninG نمی خواید بررسی کنید؟ تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در November 17, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2020 شکایت شما تایید شد. شما آنبن شدید. فرد مربوطه مجازات خواهد شد. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده